Συνεχης ενημερωση
Η Ανώνυμη Εταιρεία Συστημάτων Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών κι Αξιοποίησης Ακινήτων με δ.τ. ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ, η INTRAKAT, μέσω της θυγατρικής της INTRAKAT INTERNATIONAL LTD και η ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ προέβησαν, από κοινού, στην σύσταση εταιρείας με την επωνυμία ALPHA MOGILANY DEVELOPMENT Spzoo και με έδρα την Κρακοβία στην Πολωνία. Οι τρεις εταιρείες κατέχουν από 25%, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει σε ιδιώτες επενδυτές. Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η ανάπτυξη και η διαχείριση ακίνητης περιουσίας.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η ALPHA MOGILANY DEVELOPMENT Spzoo υπέγραψε προσύμφωνο για την αγορά έκτασης 300 στρεμμάτων στην περιοχή MOGILANY, νότια της Κρακοβίας. Η αγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου 2008.
Πρόκειται για την δεύτερη σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, της ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ στο χώρο της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων στην Πολωνία, αφού ήδη η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ μέσω της συμμετοχής της κατά 37% στην ALPHA KRAKOW DEVELOPMENT Spzoo δραστηριοποιείται στην κατασκευή οικιστικού και εμπορικού συγκροτήματος με το όνομα "GARDEN RESIDENCE" συνολικής μικτής επιφάνειας ανοδομών 38.011 m2, πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κρακοβίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, για το έτος 2009, η οικονομία της Πολωνίας προβλέπεται να αναπτυχθεί με ρυθμό 5% έναντι του 1,5% ρυθμού ανάπτυξης των χωρών της Ευρωζώνης. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν τις επιλογές και τον στρατηγικό επενδυτικό σχεδιασμό του ομίλου ALPHA GRISSIN INFΟTECH.
-
23:20 "Συναντηθήκαμε με ανώτερα στελέχη της Chevron", λέει ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας
-
23:15 Εξασφάλισε νέο ρεκόρ ο S&P 500 - Εκτινάχθηκε η μετοχή της Oracle
-
22:50 Άνοδος άνω του 1% για το πετρέλαιο εν μέσω αυξημένων γεωπολιτικών ανησυχιών
-
22:37 Ένταση στη συνάντηση Στάρμερ-Χέρτζογκ: Ειπώθηκαν σκληρά πράγματα, λέει ο Ισραηλινός πρόεδρος
-
22:24 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί εναντίον του ακροδεξιού πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα
-
22:05 Σ. Φάμελλος από ΔΕΘ: To όραμα και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα
-
21:48 Κοντά στα ιστορικά υψηλά ο χρυσός με το βλέμμα στα επιτόκια της Fed
-
21:47 Πρωθυπουργός Κατάρ: "Κρατική τρομοκρατία" η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Θα υπάρξει απάντηση
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (183)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (41)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
