Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την πέμπτη (5η) Μαΐου του 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στο ξενοδοχείο "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ" (οδός Βασ. Γεωργίου Α΄αρ. 1, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα), για να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Υποβολή προς έγκριση των εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (I.F.R.S.) της εταιρικής χρήσης από 01.01.2008 έως 31.12.2008, έπειτα από ακρόαση των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου περί των πεπραγμένων της ως άνω χρήσης και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών της χρήσης.
2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της Εταιρείας, τις οικονομικές καταστάσεις και τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις κατά την υπό κρίση εταιρική χρήση (01.01.2008-31.12.2008).
3. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.
4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μελών του, σύμφωνα με το Ν. 3016/2002 όπως τροποποιημένος ισχύει. Εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με τον Ν. 3693/2008.
5. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 01.01.2009 - 31.12.2009 και καθορισμός της αμοιβής τους.
6. Έγκριση αμοιβών επί των κερδών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2008 και προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2009, κατ΄ άρθρα 24 του Κ.Ν. 2190/1920 και 5 του Ν. 3016/2002.
7. Καθορισμός ανωτάτου ποσού μισθού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου συνδεδεμένων με την εταιρεία με σχέση εξαρτημένης εργασίας για τη χρονική περίοδο 01.07.2009 - 30.06.2010 κατ΄αρθ. 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
8. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στην διοίκηση άλλων συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 42 ε΄ του Κ.Ν. 2190/1920 εταιρειών.
9. Τροποποίηση του προγράμματος απόκτησης από την εταιρεία ιδίων μετοχών που αποφασίστηκε κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 6.5.2008, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920, σχετικά με τα ανώτατα και κατώτατα όρια της αξίας απόκτησής τους και προκειμένου να προβλεφθεί η δυνατότητα διακράτησής τους για μελλοντική απόκτηση μετοχών άλλης εταιρείας.
10. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.
11. Ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση που κατά την ως άνω συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρείας σε πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση που θα γίνει την εικοστή πρώτη (21η) του μηνός Μαΐου του 2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στο "Πολιτιστικό Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο CAPSIS", (οδός Πάρνωνος, αρ. 10, Μαρούσι Αττικής), χωρίς τη δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως.
Σε περίπτωση που και κατά την πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρείας σε δεύτερη επαναληπτική συνεδρίαση που θα γίνει την τετάρτη (4η) του μηνός Ιουνίου του 2009 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στον ίδιο ως άνω τόπο ("Πολιτιστικό Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο CAPSIS", οδός Πάρνωνος, αρ. 10, Μαρούσι Αττικής), χωρίς τη δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν επαναληπτικών συνεδριάσεων θαείναι τα ανωτέρω αναφερόμενα, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.
Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην πιο πάνω Γενική Συνέλευση, πρέπει μέσω του χειριστή τους (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία) στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών. Όσοι από τους μετόχους, διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο αρμόδιο τμήμα της E.X.A.E. (Λεωφ. Αθηνών 110, Αθήνα). Και στις δύο περιπτώσεις, οι Μέτοχοι πρέπει, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Κηφισίας 64 & Πρεμετής 3, Μαρούσι) σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης και τα τυχόν πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.
-
13:21 N. Ανδρουλάκης: Με τις πρωτοβουλίες μας δίνουμε καθημερινά μάχη να μειωθεί το κόστος ζωής και να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος
-
13:20 ΔΥΠΑ: Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα έτους 2025
-
13:16 ΥΠΕΞ: Η επίθεση στη Ντόχα αποτελεί παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ
-
13:15 Τζόρτζια Μελόνι: Πλήρης συμπαράσταση στην Πολωνία
-
13:13 Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
-
13:09 Άδ. Γεωργιάδης: "Το φακελάκι δεν έχει θέση στο ΕΣΥ"
-
12:53 Γερμανία: Ισόβια για τον δράστη της επίθεσης στο Ζόλινγκεν
-
12:52 BofA: "Ανεβάζει" τις τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες – Έρχεται περαιτέρω re-rating
-
12:49 ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 0,3% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο
-
12:48 Υπογραφή "Οδικού Χάρτη" για τη συνεργασία Ελλάδας και Γαλλίας στον τομέα της διπλωματικής και προξενικής εκπαίδευσης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (71)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (32)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (31)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (13)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (7)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
