Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το άρθρο 278 παρ. 1 του κανονισμού του Χ.Α., σας γνωστοποιούμε τις αποφάσεις τις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 27 Ιουνίου 2008 της εταιρείας μας που εγκρίθηκαν ομόφωνα με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούσαν 42.195.162 μετοχές δηλαδή ποσοστό 77,35 % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
1. Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2007 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών .
2. Ενέκρινε την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή απο κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις πράξεις που έγιναν στην υπόλογη χρήση.
3. Αποφάσισε την εκλογή Ελεγκτών και αναπληρωτών αυτών για την χρήση 2008, ως Τακτικό Ελεγκτή τον κ. Αθανάσιο Φραγκισκάκη του Δημητρίου με Α.Μ.Σ.Ο.Ε.Λ. 15081 και ως αναπληρωματικό τον Ορκωτό Ελεγκτή κ. Αργύρη Αναγνωστόπουλο του Ευθυμίου με Α.Μ.Σ.Ο.Ε.Λ. 12771 απο τους προτεινόμενους απο το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2008.
4. α) Ενέκρινε το ποσό των 748.401,50 ευρώ που έλαβαν απο 01.01.2007 - 31.12.2007 τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ιδιόηττα τους ως στελέχη της εταιρείας και προενέκρινε για τη χρήση 01.01.2008 - 31.12.2008 αμοιβές μέχρι του ποσού των 1.800.000,00 ευρώ για τα στελέχη της εταιρείας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και για τα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
β) Ενέκρινε το ποσό 25.787,97 ευρώ που έλαβαν απο 01.01.2007 - 31.12.2007 τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προενέκρινε το ίδιο ποσό για την χρήση 01.01.2008 - 31.12.2008.
5. Επικύρωσε (μετά την ανακοίνωση στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση της 20.06.2008 και έγκριση απο αυτήν) την αντικατάσταση παραιτηθέντων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών απο τους Χρήστο Στυλιανού Ζερεφό και Δημήτριο Γεωργίου Παπαδημητρίου επίσης ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.
6. Εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσει την εταιρεία μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 και το οποίο αποτελείται απο τους εξής :
1. Αθανάσιος Στυλιανού Τεγόπουλος μη εκτελεστικό μέλος
2. Διονύσιος Χαραλάμπους Αυγουστινιάτος εκτελεστικό μέλος
3. Μαριάνθη Χρήστου Τεγοπούλου εκτελεστικό μέλος
4. Ελένη Χρήστου Τεγοπούλου εκτελεστικό μέλος
5. Βασίλειος Αλεξίου Τσαμπόκας εκτελεστικό μέλος
6. Ευάγγελος Χρήστου Τάτσης εκτελεστικό μέλος
7. Πλάτων- Ζαχαρίας Δημοσθένους Μαυρομούστακος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
8. Χρήστος Στυλιανού Ζερεφός ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
9. Δημήτριος Γεωργίου Παπαδημητρίου ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
-
12:18 Μ. Κατρίνης: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν δίνουν λύση στα προβλήματα των πολιτών
-
12:08 Ρωσία μετά τις απειλές Τραμπ: Οι κυρώσεις ποτέ δεν θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πορεία
-
12:04 Αδ. Γεωργιάδης: Από το 2026 θα ενταχθούν στην κατηγορία για βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές
-
12:02 Η DKG Development ολοκλήρωσε έργα ανακατασκευής στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου
-
11:58 Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα θέλει να μειώσει φόρους - Είναι πλέον από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ
-
11:50 Καλάβρυτα: Συνελήφθη ηγούμενος μονής που προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες
-
11:50 ΕΚΤ: Τέλος οι μειώσεις επιτοκίων; Πέντε ερωτήματα που απασχολούν τις αγορές εν όψει της συνεδρίασης της Πέμπτης
-
11:36 Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
11:36 Ιαπωνία: Πρώην ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά την παραίτηση του Σιγκέρου Ισίμπα
-
11:32 Γερμανία: 10 δισ. για σειρήνες και καταφύγια
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Το φορολογικό σύστημα ακυρώνει την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (49)
-
Και πάλι όλοι μαζί (11)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (8)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (7)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (7)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (5)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (4)
-
Live η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ - Κ. Πιερρακάκης: Μεταρρύθμιση για δημογραφικό και μεσαία τάξη - Κατάργηση προσωπικής διαφοράς και φοροελαφρύνσεις (4)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (4)
-
Όλα για την πολιτική... (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
