Συνεχης ενημερωση
Γνωστοποιείται από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία "HELLAS ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και το διακριτικό τίτλο HELLAS ONLINE (η "Εταιρία"), ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της που πραγματοποιήθηκε την 12η Δεκεμβρίου 2008, κατά την οποία παραστάθηκαν επτά (7) μέτοχοι, αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου, εμπροθέσμως καταθέσαντες τις μετοχές που έχουν στην κυριότητά τους κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 28 του Κ.Ν. 2190/1920, ως ισχύει, και οι οποίοι εκπροσωπούν ποσοστό 82,333% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, ήτοι 78.279.392 μετοχές μετά δικαιώματος ψήφου, επί συνόλου 95.076.924, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1. Επί του 1ου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης, η Γενική Συνέλευση παμψηφεί, ήτοι με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετόχων και ψήφων, αποφάσισε την ανάκληση της απόφασης της από 26.06.2008 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της, κατά το ποσό των ευρώ 54.825.000 με την έκδοση 64.500.000 νέων Κοινών Ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,85 εκάστης και τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιο.
2. Επί του 2ου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την εκ νέου αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 7-9 Κ.Ν. 2190/20, μέχρι του ποσού των ευρώ 26.938.461,80, με καταβολή μετρητών και έκδοση 31.692.308 νέων Κοινών Ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,85 η καθεμία και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των, κατά το χρόνο της έκδοσης, μετόχων της Εταιρίας, με αναλογία 1 νέα μετοχή για κάθε 3 παλαιές και με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιο που θα καθορισθεί, κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, εντός χρονικού διαστήματος που δεν μπορεί να υπερβεί το ένα (1) έτος από την ημερομηνία της παρούσας Γενικής Συνέλευσης, με ελάχιστη τιμή διάθεσης την ονομαστική αξία των υφιστάμενων μετοχών, δηλ. ευρώ 0.85, ανά μετοχή. Επίσης, αποφασίσθηκε ότι η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών δύναται να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως αποφασίσει για όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας και εγκρίθηκε η, σύμφωνα με τα ανωτέρω, αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί Μετοχικού Κεφαλαίου.
Τη σχετική απόφαση υπερψήφισαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 78.251.814 μετοχές (αντιστοιχούσες σε ποσοστό 99,96% των εκπροσωπουμένων στη Γενική Συνέλευση με δικαίωμα ψήφου μετοχών) και καταψήφισαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 27.578 μετοχές (ποσοστό 0,04%).
3. Επί του τρίτου θέματος, η Γενική Συνέλευση παμψηφεί, ήτοι με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετόχων και ψήφων, αποφάσισε την αγορά ιδίων μετοχών έως ποσοστού 10% κατ΄ ανώτατο όριο του εκάστοτε καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, με ανώτατη τιμή διενέργειας των αγορών ευρώ 3,00, ανά μετοχή και κατώτατη ευρώ 0,30, ανά μετοχή. Οι αγορές θα συντελεστούν εντός χρονικού διαστήματος είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία της παρούσας Γενικής Συνέλευσης. Επιπροσθέτως, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την τήρηση των νομίμων προς τούτο ορίων και διατυπώσεων, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο άρθρο 16 παρ. 2 επ. του Κ.Ν. 2190/1920.
4. Πέραν των ανωτέρω, δεν υπήρξαν άλλες ανακοινώσεις προς τους κ.κ. Μετόχους.
-
17:33 Χρηματιστήριο: Διέγραψε άμεσα τα χτεσινά κέρδη με νέο μπαράζ τραπεζικών ρευστοποιήσεων
-
17:31 Πειραιάς: Το ταξίδι της PCT προς το "Καθαρό Μηδέν"
-
17:30 Πρόεδρος ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ αναλαμβάνει η Κατ. Σακελλαροπούλου
-
17:21 ΧΑΛΚΟΡ: Κοινοπραξία με εταιρία από την Ταϊβάν
-
17:00 Ο Όμιλος AVAX υποστηρικτής της 9ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης που ξεκινά στη Θεσσαλονίκη
-
17:00 Πώς προετοιμάζονται οι πλοιοκτήτες για αυξανόμενες κυβερνοαπειλές στον τομέα της ναυτιλίας
-
16:57 Τ. Θεοδωρικάκος: Επενδύουμε στην παραγωγική Ελλάδα και στην αναγέννηση της ελληνικής περιφέρειας
-
16:53 Σπ. Καραμπλιάνης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπεύθυνος για ελέγχους και πληρωμές
-
16:52 ΕΑΤ: Έναρξη λειτουργίας Ταμείου Μικροδανείων Ανάκαμψης από φυσικές καταστροφές για τη Θεσσαλία
-
16:48 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: "Γαλάζιο" πάρτι απευθείας αναθέσεων και τον λογαριασμό πληρώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε. Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Απίστευτο: Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών
-
Metlen: Νέα αγορά μετοχών αξίας 1,22 εκατ. ευρώ από τον Ευ. Μυτιληναίο
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (78)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (8)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (7)
-
Απίστευτο: Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε. Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Όλα τα ονόματα (5)
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ