Παρασκευή, 05-Σεπ-2008 14:17

ΕΚΤΕΡ: Αναδιατύπωση της οικονομικής έκθεσης α΄ εξαμήνου

Η EΚΤΕΡ Α.Ε., γνωστοποιεί ότι προέβη σε αναδιατύπωση της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης της 30.06.2008 με εμπλουτισμό της Εξαμηνιαίας Εκθέσεως Διοικητικού Συμβουλίου και της περίληψης στο Διοικητικό Κόστος των αμοιβών μέλων Δ.Σ. από τα κέρδη της προηγούμενης χρήσης ποσού ευρώ 150.000,00 (μειώνοντας κατά το ποσό αυτό τα αποτελέσματα περιόδου) βάσει των αποφάσεων των Τακτικών Γ.Σ. των Μετόχων κατά τις χρήσεις 2008 και 2007.

Το ανωτέρω ποσό είχε μειώσει διακριτά απ΄ ευθείας την Καθαρή Θέση. Μετά την παραπάνω μεταβολή τα αποτελέσματα του Ομίλου μετά φόρων του α΄ εξαμήνου ανήλθαν σε ευρώ 332.294,34 έναντι ευρώ 434.293,58 κατά την ίδια περίοδο της προηγούμενης χρήσης (ατομικά αποτελέσματα ευρώ 646.900,57 και ευρώ -129.200,22 αντίστοιχα).

Τα αναδιατυπωμένα Στοιχεία και Πληροφορίες, καθώς η αναδιατυπωμένη Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση είναι αναρτημένα στην εταιρική ιστοσελίδα www.ekter.gr. και στην ιστοσελίδα του Χρημαστιστηρίου Αθηνών (www.athex.gr).