Συνεχης ενημερωση
Αναφορικά με την Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας η οποία συνεκλήθη την εικοστήν πέμπτην (25ην) τρέχοντος μηνός σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Παραστάθηκαν επτά (7) μέτοχοι εκπροσωπούντες 1.910.895 μετοχές και ψήφους επί συνόλου 2.760.000, ήτοι ποσοστό 69,235% προκειμένου να αποφασίσουν επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας διατάξεως.
1. Έγκριση των ετησίων οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2007, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. Εγκρίθηκαν με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
2. Έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2007, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. Εγκρίθηκαν με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από πάσης ευθύνης αποζημιώσεως για την χρήση του έτους 2007. Εγκρίθηκε η απαλλαγή με ψήφους 1.318.607 (69 % των παρισταμένων).
4. Έγκριση διανομής μερίσματος και καθορισμός της σχετικής διαδικασίας. Εγκρίθηκε η διανομή ποσού 2,52 ευρώ ανά μετοχή με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
5. Έγκριση πληρωμής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αμοιβών βάσει των προεγκεκριμένων από τη Γενική Συνέλευση συμβάσεων εξηρτημένης εργασίας και καθορισμός της αμοιβής των για τη χρήση 2008, καθώς και για τη χρονική περίοδο 1/1-30/6/2009. Εγκρίθηκαν με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
6. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή, μετά του αναπληρωτού του, για την χρήση 2008 και έγκριση αμοιβής αυτού . Εξελέγη με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων) και εγκρίθηκε η αμοιβή αυτού με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων).
7. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
Εξελέγησαν με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων) :
Κα Βικτωρία Γ. Καρέλια
Κος Ανδρέας Γ. Καρέλιας
Κα Ασημίνα Κ. Σπυροπούλου
Διορίσθηκαν κατά το άρθρο 12 του καταστατικού και επικυρώθηκε ο διορισμός τους.
Με ψήφους 1.910.895 (100% των παρισταμένων) οι :
Κος Κωσταντίνος Ι. Καρέλιας
Κος Ευστάθιος Γ. Καρέλιας
-
00:05 Πώς ο Μαδούρο θωράκισε τη δικτατορία του
-
00:05 Κιρ Στάρμερ: Πώς το πολιτικό χάος μπορεί να μετατραπεί σε εθνική κρίση
-
00:05 Το A.I. asset που τιμολογείται σαν χαρτοεκτυπωτήριο
-
00:04 Σιδηρόδρομος Πελοποννήσου: Το τρένο της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών έχει δύο ρόδες, …το τρένο της νοσταλγίας έφυγε!
-
00:04 Το παιχνίδι του καλαμαριού με την κλιματική αλλαγή
-
00:04 Συνεχίζει η Ελλάδα να στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας;
-
00:03 Η τεχνητή νοημοσύνη περνά σε νέα φάση. Εμείς;
-
00:02 Στον τουρισμό οι περισσότερες πτωχεύσεις
-
00:01 Η νεότερη και µοναδική γυναίκα CEO στον χώρο της κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα
-
00:01 Οι υπερβολές στην Τεχνητή Νοημοσύνη
-
ΕΝΦΙΑ: Επιστροφή φόρου σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων από το 2014 - Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά
-
Γιατί πολεμούν οι Ουκρανοί; Η απάντηση μπορεί να κρύβεται στο σκάνδαλο διαφθοράς 100 εκατ. δολαρίων
-
Από τα €6 στα €13,5 δισ.: Η πραγματική αποτίμηση μιας εταιρείας που παράγει την πρώτη ύλη του μέλλοντος
-
Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη να ξαναρχίσει επαφές με την Ευρώπη "όταν της περάσει η ρωσοφοβική υστερία"
-
Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις από την Πρωτοχρονιά
-
Κρατήστε τη Μακεδονία ξακουστή
-
Οι μεγάλες business των λιανέμπορων στο real estate – Ποιοι αγοράζουν και γιατί
-
Metlen: Μείωσε τη short θέση του το Marshall Wace
-
Η Κίνα θα μπορούσε να "γκρεμίσει" τις τιμές του πετρελαίου
-
Τέσσερα σενάρια για το μέλλον του Νετανιάχου
-
Επιστολή: Η διαφθορά ως εθνικό προϊόν (172)
-
N. Παπαϊωάννου: Ως τις 31 Δεκεμβρίου η διαγραφή των "αιώνιων" φοιτητών - Φτάνουν τις 290.000 (25)
-
Παύλος Γερουλάνος: Να καταργηθεί το Υπερταμείο και στη θέση του να δημιουργηθεί Ταμείο Εθνικού Πλούτου - "Μπορούμε να το διαπραγματευτούμε" (19)
-
Τούρκος αναλυτής: "Η Ελλάδα κατέλαβε 160 νησιά μας - Έχουν όνειρο τη Μεγάλη Ιδέα και το Βυζάντιο" (13)
-
Στην Αθήνα την Κυριακή ο Ζελένσκι - Συναντήσεις με K. Μητσοτάκη και K. Τασούλα (11)
-
Από τα €6 στα €13,5 δισ.: Η πραγματική αποτίμηση μιας εταιρείας που παράγει την πρώτη ύλη του μέλλοντος (9)
-
Πράσινη ενέργεια: Μπορεί τελικά να είναι φθηνή, αλλά όχι εδώ (9)
-
Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι (8)
-
Κρατήστε τη Μακεδονία ξακουστή (8)
-
Ερντογάν: Η λύση δύο κρατών είναι η πιο ρεαλιστική επιλογή για το Κυπριακό (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ