Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 23-Ιουλ-2008 20:17

    United Textiles: Ανακοίνωση άλλων σημαντικών γεγονότων

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το Δ.Σ. της εταιρίας Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε. συγκλήθηκε σήμερα, 23 Ιουλίου 2008, προκειμένου να εξετάσει την πορεία του αιτήματος για την χρηματοδότηση της β φάσης του επιχειρησιακού σχεδίου με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. 

    Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο εκπρόσωπος του βασικού μετόχου European Textiles Ltd. κατέθεσε επιστολή δια της οποίας αποδέχεται την ενεχύραση των μετοχών του, όπως ζητήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για την παροχή της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς τις κύριες πιστώτριες τράπεζες, για την χρηματοδότηση της Εταιρίας με το ποσό των ευρώ 35 εκατ. 

    Μετά την σημερινή εξέλιξη της αποδοχής της ενεχύρασης των μετοχών από τον βασικό μέτοχο, αναμένεται να δοθεί οριστική λύση στο θέμα της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ