Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 24-Σεπ-2008 13:53

    Τρ. Πειραιώς: Διευκρινίσεις επί δημοσιευμάτων

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου περί ενδιαφέροντος της Τράπεζας Πειραιώς να εξαγοράσει ρωσική τράπεζα, η Τράπεζα ανακοινώνει ότι είχε κατά το παρελθόν εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για επέκταση στη Ρωσία, στο πλαίσιο πάντοτε της δημοσιοποιημένης στρατηγικής της για επέκταση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

    Σύμφωνα με τη στρατηγική αυτή, η Τράπεζα διερευνά στη Ρωσία περιπτώσεις μικρών τραπεζών (με κόστος εξαγοράς μικρότερο των 100 εκ. ευρώ), που διαθέτουν ικανό μάνατζμεντ, έμφαση στην επιχειρηματική πίστη, ικανοποιητική κερδοφορία και ισχυρή καταθετική βάση. 

    Εάν και όταν υπάρξει ολοκληρωμένη συμφωνία για εξαγορά τέτοιου τραπεζικού ιδρύματος, θα αποτελέσει αντικείμενο ανακοίνωσης της Τράπεζας προς το επενδυτικό κοινό και τις χρηματιστηριακές αρχές.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ