Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με την από 29-6-2007 απόφαση της 21ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "SPACE HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" και τον διακριτικό τίτλο "SPACE HELLAS" καθώς και με την από 31/3/2008 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας οι όροι του προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών από το προσωπικό της εταιρείας (stock option plan) έχουν ως εξής:
1. Αριθμός Μετοχών: Η εταιρεία έχει προβεί στην αγορά πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) κοινών ονομαστικών μετοχών σύμφωνα με την από 29-06-2007 απόφαση της 21ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων με μοναδικό σκοπό την παροχή δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς στο προσωπικό της εταιρίας. Σε καμία περίπτωση αν ασκηθούν όλα τα δικαιώματα δεν θα υπερβαίνουν τον εγκεκριμένο από την Γενική Συνέλευση ανώτατο αριθμό μετοχών.
2. Δικαιούχοι: Οι δικαιούχοι των δικαιωμάτων προαιρέσεως ορίζονται στην απόφαση της 21ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Το δικαίωμα προαιρέσεως αγοράς των μετοχών χορηγείται στα πρόσωπα αυτά κατά τους όρους του παρόντος προγράμματος και της ισχύουσας νομοθεσίας. Για όλα τα χορηγούμενα δικαιώματα αποτελεί βασική προϋπόθεση η συνεχής απασχόληση των δικαιούχων καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος χορήγησης.
3. Αριθμός Δικαιωμάτων: Ο ακριβής αριθμός των χορηγούμενων ανά δικαιούχο, δικαιωμάτων προαίρεσης αποφασίζεται από το Δ.Σ. και ορίζεται σε ιδιωτικό συμφωνητικό έγγραφο εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης σύμφωνα με την θέση του δικαιούχου, την αποδοτικότητα του και την εν γένη παρουσία του στην εταιρία (εμπειρία, απόδοση, τεχνογνωσία, προοπτικές εξέλιξης κ.λ.π.)
4. Χρόνος Ασκησης: Τα χορηγηθέντα δικαιώματα θα πρέπει να ασκηθούν από τους ανωτέρω δικαιούχους ολικά ή τμηματικά εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) ετών από την 1-3-2008. Παρερχόμενης απράκτου της ανωτέρω προθεσμίας τα δικαιώματα αποσβένονται.
5. Τιμή Διάθεσης: Τιμή διάθεσης των μετοχών έχει οριστεί από την απόφαση της 21ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων στο 1,10 ευρώ.
6. Μεταβίβαση Δικαιωμάτων: Τα δικαιώματα Προαίρεσης αγοράς μετοχών είναι προσωπικά και δεν δύναται να μεταβιβαστούν. Σε περίπτωση θανάτου του δικαιούχου, τα δικαιώματα προαίρεσης αυτού δύναται να ασκηθούν από τους κληρονόμους του.
7. Τρόπος Χορήγησης: Το δικαίωμα αγοράς μετοχών ασκείται με έγγραφη ειδοποίηση του Δικαιούχου που παραδίδεται στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Η μεταβίβαση των μετοχών που αφορούν το δικαίωμα θα διεκπεραιώνεται εξωχρηματιστηριακά με τη μεταφορά των μετοχών που θα μεταβιβαστούν στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας της Εταιρείας. Η Εταιρεία για τη μεταφορά αυτή απευθύνεται στον Χειριστή της και δίδει σχετική εντολή. Στη συνέχεια υπογράφεται ιδιωτικό συμφωνητικό εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης λόγω πώλησης μεταξύ της Εταιρείας και του Δικαιούχου, στο οποίο αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία των συμβαλλομένων, η μερίδα Σ.Α.Τ (σύστημα αΰλων τίτλων και ο λογαριασμός αξιών), αναλυτικά ο ακριβής αριθμός των μετοχών που μεταβιβάζονται, η τιμή ανά μετοχή σε ευρώ, το ποσόν που προκύπτει αν πολλαπλασιαστεί ο ακριβής αριθμός μετοχών επί την τιμή αυτής και το συνολικό ποσόν τιμήματος της μεταβίβασης σε ευρώ. Στην περίπτωση που στο ιδιωτικό συμφωνητικό περιλαμβάνεται η δήλωση του αγοραστή περί μεταφοράς των αξιών που αγοράζονται σε συγκεκριμένο χειριστή, τότε δεν χρειάζεται η Αίτηση Μεταφοράς Αξιών από τον Ειδικό Λογαριασμό.
Στο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης αναφέρεται και ότι οι μετοχές που μεταβιβάζονται είναι ελεύθερες βαρών και ότι το τίμημα καταβλήθηκε στην Εταιρεία από τον Δικαιούχο τοις μετρητοίς και σύμφωνα με το παρόν πρόγραμμα καθώς επίσης και το κόστος μεταβίβασης και των δύο συμβαλλομένων, και βεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής των συμβαλλομένων μερών.
8. Ολοκλήρωση του Προγράμματος: Το πρόγραμμα δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς από τους δικαιούχους ολοκληρώνεται την 28-2-2011. Σε περίπτωση μη ασκήσεως του συνόλου των δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετά την λήξη του οι μετοχές της εταιρίας υπόκεινται στην διαδικασία του ?ρθρου 16 του Νόμου 2190/1920.
9. Tροποποίηση του προγράμματος: Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας δύναται οποτεδήποτε να μεταβάλλει ή και να ανανεώνει το παρόν Πρόγραμμα. Σε περίπτωση τροποποίησης του παρόντος Προγράμματος το Διοικητικό Συμβούλιο θα ειδοποιεί άμεσα κάθε Δικαιούχο.
-
00:02 All-in στον ευρωπαϊκό εθνικισμό οι ΗΠΑ του Τραμπ
-
00:02 Η τηλεργασία παράγει εκτελεστές - Το γραφείο διαμορφώνει ηγέτες
-
00:02 Κερδίζεις συχνά και παρ’ όλα αυτά χάνεις; Δες πού βρίσκεται το πρόβλημα
-
00:01 Φτιάχνεται αυτός ο κόσμος;
-
24/12 Ονδούρα: Νικητής των προεδρικών εκλογών ο Νάσρι Ασφούρα που υποστήριξε ο Τραμπ
-
24/12 CNBC: Η Nvidia εξαγοράζει την startup τσιπ AI Groq έναντι 20 δισ. δολ. - Το μεγαλύτερο deal που έχει κάνει ποτέ
-
24/12 Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για αδικήματα αθλητικής βίας
-
24/12 Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολής: Μετεγκαθίσταται για μία τριετία στο κτήριο του άλλοτε δημοτικού της Κοινότητας Ταταούλων
-
24/12 Ρωσία: Καταρρίψεις ουκρανικών drones που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα
-
24/12 ΗΠΑ: Υπάρχουν "στρατιωτικές επιλογές" αλλά ο Λευκός Οίκος εστιάζει στον αποκλεισμό της Βενεζουέλας
-
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Κώστα Ανεστίδη
-
Αυξημένες οι καθαρές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων μετά την εφαρμογή μειωμένων συντελεστών φορολογίας
-
Ο Πολωνός πρεσβευτής στο Παρίσι συνελήφθη με την υποψία ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης πλαστών πτυχίων
-
Αν δεν αντέχεις τη ζημιά, μην ζητάς το κέρδος
-
Τα Χριστούγεννα αναβάλλονται επ’ αόριστον
-
Η Ρωσία σχεδιάζει πυρηνικό εργοστάσιο στη Σελήνη εντός της επόμενης δεκαετίας
-
Πόσο θα αυξάνονται οι μισθοί ως το 2028
-
Ο Ζελένσκι άνοιξε τα χαρτιά του: "Μία η βασική διαφωνία με τις ΗΠΑ στο ειρηνευτικό σχέδιο: το Ντονέτσκ"
-
Ρούβλι: Το εκρηκτικό του "ράλι" φέρνει νέους κινδύνους για την οικονομία της Ρωσίας
-
Έφυγε από τη ζωή η Σύλβα-Καίτη Ακρίτα - Ήταν η πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
-
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Κώστα Ανεστίδη (52)
-
Αυξημένες οι καθαρές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων μετά την εφαρμογή μειωμένων συντελεστών φορολογίας (37)
-
Η Ρωσία σχεδιάζει πυρηνικό εργοστάσιο στη Σελήνη εντός της επόμενης δεκαετίας (31)
-
Τριμερείς Συμμαχίες oυσίας (29)
-
Τα Χριστούγεννα αναβάλλονται επ’ αόριστον (28)
-
Ρούβλι: Το εκρηκτικό του "ράλι" φέρνει νέους κινδύνους για την οικονομία της Ρωσίας (13)
-
Ουκρανία: Το ειρηνευτικό σχέδιο των 20 σημείων που παρουσίασε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι (9)
-
Ο Ανδρουλάκης εκτιμά ότι... τελικά οι Πολίτες θα επιβραβεύσουν τη στάση του στην κάλπη (9)
-
Αν δεν αντέχεις τη ζημιά, μην ζητάς το κέρδος (6)
-
Politico: Πώς η Ακροδεξιά οικειοποιήθηκε τα Χριστούγεννα (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ