Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή A.E. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, ότι την Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε η Β. Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Κατ΄ αυτήν, με ποσοστό απαρτίας 51,89% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με δικαίωμα ψήφου:
1. Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία:
1.1. οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις σε εταιρική βάση της χρήσης 2007 και συγκεκριμένα σε ποσοστό 99,82% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 0,14% των ψήφων που δήλωσαν αποχή και 0,04% των ψήφων που ψήφισαν αρνητικά).
1.2. η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη σε ποσοστό 90,41% των ψήφων της ΤΓΣ (έναντι 9,58% των ψήφων που δήλωσαν αποχή και 0,01% των ψήφων που ψήφισαν αρνητικά).
1.3. η αναδιάρθρωση της δομής της εταιρείας και του Ομίλου σε ποσοστό 91,10% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 7,54% των ψήφων που δήλωσαν αποχή και 1,36% των ψήφων που ψήφισαν αρνητικά).
1.4. το άνοιγμα γραφείων στη Ρωσία σε ποσοστό 92,46% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 7,54% των ψήφων που δήλωσαν αποχή).
1.5. οι καταβληθείσες αμοιβές προς τα μέλη του Δ.Σ. για την οικονομική χρήση 2007 βάσει της διάταξης του άρθρου 24 παρ. 2 του κ.ν. 2190/1920, σε ποσοστό 92,45% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 7,54% των ψήφων που δήλωσαν αποχή και 0,01% των ψήφων που ψήφισαν αρνητικά).
1.6. η καταβολή αμοιβής στα μέλη του Δ.Σ. για την οικονομική χρήση 2008 βάσει της διάταξης του άρθρου 24 παρ. 2 του κ.ν. 2190/1920 σε ποσοστό 92,45% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 7,54% των ψήφων που δήλωσαν αποχή και 0,01% των ψήφων που ψήφισαν αρνητικά).
1.7. η ειδική έγκριση, κατ΄ άρθρο 23Α παρ.2 Κ.Ν 2190/1920, για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ αφενός της εταιρείας και των θυγατρικών της και αφετέρου των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των προσώπων που ασκούν έλεγχο επί της εταιρείας, των συζύγων και των συγγενών των προσώπων αυτών εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι του τρίτου βαθμού, καθώς και των νομικών προσώπων που ελέγχονται από τους ανωτέρω, σε ποσοστό 98,62% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 0,03% των ψήφων που δήλωσαν αποχή και 1,35% των ψήφων που ψήφισαν αρνητικά).
1.8. η θέσπιση προγράμματος μετοχών στα μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό της εταιρείας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης απόκτησης μετοχών ή μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ή/και μέσω διάθεσης ιδίων μετοχών, σε ποσοστό 91,09% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 7,54% των ψήφων που δήλωσαν αποχή και 1,37% των ψήφων που ψήφισαν αρνητικά).
1.9. η απόκτηση μέχρι 16.500.000 ιδίων μετοχών (ποσοστό 9,96%) με ανώτατη τιμή 1,20 ευρώ και κατώτατη 0,10 ευρώ μέχρι την 31/12/2009, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/20 όπως αυτός αντικαταστάθηκε από το ν. 3604/07, σε ποσοστό 99,99% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 0,01% των ψήφων που ψήφισαν αρνητικά).
1.10. οι τροποποιήσεις των άρθρων 11, 13, 14, 18, 22 του Καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του κ.ν. 2190/1920 όπως αυτές τροποποιήθηκαν από το ν. 3604/07, σε ποσοστό 92,46% των ψήφων της Συνέλευσης (έναντι 7,54% των ψήφων που δήλωσαν αποχή).
2. Ομόφωνα εγκρίθηκε:
2.1. Η χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 Κ.Ν 2190/1920 όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 άρθρου 32 Ν. 3604/2007, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στη διεύθυνση της εταιρείας ή και σε διευθυντές αυτής να ενεργούν, για δικό τους λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, πράξεις που υπάγονται σε κάποιον από τους σκοπούς, που επιδιώκει η εταιρεία και να μετέχουν ως ομόρρυθμοι εταίροι σε εταιρείες που επιδιώκουν τέτοιους σκοπούς.
2.2. Η εκλογή ως Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή του κ. Γεωργίου Δεληγιάννη με ΑΜ Σ.Ο.Ε.Λ 15791, της Ελεγκτικής εταιρείας GRANT THORNTON A.E και ως αναπληρωματικού του κ. Βασιλείου Καζά με ΑΜ Σ.Ο.Ε.Λ 13281, της ίδιας ως άνω εταιρείας, καθώς επίσης εγκρίθηκε και η αμοιβή τους.
3. Επιπρόσθετα:
3.1. Δεν ελήφθη απόφαση περί εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθότι η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 30/06/2009.
3.2. Δε συζητήθηκε κατόπιν πρότασης του Δ.Σ. το θέμα που αφορούσε στην κεφαλαιοποίηση φορολογημένων αποθεματικών για διανομή δωρεάν μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στα στελέχη της εταιρείας καθώς και σε μέλη του Δ.Σ. και σε στελέχη των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών.
3.3. Τέλος αναβλήθηκε η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων του 2ου θέματος περί υποβολής και έγκρισης των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων περιόδου 01/01-31/12/2007 και του 4ου θέματος περί απαλλαγής των μελών του Δ.Σ. και του ορκωτού ελεγκτή- λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2007 σε ενοποιημένη βάση, για προσεχή Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί νόμιμα από το Δ.Σ. και θα δημοσιοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
-
01/11 Η πρώτη ανάρτηση της Γκίλφοϊλ από την Αθήνα: "Μαζί θα ενισχύσουμε τη συμμαχία ΗΠΑ - Ελλάδας"
-
01/11 Ο Τραμπ απειλεί με "στρατιωτική δράση" τη Νιγηρία για τις δολοφονίες χριστιανών
-
01/11 Ν. Ανδρουλάκης: "Στις κάλπες ξεβολεύουμε τη διαφθορά, την ατιμωρησία και την αλαζονεία της ΝΔ"
-
01/11 Ληστεία στο Λούβρο: Θα πωλούσαν τα κλοπιμαία στο dark web - Η επαφή με ισραηλινή εταιρεία
-
01/11 Αγωγή Κ. Κυρανάκη κατά της εφημερίδας "Δημοκρατία"
-
01/11 Εγκαινιάστηκε το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο - "Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία"
-
01/11 Γ. Γεραπετρίτης: "Η Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και περιοχής του Κόλπου"
-
01/11 Βεντέτα με δύο νεκρούς στα Βορίζια: Πώς συνέβη το μακελειό
-
01/11 Μυστηριώδης επίλογος στην Τουρκία: Νεκρός στο κελί του στη Ραιδεστό ο ιδρυτής της Thodex
-
01/11 Στα πρόθυρα νέας κούρσας πυρηνικών εξοπλισμών
-
Στον "πάγο" αδειοδοτήσεις καταστημάτων και απαξίωση ακινήτων ελέω πολεοδομικού σχεδιασμού
-
Τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ με ΗΠΑ για την ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Πλειστηριασμοί: Τα "επώνυμα" σφυριά που θα χτυπήσουν τον Νοέμβριο
-
Καζίνο στην Ελλάδα: Μετέωρο βήμα και ανάκαμψη με… λίγους παίκτες
-
Βεντέτα στην Κρήτη - Βόμβες και πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο
-
Η Χρυσή Ζωή
-
Berkshire Hathaway: Νέο ρεκόρ ρευστότητας $381,7 δισ. - Καθαρός πωλητής για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο
-
Δύο νέες έρευνες δίνουν απαντήσεις για το περπάτημα: Πόση ώρα; Πόσα βήματα είναι αρκετά;
-
Τουρκία: 550.000 Σύροι πρόσφυγες επέστρεψαν στη χώρα τους μετά την πτώση του Άσαντ
-
Μυστηριώδης επίλογος στην Τουρκία: Νεκρός στο κελί του στη Ραιδεστό ο ιδρυτής της Thodex
-
Berkshire Hathaway: Νέο ρεκόρ ρευστότητας $381,7 δισ. - Καθαρός πωλητής για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο (32)
-
Βεντέτα στην Κρήτη - Βόμβες και πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο (30)
-
Ο αρχιστρατηγός της Ουκρανίας διαψεύδει τους Ρώσους: Κρατάμε το Ποκρόβσκ - Τι δείχνει το Deepstate (15)
-
Η Χρυσή Ζωή (9)
-
Τι σημαίνει για τις τιμές "στο ράφι" η μείωση του πληθωρισμού στο 1,7% τον Οκτώβριο (8)
-
Α. Σαμαράς: Να επανεξεταστεί η απόφαση για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ (7)
-
Στα πρόθυρα νέας κούρσας πυρηνικών εξοπλισμών (5)
-
Πλήρης η επικράτηση του ψηφιακού χρήματος - Εννέα στις δέκα συναλλαγές ανέπαφες (5)
-
Ο ρωσικός στρατός απέτρεψε προσπάθεια του Κιέβου να ενισχύσει με ειδικές δυνάμεις την άμυνα του Ποκρόβσκ (5)
-
Οι G7 ανακοίνωσαν σχέδια ενάντια στην κυριαρχία της Κίνας στις σπάνιες γαίες (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ