Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προσκαλεί σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 2α Ιανουαρίου 2009 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη), για να λάβουν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά οκτώ εκατομμύρια τριακόσιες έντεκα χιλιάδες τετρακόσια δέκα έξι ευρώ (8.311.416) με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,50 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών "διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" και ισόποση μείωση μετοχικού κεφαλαίου δηλαδή κατά οκτώ εκατομμύρια τριακόσιες έντεκα χιλιάδες τετρακόσια δέκα έξι ευρώ (8.311.416) με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,50 ευρώ με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου με μετρητά στους μετόχους των οκτώ εκατομμυρίων τριακοσίων έντεκα χιλιάδων τετρακοσίων δέκα έξι ευρώ (8.311.416) και παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εκτέλεση των αποφάσεων αυτών,
2) Τροποποίηση του άρθρου 5 περί μετοχικού κεφαλαίου του Καταστατικού της Εταιρείας.
Στην ανωτέρω Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να μετάσχουν όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο υπογράφοντας σχετική εξουσιοδότηση.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω της εταιρείας "Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών" (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών) (αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Δήμος Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη) τηλ. 24220-77200) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των μετοχών. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία και τα έγγραφα νομιμοποίησης των τυχόν αντιπροσώπων τους. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της 2ας Ιανουαρίου 2009, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Α΄ Επαναληπτική Συνέλευση στις 14 Ιανουαρίου 2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη). Στην περίπτωση της Α΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και για όσες μετοχές δεν παραμένουν δεσμευμένες σύμφωνα με την § 5 του άρθρου 42 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ., οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει να προσκομίσουν τις σχετικές βεβαιώσεις περί δεσμεύσεως των μετοχών τους για συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην ίδια ως άνω διεύθυνση, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της Α? Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της Α΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιανουαρίου 2009, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 26η Ιανουαρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη). Στην περίπτωση της Β΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και για όσες μετοχές δεν παραμένουν δεσμευμένες σύμφωνα με την § 5 του άρθρου 42 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ., οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει να προσκομίσουν τις σχετικές βεβαιώσεις περί δεσμεύσεως των μετοχών τους για συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην ίδια ως άνω διεύθυνση, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της Β΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
-
19:27 Ρωσία: Καμία συμφωνία αν δεν τηρηθούν τα "όρια" που τέθηκαν στη σύνοδο της Αλάσκας - Η Ουκρανία και οι σπόνσορές της "τορπιλίζουν" τις συνομιλίες
-
19:10 Oracle: "Βουτιά" 30% για τη μετοχή στο χειρότερο 3μηνο από το 2001 - "Άσχημο ξεκίνημα" για τους νέους CEOs
-
18:51 Παγκόσμιες συμφωνίες 4,5 τρισ. δολ. το 2025 - Η δεύτερη καλύτερη χρονιά στην ιστορία με σειρά από mega-deals
-
18:45 Το πρωτοσέλιδο του Κεφαλαίου της 27/12/2025
-
18:39 Συνελήφθη 60χρονος για τη δολοφονία της μητέρας του το 2022 στο Κολωνάκι
-
18:21 Το Ισραήλ γίνεται η μοναδική χώρα που αναγνωρίζει επισήμως τη Σομαλιλάνδη
-
18:07 Ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτου αντικειμένου στην Κυψέλη
-
18:01 Ανοιχτά ερωτήματα για τη συντριβή του Falcon
-
17:50 Γιατί ο Τραμπ διέταξε επιθέσεις στη Νιγηρία - Το χτύπημα ανήμερα των Χριστουγέννων και η προειδοποίηση για συνέχεια
-
17:29 Μαλαισία: 15 χρόνια κάθειρξης για τον πρώην πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
Η Ρωσία σχεδόν διπλασιάζει τις εξαγωγές υγραερίου προς την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν φέτος, σύμφωνα με πηγές
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ
-
Ντέμης Χασάμπης: Τι ετοιμάζει ο Ελληνοκύπριος "σκακιστής" της τεχνητής νοημοσύνης στην Google
-
Ξεπέρασε τα 75 δολάρια το ασήμι - Νέο ρεκόρ και για τον χρυσό
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (15)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (11)
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς (9)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (6)
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές (6)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (5)
-
Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον (4)
-
Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα (3)
-
Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχουμε για την ώρα σε διεθνή δύναμη για τη Γάζα, καθώς θα πρέπει πιθανόν να καταφύγει ακόμη και σε στρατιωτικά μέσα (2)
-
Το σχέδιο για τη μείωση της γραφειοκρατίας (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ