Συνεχης ενημερωση
Επικαιροποίηση της έκθεσης του Δ.Σ. σύμφωνα με τα άρθρα 9 του Ν.3016/2002 και 4.1.4.1.2. του Κανονισμού Λειτουργίας του Χ.Α.  
Στην από 6/8/07 έκθεσή του σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 3016/2002 και το άρθρο 4.1.4.1.2. του Κανονισμού Λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το Δ.Σ. της Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ("Εταιρεία") ανέφερε ότι οι επενδύσεις στις οποίες θα προχωρήσει η Εταιρεία με χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με τις αποφάσεις των Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων της 3ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 15ης Οκτωβρίου 2007 δεν έχουν ακόμη πλήρως προσδιορισθεί αναφορικά με συγκεκριμένα ακίνητα. 
Ωστόσο η στρατηγική της Εταιρείας για την επένδυση των αντληθέντων εσόδων, όπως αυτή περιγράφηκε στην ανωτέρω έκθεση, παραμένει ως εξής: 
Η Εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει τα αντληθέντα έσοδα για την απόκτηση υψηλής εμπορικότητας χώρων γραφείων και καταστημάτων, αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων σε τοποθεσίες υψηλής ή εν δυνάμει υψηλής εμπορικότητας και προβολής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με σκοπό να τα εκμισθώσει σε εταιρικούς μισθωτές υψηλού προφίλ, σύμφωνα με τη στρατηγική επενδύσεών της και σε συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία. 
Στην ως άνω αναφερόμενη έκθεση, το Δ.Σ. της Εταιρείας δεσμεύτηκε για την παροχή των απαιτούμενων (κατ΄ άρθρο 4.1.4.1.2. του Κανονισμού Λειτουργίας Χ.Α.) πληροφοριών κατά το χρόνο πραγματοποίησης των επενδύσεων καθώς και για την τήρηση όλων των κανονιστικών υποχρεώσεων της Εταιρείας. 
Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία ανακοινώνει την περαιτέρω υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου δια της σύναψης στις 02/02/2009 συμβολαίου αγοράς από την ICAP Group Ανώνυμη Εταιρεία Επιχειρηματική Πληροφόρηση, Σύμβουλοι Διοίκησης και Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις κτιρίου γραφείων που βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 7. Το κτίριο αποτελείται από γραφειακούς χώρους επιφανείας 1.281,5τ.μ. και βοηθητικούς χώρους επιφάνειας 238,03τ.μ. Το συνολικό τίμημα για την αγορά του ακινήτου ανήλθε σε ευρώ 4,0 εκ έναντι εκτιμηθείσας αξίας η οποία προσδιορίστηκε στη σχετική έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών ανήλθε περίπου σε ευρώ 4,034 εκ. 
Το ακίνητο παράλληλα εκμισθώθηκε στην ίδια την πωλήτρια εταιρεία "ICAP GROUP ΑΕ" μέσω εμπορικής μίσθωσης με αρχική μισθωτική απόδοση που ανέρχεται σε 8,0% 
Σημειώνεται ότι έχει δημοσιευθεί και σχετικό δελτίο τύπου ως ο νόμος ορίζει.
- 
                                22:34 Τραμπ: "Ο χριστιανισμός απειλείται στη Νιγηρία από τους ισλαμιστές"
- 
                                22:23 Ένταση στα Εξάρχεια - 14 προσαγωγές
- 
                                22:11 Ηράκλειο: Δυο σοροί σε διπλοκατοικία όπου ξέσπασε πυρκαγιά
- 
                                22:03 Amazon-boost στη Wall Street
- 
                                22:02 Μικρά κέρδη για το πετρέλαιο μετά από ασταθή διαπραγμάτευση
- 
                                21:56 Βουλγαρία: Προσωρινό "μπλόκο" στις εξαγωγές προϊόντων πετρελαίου στην ΕΕ
- 
                                21:44 Απώλειες 1% για τον χρυσό εν μέσω αβεβαιότητας για τη μείωση των επιτοκίων
- 
                                21:41 ΟΗΕ για Ουκρανία: Η ζωή κοντά στο μέτωπο εξελίσσεται σε μάχη για επιβίωση
- 
                                21:29 Σε χαμηλό 7ετίας το bitcoin στον απόηχο των δασμών του Τραμπ
- 
                                21:05 "Πράσινο φως" από Πεντάγωνο για την προμήθεια Tomahawk στην Ουκρανία - Στον Τραμπ η τελική απόφαση
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                Στη φυλακή ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ που είχε "ξεχάσει" να αποδώσει ΦΠΑ πολλών χιλιάδων ευρώ
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                Πρόταση της ΕΕΝ για ελληνικά πολεμικά πλοία στο πρόγραμμα SAFE
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν
- 
                                Νέα τραπεζική διόρθωση στο Χρηματιστήριο με επιπλέον πίεση από HelleniQ Energy
- 
                                Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια ακίνητο της οικογένειας Μαλαματίνα στη Μύκονο
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (111)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (68)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (31)
- 
                                ΕΥΔΑΠ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα (15)
- 
                                Ανακοίνωση ΕΛΤΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει χωρίς ταχυδρόμο και κανένα νησί χωρίς κατάστημα (10)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (10)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (8)
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν (7)
- 
                                Eurostat: Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο στην Ελλάδα - Ο πέμπτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη (7)
- 
                                Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη του "Ευαγγελισμού" - Έξι συλλήψεις για την επίθεση κατά Βορίδη (7)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
