Συνεχης ενημερωση
Η DIONIC AEBE γνωστοποιεί το επενδυτικό κοινό ότι στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέους προσοδοφόρους τομείς, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την εξαγορά ποσοστού 30% της IRA MEDIA ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα στρατηγικής των ΜΜΕ (media). Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται σε 288 χιλ. ευρώ και η εν λόγω επένδυση θα καλυφθεί από τα αντληθέντα κεφάλαια του μετατρέψιμου μη διαπραγματεύσιμου ομολογιακού δανείου της εταιρείας.
Η IRA MEDIA ιδρύθηκε το 2002 με στόχο την ανάληψη του σχεδιασμού και της υλοποίησης της στρατηγικής media μίας διαφημιστικής καμπάνιας ενός διαφημιζόμενου. Για την προσφορά των υπηρεσιών της αυτών, η IRA MEDIA αναλύει τα δεδομένα του κάθε διαφημιζόμενου και με καθαρά επιστημονική προσέγγιση σχεδιάζει την άριστη στρατηγική media που πρέπει να ακολουθηθεί αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τον προϋπολογισμό του διαφημιζόμενου ώστε να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Κύριο συστατικό της Εταιρείας είναι τα στελέχη της οι ποίοι είναι εξειδικευμένοι mangers με πολυετή πείρα και άρτια επιστημονική γνώση του αντικειμένου και προέρχονται από τον χώρο της διαφήμισης και των media. Η IRA MEDIA, στα έξι έτη δραστηριοποίησης της, έχει στηρίξει με τις μεθόδους της αποτελεσματικά τη στρατηγική media πολλών σημαντικών εταιρειών από διάφορους τομείς δραστηριότητας.
Με την εξαγορά αυτή, ο Όμιλός DIONIC αναζητώντας τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του και την ανάπτυξη της κερδοφορίας, επενδύει συστηματικά στους κύριους άξονες δραστηριότητάς του που πέραν του κύριου κορμού που αποτελεί σήμερα ο τομέας εμπορίας και διανομής, ενισχύονται σταδιακά και οι τομείς των συμβουλευτικών υπηρεσιών, του λογισμικού, της ανάπτυξης ακινήτων και της ενέργειας.
-
00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
-
00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
-
00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
-
00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
-
00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
-
00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
-
00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
-
00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
-
00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
-
30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ