Συνεχης ενημερωση
Στα πλαίσια του Π.Δ. 350/85, καθώς και της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό και εσάς για τα εξής:
Η συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της εξ αναβολής Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, κατόπιν της διακοπής της στις 21 Νοεμβρίου 2008, συνεχίστηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2008.
Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. ενημέρωσε το Σώμα ότι, στη συνάντηση της Διοίκησης της Εταιρείας και των εκπροσώπων των εργαζομένων ενημερώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, ότι σύντομα ολοκληρώνεται το θεσμικό πλαίσιο που θα επιτρέψει τη χρηματοδότηση του επιχειρησιακού σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας.
Εν τω μεταξύ, η Εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, δεδομένης της σημαντικής καθυστέρησης που παρατηρείται στο χρονοδιάγραμμα χρηματοδότησης και η άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας κρίνεται επιτακτική.
Κατόπιν των ανωτέρω, η Γενική Συνέλευση διαπίστωσε ότι οι Μέτοχοι δεν έχουν στη τελική τους μορφή όλες τις πληροφορίες σχετικά με την χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση της Εταιρείας ώστε να λάβουν αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και αποφάσισε παμψηφεί και ομόφωνα όπως εξετάσει και λάβει απόφαση μόνον επί του θέματος υπ΄ αριθ. 4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τα άρθρα 3 και 4 του Ν. 3016/2002 (εταιρική διακυβέρνηση). Όλα τα υπόλοιπα θέματα αποφάσισε να εξετασθούν από νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση, την οποία θα συγκαλέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και για την οποία θα ενημερωθεί αναλόγως το επενδυτικό κοινό. Θέμα 4ο: Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τα άρθρα 3 και 4 του Ν. 3016/2002 (εταιρική διακυβέρνηση)
Η Γενική Συνέλευση, ανανέωσε τη θητεία του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου, με μόνη διαφοροποίηση την εκλογή του κου Νικολάου Παπαπάνου ως Συμβούλου - Εκτελεστικού Μέλους. Η θητεία του Δ.Σ. σύμφωνα με το Καταστατικό είναι 5ετής και θα λήξει κατά την τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2013 ή την οποιαδήποτε επαναληπτική ή την μετ΄ αναβολή αυτής.
Μετά τη λήξη της Συνέλευσης, το Δ.Σ. συνήλθε σε συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε Σώμα χωρίς άλλη μεταβολή.
-
14:48 Η Γερμανία καταγράφει όλους τους χώρους - καταφύγια πολέμου
-
14:41 Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 δικαιούχους
-
14:35 Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
-
14:27 Αύξηση των ασφαλισμένων κατοικιών λόγω έκπτωσης ΕΝΦΙΑ - Βουτιά στις αποζημιώσεις
-
14:27 Μακελειό στο Σίδνεϊ: Η οικογένεια του δράστη στην Ινδία είχε άγνοια για τη ριζοσπαστικοποίησή του
-
14:23 Θ. Κοντογεώργης για αγρότες: Η κυβέρνηση έκανε σημαντικά βήματα, ελπίζουμε σε διάλογο και εκτόνωση μέσα στην εβδομάδα
-
14:15 Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: Καταδίκασε τη Ρωσία για καταστολή οργανώσεων που συνδέονταν με τον Ναβάλνι
-
14:11 Ο Μερτς ως Μάο, ο Τραμπ ως Χρουστσόφ
-
13:56 ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά
-
13:51 BBC: Θα αντιπαλέψει την αγωγή του Τραμπ για δυσφήμηση
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (63)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (30)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (21)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (18)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (12)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (10)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ