Συνεχης ενημερωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ TΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 90 ΚΑΙ 96 ΤHΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. (ΑΝΕΚ) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 11946/06/Β/86/07
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας την 19/12/2008 και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. (ΑΝΕΚ) κατόχους προνομιούχων μετοχών έκδοσης του 90 και 96 σε Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση την 18 Φεβρουαρίου 2009 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας επί της Λ. Καραμανλή 2ο χλμ., Χανιά για την συζήτηση και λήψη αποφάσης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με την παρ. 14 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/20 ως ισχύει και της παρ. 9 του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας για τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο προσωπικό της Εταιρείας και σε πρόσωπα που παρέχουν στην Εταιρεία υπηρεσίες σε σταθερή βάση με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης (option) απόκτησης μετοχών.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους κατόχους προνομιούχων μετοχών έκδοσης 90 και 96 της Εταιρείας σε Α. Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση την 1 Μαρτίου 2009 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή 2ο χλμ., Χανιά, και, σε περίπτωση μη επιτεύξεως και πάλι της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, σε Β? Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση την 12 Μαρτίου 2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή 2ο χλμ. Χανιά.
Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση οφείλουν:
Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν απ? αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία, επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή 2ο χλμ. Χανιά, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης (δηλ. έως την 12 Φεβρουαρίου 2009). Σε περίπτωση Α. Επαναληπτικής Ιδιαίτερης Γενικής Συνέλευσης, η υποχρέωση αυτή είναι έως την 23 Φεβρουαρίου 2009 ενώ για την περίπτωση Β. Επαναληπτικής Ιδιαίτερης Γενικής Συνέλευσης, η υποχρέωση αυτή είναι έως την 6 Μαρτίου 2009.
Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό της Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Ε.Χ.Α.Ε.) να ζητήσουν την δέσμευση από την Ε.Χ.Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από αυτήν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης (δηλ. έως την 12 Φεβρουαρίου 2009). Σε περίπτωση Α. Επαναληπτικής Ιδιαίτερης Γενικής Συνέλευσης, η υποχρέωση αυτή είναι έως την 23 Φεβρουαρίου 2009 ενώ για την περίπτωση Β. Επαναληπτικής Ιδιαίτερης Γενικής Συνέλευσης, η υποχρέωση αυτή είναι έως την 6 Μαρτίου 2009.
Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σ΄ αυτήν από πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο. Οι αποδείξεις καταθέσεων των μετοχών καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Μετόχων θα πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Συνέλευσης αυτής, δηλ. έως την 12 Φεβρουαρίου 2009. Σε περίπτωση Α. Επαναληπτικής Ιδιαίτερης Γενικής Συνέλευσης, η υποχρέωση αυτή είναι έως την 23 Φεβρουαρίου 2009 ενώ για την περίπτωση Β. Επαναληπτικής Ιδιαίτερης Γενικής Συνέλευσης, η υποχρέωση αυτή είναι έως την 6 Μαρτίου 2009.
-
06/09 Stellantis: Μη ρεαλιστικοί οι στόχοι της "Πράσινης Συμφωνίας" για απαγόρευση πώλησης βενζινοκίνητων οχημάτων το 2035
-
06/09 89η ΔΕΘ: Ερευνητικά έργα και καινοτόμα προγράμματα παρουσιάζει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
-
06/09 ΗΠΑ: Με "Αποκάλυψη τώρα" απειλεί ο Τραμπ το Σικάγο
-
06/09 Το στίγμα των μέτρων του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Διλήμματα και εκλογές το 2027
-
06/09 Στ. Καφούνης (ΕΣΕΕ): Θετικά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αλλά τα κρίσιμα αιτήματα του εμπορίου μένουν σε εκκρεμότητα
-
06/09 Ευ. Τσακαλώτος για εξαγγελίες Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Δίνουμε ό,τι μας επιτρέπουν οι δεσμεύσεις μας στους ισχυρούς"
-
06/09 Π. Μαρινάκης: Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ισοδυναμούν με περισσότερα έσοδα για όλους τους Έλληνες
-
06/09 ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας
-
06/09 Κ. Γκιουλέκας στη ΔΕΘ: Μακεδονία και η Θράκη είναι η ατμομηχανή ανάπτυξης της πατρίδας μας
-
06/09 Κ. Χατζηδάκης: Το πακέτο Μητσοτάκη είναι αποτέλεσμα σοβαρής πολιτικής
-
Τα 15 μέτρα για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ακίνητα
-
Η λίστα με τις 10 μειώσεις φόρων και η στήριξη των συντάξεων που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope
-
Ανεβαίνει η απόκτηση κατοικίας με χρηματοδότηση από την οικοδομική επιχείρηση
-
Όλες οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
-
Το Πεντάγωνο στέλνει 10 μαχητικά στην Καραϊβική - CNN: Πλήγματα κατά των καρτέλ μέσα στο έδαφος της Βενεζουέλας ετοιμάζει ο Τραμπ
-
Η Βουλγαρία καταγράφει την υψηλότερη ετήσια αύξηση στις τιμές βιομηχανικού παραγωγού στην ΕΕ
-
Για ποιους σχεδιάζεται πλήρης απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ
-
Μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου: Πέντε αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε σήμερα
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης) (51)
-
Όλες οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ (29)
-
Η λίστα με τις 10 μειώσεις φόρων και η στήριξη των συντάξεων που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης (22)
-
Προσδοκίες και όνειρα πίσω από το κόμμα Τσίπρα (21)
-
Τα 15 μέτρα για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ακίνητα (13)
-
Τέμπη: Πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και άλλες πόλεις – Επεισόδια στο Σύνταγμα (11)
-
Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω ΜΚΟ (11)
-
Το Πεντάγωνο στέλνει 10 μαχητικά στην Καραϊβική - CNN: Πλήγματα κατά των καρτέλ μέσα στο έδαφος της Βενεζουέλας ετοιμάζει ο Τραμπ (10)
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope (9)
-
Το σχέδιο Μητσοτάκη πίσω από το πακέτο της ΔΕΘ (8)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
