Συνεχης ενημερωση
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που πραγματοποιήθηκε την 22.06.2008 στην Μυτιλήνη, εμφανίσθηκαν 47 μέτοχοι αυτοπροσώπως ή με αντιπροσώπευση εμπροθέσμως καταθέσαντες που εκπροσωπούσαν 21,02 % του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ήτοι 29.845.023 μετοχές και άρα υπήρχε η από τον Νόμο απαιτούμενη απαρτία για την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως εκτός από το θέμα 6. Για το θέμα αυτό θα επακολουθήσει Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 4 Ιουλίου 2008 και ώρα 10:30 π.μ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, θα επακολουθήσει Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 18 Ιουλίου 2008 και ώρα 10.30 π.μ. Και οι δύο Επαναληπτικές Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις θα λάβουν χώρα στο πλοίο της Εταιρείας που θα είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Κατά την ψηφοφορία βρέθηκαν στην κάλπη 54 ψηφοδέλτια που αντιστοιχούν σε 30.179.264 ψήφους. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα εξής:
Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, θα επακολουθήσει Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 18 Ιουλίου 2008 και ώρα 10.30 π.μ. Και οι δύο Επαναληπτικές Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις θα λάβουν χώρα στο πλοίο της Εταιρείας που θα είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Κατά την ψηφοφορία βρέθηκαν στην κάλπη 54 ψηφοδέλτια που αντιστοιχούν σε 30.179.264 ψήφους. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα εξής:
1. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας, οι Εκθέσεις του Δ.Σ και των Ορκωτών Ελεγκτών.
2. Εγκρίθηκε με 30.025.855 Ψήφους ήτοι με πλειοψηφία 99,99 % η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και της διαχείρισης της χρήσης 2007. Σημειώνουμε ότι από την ψηφοφορία για το θέμα 2 απείχαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 143.459 ψήφους σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ.2 του κν 2190/1920.
3. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι αμοιβές και αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά το έτος 2007 και οι αποζημιώσεις μελών του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση.
4. Ανατέθηκε ομόφωνα στην Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών NEXIA EUROSTATUS Α.Ε η διενέργεια του τακτικού ελέγχου της εταιρείας, για τη χρήση του έτους 2008 και ορίστηκε ομόφωνα ως τακτικός ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής ο κος Ξυδιάς Στυλιανός του Δημητρίου με αριθ. μητρώου 11571 και ως αναπληρωματική Ορκωτή Ελέγκτρια - Λογίστρια η κα Καπράνη Ελένη του Ιωάννη με αριθ. μητρώου 20171 για την εταιρική χρήση 2008. Ο καθορισμός της αμοιβής τους θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
5. Εγκρίθηκαν ομόφωνα η εκλογή του κ. Ευάγγελου Μαυρουδή σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους και οι πράξεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση.
6. Η Συνέλευση δεν συζήτησε ούτε έλαβε απόφαση επί του 6ου θέματος της ημερήσιας διάταξης λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας.
7. Εγκρίθηκε ομόφωνα η παροχή αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920 για σύναψη σύμβασης με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Απόστολο Κ. Βεντούρη και Σωκράτη Κ. Καββαδία.
8. Εγκρίθηκε ομόφωνα η παροχή αδείας σύμφωνα με το άρθρο 24 του καταστατικού και το άρθρο 23 του κ.ν. 2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Απόστολο Κ. Βεντούρη και Σωκράτη Κ. Καββαδία και στον Γενικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ελ. Λιάγκο να προβαίνουν για ίδιον λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, σε πράξεις που αφορούν σκοπούς που επιδιώκονται από την Εταιρεία και να συμμετέχουν στην διοίκηση εταιρειών που επιδιώκουν ίδιους σκοπούς.
-
22:52 Μπόστιτς (Fed): Καμπανάκι για νέες μειώσεις, ο πληθωρισμός παραμένει υψηλός
-
22:39 Μερτς: "Πολύ άσχημο" το κλίμα στη χώρα - Δραματική η οικονομική κατάσταση σε δήμους και κοινότητες
-
22:25 Βουτιά 2,7% για το πετρέλαιο
-
22:18 Ο Νετανιάχου "απαιτεί" από δυτικές κυβερνήσεις να καταπολεμήσουν τον αντισημιτισμό
-
22:10 Οι ΗΠΑ απειλούν με αντίποινα εταιρείες της ΕΕ λόγω του ψηφιακού φόρου
-
21:59 ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι οι πρώτοι 7 συλληφέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη
-
21:50 Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η θέση των ΗΠΑ για την επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 δεν έχει αλλάξει
-
21:40 Τσίπρας υπέρ αγροτών: Λύσεις και γεμάτα ταμεία υπάρχουν- Επίθεση σε Κυβέρνηση και απαξίωση Αντιπολίτευσης
-
21:40 Μερτς για Ουκρανία: Με βάση τις εγγυήσεις ασφαλείας, δυτικά στρατεύματα θα μπορούν να απωθούν ρωσικές δυνάμεις
-
21:38 ΥΠΑΑΤ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 – Προχωρά άμεσα η πληρωμή τους
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (93)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (18)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (11)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ