Συνεχης ενημερωση
Κατόπιν της από 25.7.2008 αιτήσεως μετόχων εκπροσωπούντων το 6.82% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, η οποία υπεβλήθη σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 1 του Ν. 2190/1920 και με βάση την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 4ης Αυγούστου 2008 καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 2η Σεπτεμβρίου 2008, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στα γραφεία της εταιρείας Μάτσα 10, Κ. Κηφισιά προκειμένου να αποφασίσουν επί του μοναδικού θέματος:
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μέτοχοι οφείλουν:
-Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία εκδίδουν τα "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών) και την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Μάτσα 10, Κηφισιά 14564) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης.
-Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών) το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία επίσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Μάτσα 10, Κηφισιά 14564) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης.
-Επίσης να καταθέσουν τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση.
Οι μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δέσμευσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σε οποιαδήποτε ανώνυμη Τραπεζική εταιρία και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί ως και τα τυχόν σχετικά έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στα ως άνω γραφεία της εταιρίας, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 9η Σεπτεμβρίου 2008 , ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στον ίδιο τόπο.
-
26/12 Υεμένη: Ζητείται η παρέμβαση της Σ. Αραβίας απέναντι στους αυτονομιστές αντάρτες
-
26/12 Wall Street: Εβδομάδα κερδών σε ρυθμούς Santa Claus Rally
-
26/12 ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω έντονης κακοκαιρίας
-
26/12 Βουτιά άνω του 2% για το πετρέλαιο
-
26/12 Τραμπ: "Ο Ζελένσκι δεν έχει τίποτα μέχρι να το εγκρίνω εγώ"
-
26/12 Reuters: Η Ρωσία τοποθετεί υπερηχητικούς βαλλιστικούς πυραύλους στη Λευκορωσία - Επιμένει στην πυρηνική απειλή
-
26/12 Γαλλία: Νεαρός άνδρας μαχαίρωσε τρεις γυναίκες σε σταθμούς του μετρό στο Παρίσι
-
26/12 Εκτοξεύτηκαν τα μέταλλα: Πάνω από τα $77 το ασήμι, ρεκόρ για χρυσό - πλατίνα
-
26/12 Γερμανία: Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία - Συστήνει προσοχή στους ταξιδιώτες εν όψει Πρωτοχρονιάς
-
26/12 Δολάριο: Η χειρότερη εβδομάδα του τελευταίου 6μήνου καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα νεότερα για την οικονομία
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς
-
Η Ρωσία σχεδόν διπλασιάζει τις εξαγωγές υγραερίου προς την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν φέτος, σύμφωνα με πηγές
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
Σήμα Πούτιν προς ΗΠΑ για την Ουκρανία – "Συνεχίζεται ο διάλογος"
-
Η Κίνα επιβάλλει κυρώσεις σε αμερικανικές εταιρείες - Μήνυμα δυσαρέσκειας για τις πωλήσεις όπλων στην Ταϊβάν
-
Πλειστηριασμοί: Ποια "επώνυμα" ακίνητα άλλαξαν χέρια το 2025
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (23)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (14)
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς (11)
-
Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα (6)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (6)
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές (6)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (5)
-
Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον (4)
-
Κρίσιμη συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι την Κυριακή: Κορυφώνονται οι προσπάθειες για να κλειδώσει το ειρηνευτικό σχέδιο (2)
-
Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχουμε για την ώρα σε διεθνή δύναμη για τη Γάζα, καθώς θα πρέπει πιθανόν να καταφύγει ακόμη και σε στρατιωτικά μέσα (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ