Συνεχης ενημερωση
Η Euromedica Α.Ε. ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι στις 25/9/2008 προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 49% των μετοχών της εταιρίας "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Ι.Α.Ε.", η οποία λειτουργεί πλήρες πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο, σε μισθωμένο ακίνητο, στην κεντρική οδό Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη.
Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι σήμερα 200.000 ευρώ, και πρόκειται να διευρυνθεί στο άμεσο μέλλον, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Το υπόλοιπο 51% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ανήκει σε ιατρούς.
Παράλληλα, η Euromedica Α.Ε. διέκοψε τη λειτουργία του Διαγνωστικού Κέντρου που λειτουργούσε στην περιοχή Νέας Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη και μετέφερε το σύνολο των εργασιών της και τους συνεργαζόμενους ιατρούς στο νέο διαγνωστικό κέντρο στη Βασιλίσσης Όλγας.
Επίσης, στις 25/9/2008 η Euromedica A.E. προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 42% των μετοχών της εταιρίας "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι.Α.Ε.", που εδρεύει στο Δήμο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και λειτουργεί πλήρες πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο σε μισθωμένο ακίνητο, ιδιοκτησίας της εταιρίας Euromedica A.E.
Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι σήμερα 450.000 ευρώ και το υπόλοιπο 58% του κεφαλαίου ανήκει σε ιατρούς.
Με τις ανωτέρω ενέργειες, ο όμιλος EUROMEDICA ανεβάζει το συνολικό αριθμό του δικτύου διαγνωστικών κέντρων που διαθέτει στα 51. Στην Αττική έχει σήμερα 19 διαγνωστικά κέντρα (δύο εκ των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα τη λειτουργία τους), 6 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο, 2 στη Λάρισα, 2 στις Σέρρες (το ένα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τη λειτουργία του), και από ένα σε Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Κατερίνη, Καστοριά, Καβάλα, Κέρκυρα, Διδυμότειχο, Γρεβενά και Καρδίτσα, καθώς και τρία στην Αλβανία.
-
00:05 Κάποιος να σκίσει τη γάτα
-
00:05 Ποιος θα αφοπλίσει τη Χαμάς;
-
00:05 Sell in May... και χάνεις το πάρτι
-
00:04 ESG μετά το "μαστίγιο–καρότο": Τι παραμένει ουσιώδες για τις επιχειρήσεις
-
00:03 Τα SMS ενοχλούν! Οι θάνατοι όχι;
-
00:02 Τρομάζουν και με τη λέξη ΟΠΕΚΕΠΕ..
-
00:01 Forbes 30 UNDER 30 - Η Ελληνική Λίστα
-
00:01 Δημογραφικό σκοινί-κορδόνι
-
02/11 Βόρεια Μακεδονία: Νίκη για το VMRO-DPMNE του Μίτσκοσκι και στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών
-
02/11 Βέλγιο: Νέο περιστατικό με drones σε στρατιωτική βάση - "Έρχονται να κατασκοπεύσουν" μαχητικά αεροσκάφη και πυρομαχικά
-
Προς νέα αύξηση κατά 50 ευρώ ο βασικός μισθός τον Απρίλιο του 2026
-
Γιατί δεν αυξάνονται - προς το παρόν - τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης – Οι σταθμοί του 2027 και του 2030
-
Ευ. Μυτιληναίος: Πλήγμα για τη χώρα να χάσει μία από τις λίγες θέσεις "πρωταθλητισμού" που κατέχει στο ευρωπαϊκό οικονομικό γίγνεσθαι
-
Έρχεται νέα κακοκαιρία με καταιγίδες – Πότε θα βρέξει στην Αττική
-
Σκληρό "κατηγορώ" Ομπάμα κατά Τραμπ - "Σα να έχουμε κάθε μέρα Halloween"
-
Ελαιόλαδο: Στοπ στις ακραίες τιμές, ανάσα για αγορά και καταναλωτές
-
Μεγάλη ουκρανική επίθεση με drone κατά ρωσικών ενεργειακών στόχων στη Μαύρη Θάλασσα - Στις φλόγες ρωσικό τάνκερ
-
Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ανάγκη διευθετήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η διοίκηση στη Γάζα από τους Παλαιστίνιους
-
Τ. Μπαράκ: Η Συρία έχει κάνει βήματα προόδου - Αποτυχημένο κράτος ο Λίβανος
-
Δίμηνο - φωτιά για το Μέγαρο Μαξίμου
-
Ελαιόλαδο: Στοπ στις ακραίες τιμές, ανάσα για αγορά και καταναλωτές (27)
-
Σκληρό "κατηγορώ" Ομπάμα κατά Τραμπ - "Σα να έχουμε κάθε μέρα Halloween" (19)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Πλήγμα για τη χώρα να χάσει μία από τις λίγες θέσεις "πρωταθλητισμού" που κατέχει στο ευρωπαϊκό οικονομικό γίγνεσθαι (15)
-
Αυτοκίνητα: Η κινεζική επέλαση σε αριθμούς (11)
-
Βρετανία: Δέκα τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι μέσα σε τρένο στο Χάντινγκτον - Ένας σε κρίσιμη κατάσταση (10)
-
Γιατί δεν αυξάνονται - προς το παρόν - τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης – Οι σταθμοί του 2027 και του 2030 (9)
-
Δημογραφικό σκοινί-κορδόνι (7)
-
Α. Παπαγιαννίδης για Τσίπρα: Η πολιτική ζωή χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή και επανισορρόπηση (6)
-
Κ. Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πιο δύσκολη που μπορώ να θυμηθώ – Προτεραιότητα της πολιτείας οι ένστολοι (6)
-
Δολοφονημένος βρέθηκε στην Αράχωβα ο Γ. Λάλας που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία Καραϊβάζ (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ