Συνεχης ενημερωση
Αναφορικά με την Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας η οποία συνεκλήθη την εικοστήν πέμπτην (25ην) τρέχοντος μηνός σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Παραστάθηκαν επτά (7) μέτοχοι εκπροσωπούντες 1.910.895 μετοχές και ψήφους επί συνόλου 2.760.000, ήτοι ποσοστό 69,235% προκειμένου να αποφασίσουν επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας διατάξεως.
1. Έγκριση των ετησίων οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2007, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. Εγκρίθηκαν με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
2. Έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2007, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. Εγκρίθηκαν με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από πάσης ευθύνης αποζημιώσεως για την χρήση του έτους 2007. Εγκρίθηκε η απαλλαγή με ψήφους 1.318.607 (69 % των παρισταμένων).
4. Έγκριση διανομής μερίσματος και καθορισμός της σχετικής διαδικασίας. Εγκρίθηκε η διανομή ποσού 2,52 ευρώ ανά μετοχή με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
5. Έγκριση πληρωμής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αμοιβών βάσει των προεγκεκριμένων από τη Γενική Συνέλευση συμβάσεων εξηρτημένης εργασίας και καθορισμός της αμοιβής των για τη χρήση 2008, καθώς και για τη χρονική περίοδο 1/1-30/6/2009. Εγκρίθηκαν με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
6. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή, μετά του αναπληρωτού του, για την χρήση 2008 και έγκριση αμοιβής αυτού . Εξελέγη με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων) και εγκρίθηκε η αμοιβή αυτού με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
7. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
Εξελέγησαν με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων) :
Κα Βικτωρία Γ. Καρέλια
Κος Ανδρέας Γ. Καρέλιας
Κα Ασημίνα Κ. Σπυροπούλου
Διορίσθηκαν κατά το άρθρο 12 του καταστατικού και επικυρώθηκε ο διορισμός τους.
Με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων) οι :
Κος Κωσταντίνος Ι. Καρέλιας
Κος Ευστάθιος Γ. Καρέλιας
-
18:58 Π. Μαρινάκης: Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να επιμερίσουν τα βάρη για την ηλεκτρική διασύνδεση
-
18:53 ΕΧΑΕ: Στο 6,75% η συμμετοχή της Praude Asset Management - Με 1,58% η Jefferies International
-
18:51 Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
-
18:44 Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου - 15 συλλήψεις
-
18:36 Μυτιληναίος: Το 1 δισ. EBITDA είναι πλέον baseline – Οι νέοι στόχοι και η επόμενη μέρα της Metlen
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
18:19 ΔΙΚΤΥΟ: Working Breakfast για την "Επέλαση της Ακροδεξιάς, γιατί στη Γαλλία"
-
18:16 Vidavo: Από 12/9 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ
-
18:14 Γενικό μπλακ-άουτ στην Κούβα - Το πέμπτο μέσα σε έναν μήνα
-
18:11 Intralot: Διευκρινήσεις και οδηγίες για την προτεινόμενη αμοιβή παραστάσεως €40 ανά ομολογία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (162)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
