Συνεχης ενημερωση
Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό και στους μετόχους της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ.1 του N.3340/2005 και του άρθρου 2 παρ. 2β της απόφασης 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι η θυγατρική της εταιρία (με ποσοστό 50,02%) ELGEKA-FERFELIS ROMANIA S.A., υπέγραψε συμφωνία, τριετούς διάρκειας, με την "SHELL LUBRICANTS SUPPLY COMPANY B.V",μέλος της "SHELL GROUP", για τη διανομή προϊόντων της (λιπαντικά) στη Ρουμανία.
Προβλέπεται ότι η ELGEKA-FERFELIS ROMANIA S.A., θα αρχίσει τη διανομή των λιπαντικών την 1η Δεκεμβρίου 2008.
Η SHELL GROUP θεωρείται ως ηγέτιδα εταιρία στον τομέα των λιπαντικών, κατέχοντας το 13% της παγκόσμιας αγοράς για το 2007. Σκοπός της συνεργασίας είναι να αυξηθεί η παρουσία και η εμπορικότητα των σημάτων της SHELL στη Ρουμανική αγορά.
Η ELGEKA-FERFELIS ROMANIA S.A. θα δημιουργήσει ένα ειδικευμένο τμήμα που θα υποστηρίξει αυτή την κατηγορία προϊόντων. H παραπάνω συνεργασία αναμένεται να συνεισφέρει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της ELGEKA-FERFELIS ROMANIA S.A. και κατ΄ επέκταση του Ομίλου κατά 6 εκ. Ευρώ περίπου, για το έτος 2009.
Η ELGEKA FERFELIS ROMANIA S.A. αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταίριες διανομών στη Ρουμανία παρέχοντας ολοκληρωμένες εμπορικές υπηρεσίες όπως πωλήσεις, Marketing και Logistics. Διαθέτει δίκτυο 12 υποκαταστημάτων στη Ρουμανική επικράτεια τα οποία καλύπτουν το σύνολο της αγοράς της συγκεκριμένης χώρας.
Η ELGEKA FERFELIS ROMANIA S.A δραστηριοποιείται στις αγορές της Βουλγαρίας και Μολδαβίας μέσω θυγατρικών της.
-
20:20 Allwyn-ΟΠΑΠ: Τροποποίηση των όρων συνένωσης - Αφαιρούν την έκδοση προνομιούχων μετοχών
-
20:10 Ο Όμιλος ΕΤΕπ διπλασιάζει τη χρηματοδότηση για προσιτή στέγαση - 6 δισ. ευρώ έως το 2026
-
20:07 Vanity Fair: Η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου χαρακτήρισε τον Τραμπ "εκδικητικό με προσωπικότητα αλκοολικού" - Η ίδια διαψεύδει
-
20:03 Δημοσκόπηση Alco (β' μέρος): Οι πολίτες ανησυχούν για το 2026 - Το 49% των πολιτών θα ξοδέψει λιγότερα φέτος τα Χριστούγεννα
-
19:49 Βέλγιο: Διαδήλωση ευρωπαϊκών αγροτικών συνδικάτων κατά της συμφωνίας Mercosur την Πέμπτη
-
19:41 Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Συνεδριάσεις και τρακτέρ σε όλη τη Θεσσαλία
-
19:37 Ουκρανία (δημοσκόπηση): Η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται κατά της αποχώρησης των δυνάμεων από το Ντονμπάς
-
19:34 Κρεμλίνο: Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στις διαπραγματεύσεις "δεν προμηνύει τίποτα καλό"
-
19:32 Μακρόν: Το Facebook αρνήθηκε να αφαιρέσει ψευδή είδηση για πραξικόπημα στη Γαλλία
-
19:29 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (89)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (58)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (16)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (10)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ