Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 28-Νοε-2008 14:48

  Χαλυβδοφύλλων: Ανακοίνωση άλλων σημαντικών γεγονότων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία μας υπήχθη στο καθεστώς της επιτήρησης επειδή στη χρήση 2004 παρουσίασε ζημίες άνω του 20% του ετήσιου κύκλου εργασιών της. 

  Στα πλαίσια της δημοσίευσης των Οικονομικών Καταστάσεων του εννεαμήνου του 2008 της εταιρείας και της παραγράφου 4144 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα: 

  Η εταιρεία μας εξακολουθεί να υπάγεται στο καθεστώς της επιτήρησης. 

  Ο κύκλος εργασιών μειώθηκε αισθητά, κατά 26,34% (από 2,28 εκ. σε 1,68 εκ.) με ελαφρά επιδείνωση του μεικτού αποτελέσματος κατά 2,9% (από ζημιές 0,595 εκ. σε ζημιές 0,612). 

  Τέλος, τα αποτελέσματα μετά από φόρους εμφανίζουν μεγάλη μείωση (αύξηση ζημιάς από 0,821 εκ. σε 2,579 εκ.) λόγω της ενσωμάτωσης πρόβλεψης φόρων ύψους 1,35 εκ. οι οποίοι καταλογίστηκαν με αποφάσεις διοικητικών δικαστηρίων, (παρότι η εταιρεία έχει καταθέσει εφέσεις επ αυτών). 

  Η μείωση του κύκλου εργασιών αντικατοπτρίζει τη συνεχόμενη κρίση της οικοδομικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με τη διακοπή της δραστηριότητας των στηθαίων ασφαλείας οδών (παραμένει μόνο ο κλάδος παραγωγής προφίλ αλουμινίου).

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ