Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι σήμερα, 25-02-2009 και ώρα 09:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της (14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας Κηφισιά) Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην οποία παρέστησαν 8 Μέτοχοι, κατέχοντες 1.525.538 κοινές ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 5.130.000, εκπροσωπούντες συνολικά ποσοστό 29,74% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Επομένως, η Γενική Συνέλευση συνεδρίασε έγκυρα, με την απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό απαρτία για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί, δηλαδή με ποσοστό 100% των παριστάμενων δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι με ψήφους 1.525.538 το πρώτο θέμα, σχετικά με την αλλαγή έδρας της εταιρίας από το Δήμο Κηφισιάς Αττικής στο Δήμο Ασπροπύργου Αττικής και την τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του Καταστατικού.
Περαιτέρω, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε με πλειοψηφία 99,98% των παριστάμενων δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι με ψήφους 1.525.219 τον ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Ιωάννη Καρκαλέμη, μη εκτελεστικού μέλους, Μιχαήλ Καραμίχα, μη εκτελεστικού μέλους, Ευστράτιου Παπαευστρατίου, μη εκτελεστικού μέλους και Παύλου Λάσκαρη, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, ως μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρ. 37 του ν.3693/2008 "Περί εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2006/43/ΕΚ περί υποχρεωτικών ελέγχων των ετήσιων και των ενοποιημένων λογαριασμών, για την τροποποίηση των Οδηγιών 78/660/ΕΟΚ και 83/349/ΕΟΚ του Συμβουλίου και για την κατάργηση της Οδηγίας 84/253/ΕΟΚ του Συμβουλίου και άλλες διατάξεις".
-
00:07 Όλοι διάβασαν τα αποτελέσματα. Λίγοι είδαν πού πάει το έργο
-
00:06 Ο Πούτιν έχει εργαλειοποιήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες - Ο Τραμπ μπορεί να τον σταματήσει
-
00:05 Οι μηνύσεις του Παύλου Μαρινάκη και το ναυάγιο
-
00:04 Οδηγία NIS2: Στόχευση & Πεδίο Εφαρμογής
-
00:03 Τετ-α-τετ στην Άγκυρα: Πόκερ για γερά νεύρα ή άλλη μια μέρα στη δουλειά;
-
00:02 Τον αντέχουμε τόσο λαϊκισμό;
-
00:01 Είναι λογικό ο Φιντάν να προεξοφλεί τον Τραμπ;
-
10/02 ΗΠΑ: Την κατάσχεση δεξαμενόπλοιων που μεταφέρουν ιρανικό πετρέλαιο συζητούν Αμερικανοί αξιωματούχοι
-
10/02 Νορβηγία: Το κοινοβούλιο θα συγκροτήσει ανεξάρτητη διερευνητική επιτροπή για την υπόθεση Επστάιν
-
10/02 ΗΠΑ: "Όλοι ήξεραν" τι έκανε ο Επστάιν, φέρεται να είχε δηλώσει ο Τραμπ πριν από 20 χρόνια
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει"
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης
-
Η Ινδία κατάσχεσε τρία δεξαμενόπλοια - Το πρώτο "χτύπημα" του Νέου Δελχί στον "σκιώδη στόλο"
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο"
-
Τουρκία: "Ίσως αναγκαστούμε να συμμετάσχουμε" σε μια κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών λόγω Ιράν
-
NBG Securities: Η τρέχουσα τιμή της μετοχής της Metlen καλή ευκαιρία εισόδου για τους επενδυτές - Στα €58 η τιμή-στόχος
-
"Όχι" σε μεταφορά του 40% της παραγωγής τσιπ στις ΗΠΑ λέει η Ταϊβάν - Ο ρόλος της "Silicon Shield"
-
Ενισχύεται η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο Κέρας της Αφρικής
-
Μακρόν: Ο διάλογος με τον Πούτιν πρέπει να γίνει χωρίς "υπερβολικά πολλούς συνομιλητές"
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα (138)
-
Δημοσκόπηση Interview: Κοντά στο 32% η ΝΔ - Τάσεις υποχώρησης για Καρυστιανού, χαμηλότερα και ο Τσίπρας (30)
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης (29)
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο" (17)
-
Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Ελ. Καραγεωργοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας - Με 5 μέλη μένει η Κ.Ο. της Ζ. Κωνσταντοπούλου (13)
-
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. 6 δεδομένα και 5 ερωτήσεις, για ένα κακό που μπορούμε ακόμη να αποφύγουμε (10)
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες (9)
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει" (7)
-
Καρυστιανού: "Ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να δει τον Ερντογάν, επιμένω για τις αμβλώσεις" (6)
-
Μετεξεταστέα στον Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς η Ελλάδα - Ισοβαθμεί με Μπαχρέιν, Ιορδανία και Γεωργία (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ