Συνεχης ενημερωση
Η ανώνυμη εταιρία ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008 στα γραφεία της εταιρίας, Πέρνη Ν.Καβάλας, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου έξι (6) μέτοχοι, εκπροσωπούντες 3.658.022 μετοχές σε σύνολο 7.125.216 μετοχών, ήτοι ποσοστό 51,34% του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου της εταιρίας. 
Συγκεντρώνοντας την απαιτούμενη εκ του καταστατικού της εταιρίας και του νόμου απαρτία, η Γενική Συνέλευση συζήτησε και έλαβε απόφαση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: 
Θέμα 1ον: Αποφασίστηκε με ψήφους 3.658.022 ήτοι παμψηφεί η έγκριση της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκθεσης του ορκωτού Ελεγκτή / Λογιστή για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2007. 
Θέμα 2ον: Αποφασίστηκε με ψήφους 3.658.022 ήτοι παμψηφεί η έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2007 
Θέμα 3ον: Αποφασίστηκε με ψήφους 3.658.022 ήτοι παμψηφεί η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της χρήσης 2007. 
Θέμα 4ον: Αποφασίστηκε με ψήφους 3.658.022 ήτοι παμψηφεί η εκλογή της ελεγκτικής εταιρίας "BAKER TILLY HELLAS A.E." και με τακτικό ορκωτό ελεγκτή τον Κο Λεωνίδα Μαυρομήτρο (AM ΣΟΕΛ 21071) και αναπληρωματικό τον Κο Ιωάννη Καλογερόπουλο (ΑΜ ΣΟΕΛ 10741) για τον έλεγχο της χρήσης 2008. 
Θέμα 5ον: Αποφασίστηκε με ψήφους 3.658.022 ήτοι παμψηφεί η έγκριση των αμοιβών-μισθών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2007 και η προέγκριση των αμοιβών-μισθών για τη χρήση του 2008. 
Θέμα 6ον: Αποφασίστηκε με ψήφους 3.658.022 ήτοι παμψηφεί η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου με πενταετή θητεία, ως ακολούθως: Γρηγόρης Κιουτσούκωστας Δ/νων Σύμβουλος εκτελεστικό μέλος, Ζαχαρίας Κιουτσούκουστας Πρόεδρος Δ.Σ. εκτελεστικό μέλος, Ντεγιάν Λάμκοβιτς Αντιπρόεδρος εκτελεστικό μέλος, Γεώργιος Σιαφάκας μη εκτελεστικό μέλος, Αθανάσιος Οικονόμου μη εκτελεστικό μέλος, Γεώργιος Σγουρός Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, και Χρήστος Γιαννιώτης Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος. 
Θέμα 7ον: Αποφασίστηκε με ψήφους 3.658.022 ήτοι παμψηφεί η έγκριση της τροποποίησης και εναρμόνισης του Καταστατικού της εταιρίας με τον Ν. 2190/1920 όπως ισχύει μετά το Ν. 3604/2007. Ειδικότερα ενέκρινε τις τροποποιήσεις των άρθρων 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 και 30 και η κατάργηση των άρθρων 31, 32, 33 και 34. 
Θέμα 8ον: Δε λήφθηκαν αποφάσεις.
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
- 
                                Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
