Συνεχης ενημερωση
Το νέο εταιρικό της λογότυπο υιοθέτησε από 18/06/08 η FG Europe. Η ιστορία και η δυναμική του Ομίλου, η επιτυχημένη δραστηριοποίηση του στον τομέα της πράσινης ενέργειας και η περιβαλλοντική ευαισθησία, είναι τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν την νέα εταιρική του ταυτότητα και καθοδήγησαν τον σχεδιασμό του νέου λογοτύπου.
Οι λιτές γραμμές και τα σχήματα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση του νέου λογοτύπου συμβολίζουν τη δυναμική εξέλιξη της FG Europe. Πρωταγωνιστικό στοιχείο αποτελεί το πράσινο χρώμα, το οποίο αντικατοπτρίζει τη σημασία που δίνει ο Όμιλος σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εκφράζει την δέσμευση της Διοίκησης για κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές. Ο σεβασμός στο περιβάλλον, η προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η συμβολή στην ανακύκλωση, είναι κατευθύνσεις συνυφασμένες με τη στρατηγική της FG Europe, που διέπουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της και λειτουργούν ως πυξίδα για την μελλοντική της πορεία.
Τα αρχικά FG εμφανίζονται μέσα σε μία δημιουργική αφαιρετική αναπαράσταση της υδρογείου, συμβολίζοντας την εκτός των ελληνικών συνόρων δυναμική εξάπλωση της εταιρείας, η οποία τα τελευταία χρόνια διευρύνει διαρκώς τις δραστηριότητες και το αντικείμενό της, πάντα με άξονα την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
Η νέα φιλοσοφία, οι εταιρικές αξίες, οι στρατηγικές προτεραιότητες και ο προσανατολισμός των δραστηριοτήτων της FG Europe και των εταιρειών του Ομίλου, αποτυπώνονται επιτυχώς στην αλλαγή και τον επανασχεδιασμό του νέου λογοτύπου.
-
22:52 Μπόστιτς (Fed): Καμπανάκι για νέες μειώσεις των επιτοκίων, ο πληθωρισμός παραμένει υψηλός
-
22:39 Μερτς: "Πολύ άσχημο" το κλίμα στη χώρα - Δραματική η οικονομική κατάσταση σε δήμους και κοινότητες
-
22:25 Βουτιά 2,7% για το πετρέλαιο
-
22:18 Ο Νετανιάχου "απαιτεί" από δυτικές κυβερνήσεις να καταπολεμήσουν τον αντισημιτισμό
-
22:10 Οι ΗΠΑ απειλούν με αντίποινα εταιρείες της ΕΕ λόγω του ψηφιακού φόρου
-
21:59 ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι οι πρώτοι 7 συλληφέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη
-
21:50 Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η θέση των ΗΠΑ για την επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 δεν έχει αλλάξει
-
21:40 Τσίπρας υπέρ αγροτών: Λύσεις και γεμάτα ταμεία υπάρχουν- Επίθεση σε Κυβέρνηση και απαξίωση Αντιπολίτευσης
-
21:40 Μερτς για Ουκρανία: Με βάση τις εγγυήσεις ασφαλείας, δυτικά στρατεύματα θα μπορούν να απωθούν ρωσικές δυνάμεις
-
21:38 ΥΠΑΑΤ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 – Προχωρά άμεσα η πληρωμή τους
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (93)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (18)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (11)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ