Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗ SUPREME VENTURES LIMITED
Μαζί με τα συμβόλαια στη Γουατεμάλα και τη Δομινικανή Δημοκρατία, η INTRALOT γίνεται η νέα ηγέτιδα δύναμη στην Κεντρική Αμερική και στην Καραϊβική.
Η INTRALOT Α.Ε. ανακοινώνει πως, μέσω της θυγατρικής της, INTRALOT Jamaica, ανέλαβε τη διαχείριση του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης στην Τζαμάικα. Το συμβόλαιο έχει 10ετή διάρκεια με δυνατότητα επιπλέον ανανεώσεων.
Η INTRALOT Jamaica θα αναλάβει την πλήρη διαχείριση του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης στην τοπική αγορά, που περιλαμβάνει την παροχή του κεντρικού συστήματος και των τερματικών microLOT, τη διαχείριση κινδύνου και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, κατόπιν των σχετικών εγκρίσεων από την Επιτροπή Στοιχημάτων, Παιχνιδιών και Λοταριών (BGLC). Η INTRALOT θα εισαγάγει δύο παιχνίδια στην αγορά της Τζαμάικας σε ένα αρχικό δίκτυο περίπου 500 σημείων πώλησης που αναμένεται να φτάσουν τα 1.000.
Αρχικά, η INTRALOT υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Big "A" Track ("2003") Ltd (Big A), η οποία έχει άδεια για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος, προκειμένου να συνεργαστούν στην αγορά της Τζαμάικας. Στη συνέχεια, η Big A εξαγοράστηκε από τη Supreme Ventures Limited (SVL), η οποία και θα συνεργαστεί πλέον με την INTRALOT για την υλοποίηση του έργου. Η INTRALOT και η SVL θα συνεργαστούν για τη δημιουργία και την επέκταση του δικτύου πωλήσεων. Τα κέρδη της INTRALOT από τη διαχείριση του έργου αναμένεται να ανέλθουν σε 140 εκατ. δολάρια στη συνολική διάρκεια του συμβολαίου. Επιπλέον, αντιλαμβανόμενη τη μεγάλη δυναμική της αγοράς, η INTRALOT έχει δεσμευθεί για την εξαγορά ποσοστού έως 10% της SVL. Αυτή η εξαγορά φανερώνει τη σημασία που έχει για την INTRALOT η συγκεκριμένη αγορά, στην οποία προτίθεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, και αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα για την περαιτέρω διείσδυσή της στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Καραϊβικής.
Η SVL είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Τζαμάικας, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001. Μετά από μία σύντομη σχετικά πορεία, η Supreme Ventures έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις πιο δυναμικές και επιτυχημένες εταιρείες στην Κεντρική Αμερική και Καραϊβική. Η SVL εξαγόρασε σε ποσοστό 100% τη "Jamaica Lottery Company" (JLC) το Δεκέμβριο του 2003, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη θέση της στην τοπική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου (έως το τέλος Ιουλίου 2008) οι πωλήσεις της έφτασαν τα 224,5 εκατ. δολάρια και τα καθαρά κέρδη της τα 6,8 εκατ. δολάρια, σημειώνοντας μία αύξηση της τάξης του 13,5% και 107,4% αντίστοιχα σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγουμένου έτους.
Η Τζαμάικα είναι νησιωτικό κράτος στις Μεγάλες Αντίλλες, στη θάλασσα της Καραϊβικής. Η χώρα έχει μικτή οικονομία με κρατικές και ιδιωτικές επιχειρήσεις, πληθυσμό 2,7 εκατ. κατοίκους και κατά κεφαλή μικτό εγχώριο προϊόν που φτάνει τα 4.100 δολάρια. Η Τζαμάικα είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής και το πιο πολυπληθές αγγλόφωνο νησί της περιοχής.
Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, δήλωσε:
"Το νέο μας συμβόλαιο και η εξαγορά ποσοστού της SVL, ανοίγουν στην INTRALOT το δρόμο για την αγορά της Καραϊβικής. Με αυτό το έργο εδραιώνουμε την παρουσία μας σε μία περιοχή γεμάτη προκλήσεις και είμαστε αισιόδοξοι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταφέρουμε να την επεκτείνουμε περαιτέρω. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με την SVL, που σήμερα αποτελεί μία πολύ επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη εταιρεία του παγκόσμιου κλάδου τυχερών παιχνιδιών. Η αγορά της Τζαμάικας έχει μεγάλη δυναμική και η INTRALOT ευελπιστεί ότι θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξής της".
Ο Πρόεδρος της SVL, κ. Hoo Paul, προσέθεσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την INTRALOT στην υλοποίηση του οράματος μας για την επέκταση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών τηςΤζαμάικας. Είμαστε επίσης ευτυχείς που η INTRALOT έδειξε την εμπιστοσύνη της στη Supreme Ventures και έγινε συνεργάτης της, αλλά και μέτοχος της. Το αθλητικό στοίχημα είναι ένας τομέας που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία και είμαστε πεπεισμένοι ότι με βάση την εμπειρία της INTRALOT στο Στοίχημα, θα καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το έργο πρότυπο στον παγκόσμιο κλάδο τυχερών παιχνιδιών".
-
12:39 9 Νοεμβρίου, η πιο "βαριά" ημέρα της γερμανικής Ιστορίας
-
12:35 Π. Μαρινάκης: Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ η βελόνα να έχει κολλήσει, όμως η χώρα θα προχωρήσει μπροστά
-
12:21 Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες
-
12:15 Τουρκία: Στέλνει αντιπροσωπεία στο Πακιστάν με σκοπό την ειρηνευτική συμφωνία με το Αφγανιστάν
-
12:00 Αγώνας από Αθήνα για διατήρηση πόρων ΚΑΠ και Πολιτικής Συνοχής
-
11:56 Αλ. Χαρίτσης: Προσφυγή στη βάση του κόμματος για τη στρατηγική και τις συνεργασίες
-
11:48 Γάζα: Η Χαμάς θα παραδώσει σήμερα τη σορό Ισραηλινού στρατιώτη που είχε σκοτωθεί το 2014 στη Λωρίδα
-
11:32 Ν. Ανδρουλάκης: Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, πρόγραμμα σοβαρό, προοδευτικό και πολιτικό ήθος
-
11:30 Ντ. Μπέργκαμ (ΥΠΕΣ ΗΠΑ): Κλείνουμε συμφωνίες και ενισχύουμε τους διατλαντικούς δεσμούς στην Ελλάδα
-
11:16 Θεσσαλονίκη: Διακόπτεται για ένα μήνα η λειτουργία του Μετρό - Καλύπτεται με νέα λεωφορειακή γραμμή εξπρές
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού"
-
Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με Καρούζο, Έδραση - Ψαλλίδας, βιομηχανικά ακίνητα και ξενοδοχεία
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια
-
Η Ελλάδα στο top 10 των προορισμών που θέλουν να επισκεφτούν οι Ευρωπαίοι το χειμώνα
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής
-
Πώς η ελληνική ένδυση παίζει μπάλα στο διεθνές γήπεδο
-
Νέα ρεκόρ στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Στο ιστορικό υψηλό των 5,7 δισ. ευρώ εκτιμώνται τα μερίσματα των εισηγμένων
-
Ξεκινά ο οδικός άξονας "Ιωάννινα – Κακαβιά"
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ (23)
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού" (9)
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής (7)
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες (4)
-
Στις 3 η συνέντευξη του Α. Σαμαρά στον Αντέννα: "Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα (3)
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια (2)
-
Ο Λαβρόφ δηλώνει έτοιμος να συναντήσει τον Ρούμπιο - Οι ΗΠΑ εξετάζουν πρόταση Πούτιν για έλεγχο των πυρηνικών όπλων (1)
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους (1)
-
Μειώσεις φόρων 1,5 δισ. ευρώ για 4 εκατομμύρια πολίτες το 2026 - Τι αλλάζει άμεσα και για ποιους (1)
-
Πώς η ελληνική ένδυση παίζει μπάλα στο διεθνές γήπεδο (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ