Συνεχης ενημερωση
Η ΓΕΚ Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την συνεδρίασή του της 19/12/2008 ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Δελτίου το οποίο εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΚ) 809/2004 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, για την κάλυψη των αναγκών πληροφόρησης του Επενδυτικού Κοινού σχετικά με τη συγχώνευση με απορρόφηση δραστηριοτήτων και περιουσιακών στοιχείων (πλην των κατασκευαστικών) της διασπασθείσας εταιρείας ΤΕΡΝΑ, από την Εταιρεία ΓΕΚ Α.Ε.
Το Ενημερωτικό Δελτίο είναι διαθέσιμο στο επενδυτικό κοινό από σήμερα 22/12/2008 σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες των Εταιρειών www.gek.gr. www.terna.gr και του Χρηματιστηρίου www.ase.gr και σε έντυπη μορφή στα γραφεία της ΓΕΚ ΑΕ., λεωφ. Μεσογείων 85, Αθήνα.
Η ΓΕΚ θα γνωστοποιήσει με νεώτερες ανακοινώσεις την ημερομηνία έγκρισης της συγχώνευσης από το Υπουργείο Ανάπτυξης, οριστικής παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤΕΡΝΑ και έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της ΓΕΚ που θα προκύψουν από την συγχώνευση. Εκτιμώμενη ημερομηνία παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤΕΡΝΑ είναι η 24η Δεκεμβρίου 2008.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (Υπεύθυνη κα. Κατερίνα Μαβίδου τηλ 210 6968427).
-
00:05 Κάποιος να σκίσει τη γάτα
-
00:05 Ποιος θα αφοπλίσει τη Χαμάς;
-
00:05 Sell in May... και χάνεις το πάρτι
-
00:04 ESG μετά το "μαστίγιο–καρότο": Τι παραμένει ουσιώδες για τις επιχειρήσεις
-
00:03 Τα SMS ενοχλούν! Οι θάνατοι όχι;
-
00:02 Τρομάζουν και με τη λέξη ΟΠΕΚΕΠΕ..
-
00:01 Forbes 30 UNDER 30 - Η Ελληνική Λίστα
-
00:01 Δημογραφικό σκοινί-κορδόνι
-
02/11 Βόρεια Μακεδονία: Νίκη για το VMRO-DPMNE του Μίτσκοσκι και στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών
-
02/11 Βέλγιο: Νέο περιστατικό με drones σε στρατιωτική βάση - "Έρχονται να κατασκοπεύσουν" μαχητικά αεροσκάφη και πυρομαχικά
-
Προς νέα αύξηση κατά 50 ευρώ ο βασικός μισθός τον Απρίλιο του 2026
-
Γιατί δεν αυξάνονται - προς το παρόν - τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης – Οι σταθμοί του 2027 και του 2030
-
Έρχεται νέα κακοκαιρία με καταιγίδες – Πότε θα βρέξει στην Αττική
-
Ευ. Μυτιληναίος: Πλήγμα για τη χώρα να χάσει μία από τις λίγες θέσεις "πρωταθλητισμού" που κατέχει στο ευρωπαϊκό οικονομικό γίγνεσθαι
-
Σκληρό "κατηγορώ" Ομπάμα κατά Τραμπ - "Σα να έχουμε κάθε μέρα Halloween"
-
Ελαιόλαδο: Στοπ στις ακραίες τιμές, ανάσα για αγορά και καταναλωτές
-
Μεγάλη ουκρανική επίθεση με drone κατά ρωσικών ενεργειακών στόχων στη Μαύρη Θάλασσα - Στις φλόγες ρωσικό τάνκερ
-
Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ανάγκη διευθετήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η διοίκηση στη Γάζα από τους Παλαιστίνιους
-
Δίμηνο - φωτιά για το Μέγαρο Μαξίμου
-
Αυτοκίνητα: Η κινεζική επέλαση σε αριθμούς
-
Ελαιόλαδο: Στοπ στις ακραίες τιμές, ανάσα για αγορά και καταναλωτές (25)
-
Σκληρό "κατηγορώ" Ομπάμα κατά Τραμπ - "Σα να έχουμε κάθε μέρα Halloween" (19)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Πλήγμα για τη χώρα να χάσει μία από τις λίγες θέσεις "πρωταθλητισμού" που κατέχει στο ευρωπαϊκό οικονομικό γίγνεσθαι (14)
-
Βρετανία: Δέκα τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι μέσα σε τρένο στο Χάντινγκτον - Ένας σε κρίσιμη κατάσταση (10)
-
Γιατί δεν αυξάνονται - προς το παρόν - τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης – Οι σταθμοί του 2027 και του 2030 (9)
-
Αυτοκίνητα: Η κινεζική επέλαση σε αριθμούς (9)
-
Α. Παπαγιαννίδης για Τσίπρα: Η πολιτική ζωή χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή και επανισορρόπηση (6)
-
Κ. Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πιο δύσκολη που μπορώ να θυμηθώ – Προτεραιότητα της πολιτείας οι ένστολοι (6)
-
Δολοφονημένος βρέθηκε στην Αράχωβα ο Γ. Λάλας που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία Καραϊβάζ (6)
-
Προς νέα αύξηση κατά 50 ευρώ ο βασικός μισθός τον Απρίλιο του 2026 (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ