Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε εφαρμογή του άρθρου 16 του Κ.Ν.2190/1920 όπως ισχύει, η Β Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 08/09/2008 αποφάσισε την αγορά έως 16.500.000 ιδίων μετοχών, (ποσοστό 9,60% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας), με κατώτατη τιμή δέκα λεπτών ( 0,10 ευρώ ) και ανώτατη ένα ευρώ και είκοσι λεπτά (1,20 ευρώ ) ανά μετοχή.
Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η απόκτηση των μετοχών αυτών ορίσθηκε από τη λήψη της σχετικής απόφασης μέχρι την 31/12/2009.
Οι μετοχές που θα αποκτηθούν θα χρησιμοποιηθούν για κάλυψη προγράμματος διαθέσεως μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης (stock options) στα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της εταιρείας, καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με τις λοιπές λεπτομέρειες που θα καθορίσει το Δ.Σ. της εταιρείας επί τη βάση σχετικής εξουσιοδότησης της Γ.Σ.
Η τιμή διάθεσης ανά μετοχή για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος προαίρεσης, σε περίπτωση υλοποίησης αυτού μέσω διάθεσης των προς αγορά ιδίων μετοχών, βάση σχετικής εξουσιοδότησης της Γ.Σ., αποφασίσθηκε στο ένα τρίτο (1/3) της μέσης τιμής διαπραγμάτευσης κατά τη διάρκεια του τελευταίου προ της διαθέσεως μηνός, στρογγυλοποιούμενης στο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο και σύμφωνα με τις λοιπές λεπτομέρειες που θα καθορίσει το Δ.Σ. της εταιρείας.
-
01/11 Η πρώτη ανάρτηση της Γκίλφοϊλ από την Αθήνα: "Μαζί θα ενισχύσουμε τη συμμαχία ΗΠΑ - Ελλάδας"
-
01/11 Ο Τραμπ απειλεί με "στρατιωτική δράση" τη Νιγηρία για τις δολοφονίες χριστιανών
-
01/11 Ν. Ανδρουλάκης: "Στις κάλπες ξεβολεύουμε τη διαφθορά, την ατιμωρησία και την αλαζονεία της ΝΔ"
-
01/11 Ληστεία στο Λούβρο: Θα πωλούσαν τα κλοπιμαία στο dark web - Η επαφή με ισραηλινή εταιρεία
-
01/11 Αγωγή Κ. Κυρανάκη κατά της εφημερίδας "Δημοκρατία"
-
01/11 Εγκαινιάστηκε το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο - "Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία"
-
01/11 Γ. Γεραπετρίτης: "Η Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και περιοχής του Κόλπου"
-
01/11 Βεντέτα με δύο νεκρούς στα Βορίζια: Πώς συνέβη το μακελειό
-
01/11 Μυστηριώδης επίλογος στην Τουρκία: Νεκρός στο κελί του στη Ραιδεστό ο ιδρυτής της Thodex
-
01/11 Στα πρόθυρα νέας κούρσας πυρηνικών εξοπλισμών
-
Στον "πάγο" αδειοδοτήσεις καταστημάτων και απαξίωση ακινήτων ελέω πολεοδομικού σχεδιασμού
-
Τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ με ΗΠΑ για την ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Πλειστηριασμοί: Τα "επώνυμα" σφυριά που θα χτυπήσουν τον Νοέμβριο
-
Καζίνο στην Ελλάδα: Μετέωρο βήμα και ανάκαμψη με… λίγους παίκτες
-
Βεντέτα στην Κρήτη - Βόμβες και πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο
-
Η Χρυσή Ζωή
-
Berkshire Hathaway: Νέο ρεκόρ ρευστότητας $381,7 δισ. - Καθαρός πωλητής για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο
-
Δύο νέες έρευνες δίνουν απαντήσεις για το περπάτημα: Πόση ώρα; Πόσα βήματα είναι αρκετά;
-
Τουρκία: 550.000 Σύροι πρόσφυγες επέστρεψαν στη χώρα τους μετά την πτώση του Άσαντ
-
Μυστηριώδης επίλογος στην Τουρκία: Νεκρός στο κελί του στη Ραιδεστό ο ιδρυτής της Thodex
-
Berkshire Hathaway: Νέο ρεκόρ ρευστότητας $381,7 δισ. - Καθαρός πωλητής για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο (32)
-
Βεντέτα στην Κρήτη - Βόμβες και πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο (30)
-
Ο αρχιστρατηγός της Ουκρανίας διαψεύδει τους Ρώσους: Κρατάμε το Ποκρόβσκ - Τι δείχνει το Deepstate (15)
-
Η Χρυσή Ζωή (9)
-
Τι σημαίνει για τις τιμές "στο ράφι" η μείωση του πληθωρισμού στο 1,7% τον Οκτώβριο (8)
-
Α. Σαμαράς: Να επανεξεταστεί η απόφαση για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ (7)
-
Στα πρόθυρα νέας κούρσας πυρηνικών εξοπλισμών (5)
-
Πλήρης η επικράτηση του ψηφιακού χρήματος - Εννέα στις δέκα συναλλαγές ανέπαφες (5)
-
Ο ρωσικός στρατός απέτρεψε προσπάθεια του Κιέβου να ενισχύσει με ειδικές δυνάμεις την άμυνα του Ποκρόβσκ (5)
-
Οι G7 ανακοίνωσαν σχέδια ενάντια στην κυριαρχία της Κίνας στις σπάνιες γαίες (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ