Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με τον Κωδικοποιημένο Νόμο 2190/1920 "Περί Ανωνύμων Εταιρειών" όπως ισχύει σήμερα και το άρθρο 21 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "LAMDA DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 5η Μαΐου 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, (Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων ημερησίας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2008 έως 31 Δεκεμβρίου 2008, με τις σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2008 έως 31 Δεκεμβρίου 2008.
3.Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση από 1 Ιανουαρίου 2009 έως 31 Δεκεμβρίου 2009 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και ορισμός των ανεξαρτήτων μελών του.
5.Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και συμβάσεων κατά τα άρθρα 23α και 24 του Κ.Ν. 2190/1920.
6.Σύσταση Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 37 του Ν.3693/2008.
7.Αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920.
8.Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.
Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο και να ψηφίσουν σε αυτή, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), η εφόσον οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό μέσω της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.) και να καταθέσουν στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας, Ιωλκού 8 & Φιλικής Εταιρείας 142 34 Ν. Ιωνία, τηλ. 210-3523300, fax. 210-3523600, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, τις σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.
-
23:28 Στάρμερ: Οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία πρέπει να διασφαλίζει τη μελλοντική ασφάλεια της Ουκρανίας
-
23:27 Τραμπ: Ο Ζελένσκι πρέπει να εγκρίνει το σχέδιο – Έχουμε τρόπο να πετύχουμε ειρήνη
-
23:14 Wall Street: Άλμα 500 μονάδων για τον Dow Jones
-
23:02 "Ρωσικές διατυπώσεις" στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία βλέπει ο Guardian
-
22:57 Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τις αεροπορικές εταιρείες για πιθανούς κινδύνους κατά την πτήση πάνω από τη Βενεζουέλα
-
22:50 Μερτς και Τραμπ συμφώνησαν για τα επόμενα βήματα του αμερικανικού σχεδίου για την Ουκρανία
-
22:33 Οι ΗΠΑ εκδίδουν άδεια για συναλλαγές με ρωσικές τράπεζες στο έργο Paks II στην Ουγγαρία
-
22:21 Χρ. Κέλλας: Στα τέλη Νοεμβρίου η πρώτη πληρωμή 550-600 εκατ. ευρώ στους αγρότες
-
22:09 Συνάντηση Κ. Γκίλφοϊλ - Κ. Πιερρακάκη: "Θα διερευνήσουμε τρόπους αξιοποίησης της αμερικανικής καινοτομίας και των ελληνικών ευκαιριών"
-
21:55 ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές έχουν το ονοματεπώνυμο του Κυριάκου Μητσοτάκη
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
Αμερικανικό πολεμικό πλοίο "έκοψε" την πορεία ρωσικού δεξαμενόπλοιου με προορισμό τη Βενεζουέλα
-
Reuters: Τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι - "Υπογράψτε ειρήνευση με τη Ρωσία ως την επόμενη Πέμπτη, αλλιώς τέλος σε πληροφορίες και όπλα"
-
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
Διάγγελμα Ζελένσκι σε δραματικούς τόνους: Δύσκολο το δίλημμα της Ουκρανίας - "Ή χάνουμε τις ΗΠΑ ή την αξιοπρέπειά μας"
-
Κάθειρξη 8 ετών στον Π. Ψωμιάδη για εικονικά έργα και προσλήψεις υπαλλήλων στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης
-
Το σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
Η Metlen κατέθεσε μη δεσμευτική προσφορά για την γαλλική Aluminium Dunkerque
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (127)
-
Το σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ (100)
-
Διάγγελμα Ζελένσκι σε δραματικούς τόνους: Δύσκολο το δίλημμα της Ουκρανίας - "Ή χάνουμε τις ΗΠΑ ή την αξιοπρέπειά μας" (58)
-
Reuters: Τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι - "Υπογράψτε ειρήνευση με τη Ρωσία ως την επόμενη Πέμπτη, αλλιώς τέλος σε πληροφορίες και όπλα" (53)
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία (18)
-
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων με Ζελένσκι για το σχέδιο Τραμπ - Απορρίπτουν κύρια σημεία, ετοιμάζουν απάντηση (9)
-
Ουκρανία: Νέο μήνυμα Κάλας για συμμετοχή ΕΕ στις διαπραγματεύσεις - "Η Ρωσία δεν θέλει ειρήνη" - Αιχμές κατά Κίνας (9)
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια (9)
-
Κάθειρξη 8 ετών στον Π. Ψωμιάδη για εικονικά έργα και προσλήψεις υπαλλήλων στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης (8)
-
Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ