Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 26-Νοε-2008 09:20

    ΕΛΓΕΚΑ: Ανακοίνωση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στα πλαίσια εφαρμογής του Ν. 3340/2005 και σύμφωνα με το άρθρο 2 παράγρ. β) της απόφασης 3/347/12/07/2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό και στους μετόχους της ότι υπέγραψε συμφωνία με την εταιρία FERRERO S.P.A. για την ανανέωση της συνεργασίας τους με την ανάθεση του δικαιώματος μεταπώλησης και διανομής της σειράς των ξηρών και ψυχόμενων προϊόντων της FERRERO S.P.A. στην Ελληνική Αγορά, με εξαίρεση τη ζώνη DUTY FREE. 

    H FERRERO S.P.A. είναι μέλος του FERRERO Group, που δραστηροποιείται παγκοσμίως στο χώρο της ζαχαροπλαστικής (σοκολατοποιία). 

    Τα brands που απαρτίζουν τη σειρά των ξηρών προϊόντων της FERRERO, είναι: Rocher, Raffaelo, Prestige, Nutella, Tic Tac, Kinder, Happy Snack, Duplo, Tronky κ.α. Η ανανέωση της συνεργασίας έχει ισχύ μέχρι 31 Αυγούστου 2010. 

    Τα brands που απαρτίζουν τη σειρά των προϊόντων ψυγείου (ψυχόμενα) της FERRERO, είναι: Kinder γαλακτοφέτες, Kinder Pingui, Kinder Maxi King, Kinder Paradiso και Kinder Chocofresh. Η ανανέωση της συνεργασίας έχει ισχύ μέχρι 31 Αυγούστου 2012. 

    Οι παραπάνω συμφωνίες θα ανανεωθούν αυτόματα, μετά την λήξη τους για άλλα τρία χρόνια, εκτός αν κάποιο από τα συμβαλλόμενα μέρη γνωστοποιήσει ότι δεν το επιθυμεί. 

    Η παραπάνω επιχειρηματική κίνηση για την ανανέωση της συμφωνίας ανάληψης από την ΕΛΓΕΚΑ της μεταπώλησης και διανομής των ξηρών και ψυχόμενων προϊόντων της FERRERO είναι πολύ σημαντική, καθότι η εν λόγω συνεργασία συνεισφέρει σε ποσοστό 50% περίπου στον ετήσιο κύκλο εργασιών της Εταιρίας.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ