Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 25-Ιουλ-2008 15:28

    United Textiles: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στα πλαίσια του Π.Δ. 350/85, καθώς και της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό και εσάς για τα εξής: 

    Η συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Β΄ Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας μας, κατόπιν της διακοπής της 18ης Ιουλίου 2008, συνεχίστηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2008. 

    Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, ζήτησε από τη Διοίκηση της εταιρίας νέα πίστωση χρόνου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου και την χρηματοδότηση της εταιρίας. 

    Έπειτα από σχετική πρόταση του Προέδρου της Γ.Σ., που ενεκρίθη ομόφωνα και παμψηφεί από το Σώμα των Μετόχων, αποφασίστηκε η εκ νέου διακοπή της Γενικής Συνέλευσης. 

    Κατόπιν των ανωτέρω και όπως η Γενική Συνέλευση αποφάσισε, οι εργασίες της Συνέλευσης θα συνεχισθούν στις 06 Αυγούστου 2008, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. στην έδρα της Εταιρείας, χωρίς τη δημοσίευση άλλης πρόσκλησης.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ