Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 και το Καταστατικό της εταιρείας καλούνται, οι κκ Μέτοχοι, σε Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 9η Ιουλίου 2008, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30, στα γραφεία της εταιρείας, 47ο Χλμ. Αττικής Οδού, Κορωπί.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΘΕΜΑ 1ον: Ακύρωση του συνόλου ή μέρους των ιδίων μετοχών με μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού, ή και διανομή μέρους αυτών στο προσωπικό της εταιρείας.
ΘΕΜΑ 2ον: Απόκτηση (αγορά) από την εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παραγρ. 5 του Κ.Ν.2190/20 όπως ισχύει.
ΘΕΜΑ 3ον : Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο, έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και διανομή τους δωρεάν στους παλαιούς μετόχους. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.
Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Επαναληπτική αυτή Τακτική Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστή τους, ή σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία, (Τμήμα Μετόχων), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
Στο ίδιο διάστημα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.
Οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δέσμευσης μετοχών στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
-
21:48 Κοντά στα ιστορικά υψηλά ο χρυσός με το βλέμμα στα επιτόκια της Fed
-
21:47 Πρωθυπουργός Κατάρ: "Κρατική τρομοκρατία" η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Θα υπάρξει απάντηση
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
20:24 Ματαρέλα για ένταση ΝΑΤΟ-Ρωσίας: "Κίνδυνος να εισέλθουμε σε σύρραξη ασύλληπτων διαστάσεων"
-
20:21 Η Γαλλία σε αναβρασμό
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (181)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (41)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
