Συνεχης ενημερωση
Η COMPUCON Α.Β.Ε.Ε. κατόπιν ανακοίνωσης του Χ.Α. της 01/09/2008 για τη μεταφορά των μετοχών της στην κατηγορία επιτήρησης, σύμφωνα με την παράγραφο 7 της διάταξης 3.1.2.5 του Κανονισμού του Χ.Α., μετά τη διαπίστωση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αρνητικής διατύπωσης στην έκθεση επισκόπησης του ορκωτού ελεγκτή λογιστή, επί της οικονομικής έκθεσης της εταιρίας της περιόδου 01/01/08-30/06/2008, γνωστοποιεί τα ακόλουθα.
Η σχετική παρατήρηση του ορκωτού ελεγκτή λογιστή αναφέρει ότι στο λογαριασμό "Πελάτες και λοιπές απαιτήσεις" των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου 01/01/08-30/06/2008 περιλαμβάνονται υπόλοιπα συνολικού ύψους 2,2 εκ. ευρώ περίπου, η είσπραξη των οποίων καθυστερεί από προηγούμενες χρήσεις και για τα οποία, κατ΄εκτίμηση του ορκωτού ελεγκτή λογιστή, θα έπρεπε να διενεργηθεί πρόσθετη πρόβλεψη ύψους 450 χιλ. ευρώ.
Σε σχέση με το υπόλοιπο των 2,2 εκ. ευρώ που αναφέρεται στην παρατήρηση του ορκωτού ελεγκτή λογιστή η εταιρία έχει ήδη καταλήξει σε επιμέρους διακανονισμούς με πελάτες για την εξόφληση 1 εκ. ευρώ περίπου εντός του 2008. Υπολείπεται ποσό 1,2 εκ. ευρώ για το οποίο η εταιρία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και ενδεχομένως να κάνει χρήση κάθε ένδικου μέσου για την είσπραξή του.
Η εταιρία ενημερώνει ακόμη ότι έχει ήδη αιτηθεί τακτικό φορολογικό έλεγχο για τις ανέλεγκτες φορολογικά χρήσεις 2005-2006 ο οποίος και πρόκειται να αρχίσει εντός του 2008.
-
14:48 Η Γερμανία καταγράφει όλους τους χώρους - καταφύγια πολέμου
-
14:41 Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 δικαιούχους
-
14:35 Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
-
14:27 Αύξηση των ασφαλισμένων κατοικιών λόγω έκπτωσης ΕΝΦΙΑ - Βουτιά στις αποζημιώσεις
-
14:27 Μακελειό στο Σίδνεϊ: Η οικογένεια του δράστη στην Ινδία είχε άγνοια για τη ριζοσπαστικοποίησή του
-
14:23 Θ. Κοντογεώργης για αγρότες: Η κυβέρνηση έκανε σημαντικά βήματα, ελπίζουμε σε διάλογο και εκτόνωση μέσα στην εβδομάδα
-
14:15 Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: Καταδίκασε τη Ρωσία για καταστολή οργανώσεων που συνδέονταν με τον Ναβάλνι
-
14:11 Ο Μερτς ως Μάο, ο Τραμπ ως Χρουστσόφ
-
13:56 ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά
-
13:51 BBC: Θα αντιπαλέψει την αγωγή του Τραμπ για δυσφήμηση
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (62)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (30)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (21)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (18)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (12)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (9)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ