Συνεχης ενημερωση
H εταιρεία με την επωνυμία Aνώνυμος Γενική Εταιρία Τσιμέντων ΗΡΑΚΛΗΣ, κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 19 παρ. 2 του N. 3556/2007 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου, και ενόψει της σύγκλησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σχέδιο τροποποίησης του καταστατικού της Εταιρίας με την τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση των διατάξεων και των άρθρων του και τη διαμόρφωσή του σε νέο ενιαίο κείμενο, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας www.aget.gr [καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.athex.gr.].
Το σχέδιο τροποποίησης περιλαμβάνει εναρμόνιση του Καταστατικού της Εταιρίας με τις διατάξεις του ν. 2190/1920 όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 3604/2007, παράταση της διάρκειας της Εταιρίας και τροποποίηση του σκοπού της ώστε να περιλαμβάνει και την παραγωγή, πώληση, μεταπώληση και εμπορία κάθε μορφής ενέργειας, την επεξεργασία και εμπορία βιοκαυσίμων και παραγώγων προϊόντων, το σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή, εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση εγκαταστάσεων και συστημάτων για την εξυπηρέτηση των σκοπών της Εταιρίας και την εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικών, τεχνοοικονομικών, περιβαλλοντικών και συναφών μελετών αναφορικά με τις δραστηριότητές της.
Δείτε το Σχέδιο Τροποποίησης στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία".
-
17:36 Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία κέρδη 2,3% για τον ΓΔ με τραπεζικό άλμα 5,3%
-
17:36 Ανάκληση προϊόντων σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ
-
17:25 Οι πιο κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο το 2026
-
17:24 Νταγκ Μπέργκαμ: Η αναβίωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας δεν θα βασιστεί σε χρηματοδότηση των ΗΠΑ
-
17:08 Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ χορηγεί στη Συρία 722 εκατ. δολάρια για την ανάκαμψη και την ανθρωπιστική βοήθεια
-
16:59 Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου
-
16:58 Τουσκ: Ανησυχώ πολύ για τις δηλώσεις Τραμπ σχετικά με τη Γροιλανδία - Η Πολωνία είναι εξαιρετικά πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ
-
16:54 Κύπρος - Πρώτες δηλώσεις Ν. Χριστοδουλίδη μετά τον σάλο για το βίντεο: "Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές"
-
16:51 Ανοδικά η Wall με "οδηγό" τις αμυντικές μετοχές και τα στεγαστικά ομόλογα
-
16:43 Το Σάββατο η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΔ - Αφορμή η συμπλήρωση 10 ετών ηγεσίας Κ. Μητσοτάκη
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Αεροπορικές εταιρείες σε Ντουμπάι, Τουρκία και Κατάρ ακυρώνουν πτήσεις προς το Ιράν
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (102)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (51)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (50)
-
ΕΕ: "Πράσινο φως" για τη συμφωνία Mercosur, παρά τις αντιστάσεις - Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της μετά από 25 χρόνια συνομιλιών (25)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (17)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (13)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Δημοσκόπηση GPO: Εκλογική ζημιά σε Νάτσιο, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα κόμμα Καρυστιανού (11)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (10)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ