Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία PROFILE AEBE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2008 ενέκρινε την διανομή μερίσματος ύψους 0,055 Ευρώ ανά μετοχή και το οποίο μέρισμα θα προσαυξηθεί με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρεία, ήτοι κατά ποσό 0,00115 Ευρώ ανά μετοχή και συνεπώς το συνολικό ποσό που θα εισπράξουν οι μέτοχοι θ΄ ανέρχεται σε 0,05615 Ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 29ης Ιουλίου 2008.
Ημέρα αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η 30η, Ιουλίου 2008. Κατά συνέπεια από την ημέρα αυτή οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου 2008 από την πληρώτρια Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ως ακολούθως :
1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ., και σύμφωνα με την διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ.
2. Μέσω του Δικτύου των Καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους
3. Για όσους εκ των μετόχων για διαφόρους λόγους δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από τις 6 Αυγούστου 2008, μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή μέχρι 6/8/2009 και πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδος Επενδυτή-Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως, είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους.
Μετά την παραπάνω ημερομηνία και μέχρι την ημερομηνία παραγραφής του (31.12.2013), η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται από τα γραφεία της έδρας της PROFILE AEBE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, στην Νέα Σμύρνη Αττικής (Λ. Συγγρού αρ. 199), τηλ. 210-9301200. Για περισσότερες πληροφορίες οι κκ Μέτοχοι μπορούν ν΄ απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας (κα Παπαδοπούλου Σπυριδούλα, τηλ. 210 9301200).
-
00:05 Μια νέα εποχή αυταρχικών ηγετών προ των πυλών
-
00:05 Σταθερός σαν τσιμέντο, ευέλικτος σαν tech εταιρεία
-
00:05 Η Ευρώπη βαδίζει προς τη δημοσιονομική καταστροφή
-
00:04 Η Ευρώπη και ο Νομικισμός της - Πώς η Ευρώπη εγκλωβίστηκε στους κανόνες της
-
00:04 Η ισχύς του λογοτύπου
-
00:04 Τα παθήματα γίνονται μαθήματα;
-
00:03 Η μεταρρύθμιση που χάθηκε στη μετάφραση
-
00:02 Θα πούμε "Hos geldiniz" στους Τούρκους;
-
00:01 H MammoCheck καινοτομεί στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού
-
00:01 Το "βαθύ κράτος" ξαναχτυπά
-
Δεν βγαίνω μάνα μου…
-
Η ExxonMobil θα κάνει γεώτρηση στο Οικόπεδο 2 στο Ιόνιο το 2027 – Μπαίνει με 60% στην κοινοπραξία Helleniq Energy – Energean
-
Πού θα γίνει η γεώτρηση της ExxonMobil- Πιθανό κοίτασμα 200 δισ. κυβικά - Οι χάρτες
-
Χρηματιστήριο: Οπισθοχώρηση κάτω από τις 2.000 μονάδες υπό το βάρος των Metlen, ΕΤΕ
-
Πώς επηρεάζονται Eurobank και Alpha από το σχέδιο εξυγίανσης των ΕΛΤΑ – συνεχίζονται οι συνεργασίες
-
METLEN: Αυξημένος 22% ο κύκλος εργασιών στο εννεάμηνο, στα €5,115 δισ. - Σε πορεία επίτευξης του ετήσιου στόχου EBITDA
-
Το καλύτερο ασφαλιστικό story που δεν έχει ακόμα τιμολογηθεί
-
Χρυσή Βίζα: Αλλάζει η "γεωγραφία" των επενδυτών
-
Neoset: Σε νέο ιδιοκτήτη το ακίνητο-"φιλέτο" στη Λ. Κηφισίας
-
Εκτός MSCI Greece Standard η Metlen - Διπλή είσοδος στον Small Cap
-
Ανευθύνονται για τα πάντα! (98)
-
Η ExxonMobil θα κάνει γεώτρηση στο Οικόπεδο 2 στο Ιόνιο το 2027 – Μπαίνει με 60% στην κοινοπραξία Helleniq Energy – Energean (54)
-
Δεν βγαίνω μάνα μου… (51)
-
Γιατί τα ΕΛΤΑ είναι πολιτικό θέμα εντός και εκτός της ΝΔ (29)
-
Η Γερμανία επιδοτεί με 4,5 δισ. ευρώ το ρεύμα της βιομηχανίας για τιμή 50 €/MWh – Στην Ελλάδα απαιτούνται μόλις 200 εκατ. ευρώ (15)
-
Χρυσή Βίζα: Αλλάζει η "γεωγραφία" των επενδυτών (12)
-
Ο Τραμπ επισείει την απειλή του "κομμουνισμού" μετά τις οδυνηρές εκλογικές ήττες της παράταξής του (10)
-
Πρώην επικεφαλής ΝΑΤΟ: Η Ουκρανία αντιμέτωπη με "αιώνιο πόλεμο" αν η Ευρώπη δεν ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στη Ρωσία (8)
-
Πού θα γίνει η γεώτρηση της ExxonMobil- Πιθανό κοίτασμα 200 δισ. κυβικά - Οι χάρτες (7)
-
Oι μεταρρυθμίσεις "αλά ΕΛΤΑ" και η συνέχεια (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ