Συνεχης ενημερωση
Το ΔΣ της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 11.845.370 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, που εκδόθηκαν από τη συγχώνευση με απορρόφηση της KEGO ΑΕ από την ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.
Την ημέρα έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών - 10/11/2008 - η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΝΗΡΕΥΣ θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνδυασμό με την υπ΄ αριθ. 26 απόφαση του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Βεβαιώνεται ότι, οι νέες μετοχές που προέκυψαν από τη συγχώνευση θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και λογαριασμούς των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) την 10/11/2008.
Η σχέση ανταλλαγής για τους μετόχους των συγχωνευόμενων εταιριών είναι:
1) Κάθε μέτοχος της KEGO Α.Ε. (πλην της Απορροφώσας) θα ανταλλάσσει μία (1) μετοχή που κατέχει με 0,950000040100058 άυλη νέα κοινή ονομαστική μετά ψήφου μετοχή της ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. ονομαστικής αξίας 1,34 ευρώ. Οι μετοχές που κατέχει η ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. στην KEGO A.E. (4.871.190 μετοχές) θα ακυρωθούν. Δηλαδή οι μέτοχοι της KEGO Α.Ε. θα λάβουν συνολικά 11.845.370 μετοχές (σύνολο μετοχών απορροφώμενης 17.340.000 - μετοχές που διαγράφονται 4.871.190= 12.468.810 Χ 0,950000040100058) με νέα ονομαστική αξία 1,34 ευρώ.
2) Οι μέτοχοι της ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. θα διακρατήσουν τον ίδιο, όπως και πριν την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, αριθμό μετοχών με νέα ονομαστική αξία 1,34 ευρώ. Δηλαδή θα λάβουν συνολικά 51.530.273 Χ 1 = 51.530.273.
Η τακτοποίηση των κλασματικών υπολοίπων που τυχόν προκύψουν κατά την πίστωση των νέων μετοχών θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (άρθρο 53 του Ν. 3371/2005, άρθρο 44 του Ν.2396/1996 και απόφαση 13/375/17.3.2006 του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς).
Μετά τη συγχώνευση, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. K2-12329/31-10-2008 απόφασή του, το μετοχικό κεφάλαιο της ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. ανέρχεται σε 84.923.361,62 ευρώ και διαιρείται σε 63.375.643 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,34 ευρώ έκαστη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την συνεδρίασή του στις 06/11/2008 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 11.845.370 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών μετοχών της ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε., που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της KEGO Α.Ε.
Το Έγγραφο Συγχώνευσης τέθηκε υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιγοράς στις 23/10/2008 και είναι διαθέσιμο στο επενδυτικό κοινό από 23/10/2008, σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες Εταιρειών www.nireus.gr και www.kego.gr και του Χρηματιστηρίου www.ase.gr και σε έντυπη μορφή στα γραφεία της ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε., 1ο χλμ. Λεωφόρου Κορωπίου - Βάρης & Δημοκρίτου, Κορωπί, Αττικής.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης των μετόχων της Εταιρίας. Υπεύθυνη κα. Μαρία Κωτσοβού τηλ. 210 66 98 335 - 373.
-
00:29 Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια
-
00:05 H "φούσκα" της Τεχνητής Νοημοσύνης που... δεν υπάρχει
-
00:05 Ο Τραμπ μπορεί ακόμα να κάνει πίσω στη Βενεζουέλα
-
00:05 Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20
-
00:04 Ο πιο δύσκολος και σκοτεινός χειμώνας για την Ουκρανία
-
00:04 Τρέχοντας με την όπισθεν
-
00:04 Κανονισμός για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) - Κατηγορίες Κινδύνου
-
00:03 Κομισιόν και Προϋπολογισμός 2026: Δύο εικόνες του ίδιου τοπίου
-
00:02 Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν;
-
00:01 Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
Ρωσία: Τυχόν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ θα απαντηθεί με λήψη νομικών μέτρων κατά Βελγίου και Euroclear
-
ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
Κάλας: Η ΕΕ αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία - Το Τουρκο-Λιβυκό Μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Ούγγρος ΥΠΕΞ: "Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει να στηρίζει οικονομικά το Κίεβο - Υπάρχει μια πολεμική μαφία"
-
Ολοκληρώθηκε το κυρίως τμήμα του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου καλωδιακού συστήματος οπτικών ινών στον κόσμο, 2Africa
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Επεισόδιο στο Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό αλιευτικό - Πήγε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (161)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (60)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (53)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (23)
-
Η Ελλάδα απαντά στις απειλές Ρωσίας για τη συμπαραγωγή drones με την Ουκρανία: "Αυτονόητο δικαίωμά μας - Απειλές κατά κυρίαρχων κρατών απορρίπτονται" (22)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (21)
-
Απειλές Ζαχάροβα: H Ρωσία θα απαντήσει "κατάλληλα" στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία (12)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (10)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (10)
-
Ουκρανοί αξιωματούχοι: Η αμερικανορωσική πρόταση ειρήνευσης είναι "παράλογη και απαράδεκτη" - Ζελένσκι: Τη δέχομαι ως "βάση συζήτησης" (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ