Συνεχης ενημερωση
Πληροφορείται το επενδυτικό κοινό ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2008 θα καταβληθούν οι τόκοι της περιόδου 30/07/2008-31/12/2008 των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018 της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ.
Ως ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του τόκου ορίσθηκε η 11η Δεκεμβρίου 2008, δηλαδή οι επενδυτές που θα προβούν σε αγορά μέχρι τη λήξη της συνεδρίας του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ) στις 11 Δεκεμβρίου 2008 θα είναι δικαιούχοι του τόκου.
Επίσης δικαιούχοι του τόκου θα είναι και οι επενδυτές οι οποίοι θα είναι κάτοχοι (αποδέκτες) αξιών βάσει εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης η οποία θα ολοκληρωθεί την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων.
Λόγω των διαφορετικών κύκλων εκκαθάρισης των Χρεογράφων μεταξύ ΧΑΚ και ΧΑ δεν θα πραγματοποιούνται μεταφορές από Κύπρο και Ελλάδα και αντίστροφα από τις 11 Δεκεμβρίου 2008 μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου 2008 (συμπεριλαμβανομένων).
Ως ημερομηνία αποκοπής (ex-interest date) ορίστηκε η 12η Δεκεμβρίου 2008.
Το επιτόκιο των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018 για την περίοδο 30/07/2008-31/12/2008 είναι 7,50%.
-
13:33 Όρμπαν: Η παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας είναι απαράδεκτη
-
13:32 Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ για επίθεση στο Κατάρ: "Αν δεν τους πετύχαμε αυτή τη φορά, θα τους πετύχουμε την επόμενη"
-
13:30 Νότια Κορέα: Η Σεούλ στέλνει αεροπλάνο για να επαναπατρίσει τους πολίτες της που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
-
13:29 Enterprise Greece: Αισιόδοξα μηνύματα για δυναμική αύξηση των ελληνικών εξαγωγών
-
13:24 Νεπάλ: Στους 25 οι νεκροί στις διαδηλώσεις - Στρατιώτες φρουρούν το κοινοβούλιο
-
13:21 N. Ανδρουλάκης: Με τις πρωτοβουλίες μας δίνουμε καθημερινά μάχη να μειωθεί το κόστος ζωής και να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος
-
13:20 ΔΥΠΑ: Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα έτους 2025
-
13:16 ΥΠΕΞ: Η επίθεση στη Ντόχα αποτελεί παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ
-
13:15 Τζόρτζια Μελόνι: Πλήρης συμπαράσταση στην Πολωνία
-
13:13 Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (73)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (32)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (31)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (14)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (7)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
