Συνεχης ενημερωση
Η 22η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας με την επωνυμία Space Hellas Α.Ε. συνήλθε την 30 Ιουνίου 2008 και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, επί της Λ. Μεσογείων 312, Αγ. Παρασκευή
Στην συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι έξι (6) εκπροσωπούντες ποσοστό 84,80% του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου.
Κατά τα ανωτέρω η Γενική Συνέλευση απεφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί, δηλαδή με ποσοστό 84,80% επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως.
Θέμα 1ο : Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τα Συνοπτικά Οικονομικά Στοιχεία και Πληροφορίες (Στοιχεία Ισολογισμού, Στοιχεία Κατάστασης Αποτελεσμάτων Περιόδου, Στοιχεία Κατάστασης Μεταβολών Καθαρής Θέσης, Στοιχεία Κατάστασης Ταμιακών Ροών Πρόσθετα Στοιχεία & Πληροφορίες) εταιρίας και ομίλου Χρήσεως από 1/1/2007-31/12/2007 χωρίς να επιφέρει καμία τροποποίηση. Επίσης ενέκρινε παμψηφεί την υποβληθείσα Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2007 και την επεξηγηματική Έκθεση.
Θέμα 2ο : Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί την Διάθεση Αποτελεσμάτων ύψους ευρώ 1.743.753,11 τα οποία παρέμειναν στην εταιρία προς συμψηφισμό ζημιών προηγουμένων χρήσεων.
Θέμα 3ο : Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την διαχείριση της Χρήσεως 2007.
Θέμα 4ο: Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί τους μισθούς των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ως υπαλλήλων της εταιρίας για το έτος 2007 και καθόρισε τις αμοιβές τους για την Χρήση 2008.
ΘΕΜΑ 5ο: Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε παμψηφεί τους Ορκωτούς Ελεγκτές, έναν τακτικό (Δήμο Πιτέλη του Νικολάου) και έναν αναπληρωματικό (Γεώργιος Κασιμάτης του Παναγιώτη) για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Χρήσεως 1/1/2008-31/12/2008.
Θέμα 6ο: Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί την συμμετοχή της εταιρίας στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας "Modics Ltd". Καθώς και την συμμετοχή της εταιρίας στην ίδρυση των κοινοπραξιών "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Info Quest "SPACE HELLAS" και "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Unisystems Συστήματα Πληροφορικής Ανώνυμος Εμπορική Εταιρία" πρώην "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ SPACE HELLAS A.E. ΚΩΝ. ΣΥΜΠΟΝΗΣ ΜΟΝ. ΕΠ.Ε."
Θέμα 7ο: Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί όλες τις συμβάσεις που έχει συνάψει η εταιρία κατά την Χρήση 2007.
Θέμα 8ο: Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί την τροποποίηση των ʼρθρων 1,2,6,7,8,10,11,12,13,14,16,18,19,20,21,22,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,38,39 και 40 του καταστατικού της εταιρίας. Το εγκριθέν καταστατικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και στην ιστοσελίδα. της εταιρίας μας www.space.gr
Θέμα 9ο: Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί τον καθορισμό εκτάκτων αμοιβών και παροχών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και αποφάσισε την καταβολή αμοιβής κατά συνεδρίαση.
Θέμα 10ο: Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα παραπάνω θέματα δεν υπήρξαν άλλες ανακοινώσεις.
-
20:59 Γαλλία: Aπάτη ύψους 10 εκατ. ευρώ με την έκδοση εισιτηρίων για Λούβρο και Βερσαλλίες
-
20:42 Αλ. Σδούκου: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκβιάσει τον Γ. Στουρνάρα επειδή δεν συναινούσε στα σχέδια της για την Τράπεζα Αττικής"
-
20:37 Γερμανία: Ο Μερτς ζήτησε από τους Γερμανούς να δουλεύουν περισσότερο - "Μπορούμε να μάθουμε κάτι από την Ελλάδα σε αυτό"
-
20:35 Νετανιάχου: Ο Τραμπ δημιουργεί τις συνθήκες για μια συμφωνία με το Ιράν
-
20:31 ΕΕ: Ολοκληρώθηκε η άτυπη Σύνοδος Κορυφής για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής οικονομίας
-
20:27 WSJ: Οι ΗΠΑ έστειλαν κρυφά χιλιάδες Starlink στο Ιράν για να βοηθήσουν τους διαδηλωτές
-
20:18 Μ. Βρετανία: Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Στάρμερ
-
20:01 "Κατηφόρισαν" από τα ιστορικά υψηλά οι ευρωαγορές
-
19:50 Τραμπ: Ο επιχειρηματίας Χάρι Σάρτζεντ Γ΄ δεν έχει δικαιοδοσία να μιλά εκ μέρους της Ουάσινγκτον
-
19:46 Βρετανία, Νορβηγία και Γαλλία υπόσχονται νέα βοήθεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο Κίεβο
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε
-
JP Morgan: Σχεδόν όλοι οι οίκοι θα αναβαθμίσουν την Ελλάδα στις Ανεπτυγμένες Αγορές το 2026 – Ποιες ελληνικές μετοχές θα πάρουν το "χρυσό" εισιτήριο
-
Πώς προκύπτει το σενάριο των €3 – Οι αριθμοί πίσω από την αποτίμηση
-
Φιντάν στους FT: Οι ΗΠΑ "πρόθυμες" να ανεχθούν κάποιο βαθμό εμπλουτισμού ουρανίου από το Ιράν
-
Goldman Sachs: Στις 2.500 μονάδες βλέπει τον Γενικό Δείκτη, εκτοξεύει τις τιμές-στόχους για τις τράπεζες
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος;
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940
-
Τουρισμός: Τι δείχνουν τα early bookings για τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ
-
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αισθάνομαι ντροπή για την εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Τουρκία
-
Πώς η Ευρώπη είναι εξαρτημένη από τις ΗΠΑ (61)
-
Η "έκρηξη" των smart lockers στην Ελλάδα: 5.500 σημεία και 330.000 θυρίδες - Μάχη επενδύσεων και μεριδίων (47)
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε (45)
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940 (24)
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος; (22)
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ (15)
-
Κάτω από το 1% οι μισθωτοί που μπήκαν στο 13ωρο – Πόσες επιχειρήσεις εφάρμοσαν το 6ημερο (15)
-
Το σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα για άρση του casus belli και η δήλωση Ερντογάν για "ακανθώδη ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν" (10)
-
Ζαχάροβα: Ρώσος πολιτικός και διπλωμάτης ο "Ιβάν Καποδίστριας" - Πατριωτική υπηρεσία ότι εξελέγη κυβερνήτης της Ελλάδας (7)
-
Γ. Στουρνάρας: Στην Τράπεζα Αττικής γίνονταν περίεργα πράγματα - Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγε το ΣΔΟΕ στη γυναίκα μου (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ