Συνεχης ενημερωση
Ολοκληρώθηκε η 29η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της SPRIDER STORES A.E., που συνήλθε στα γραφεία της Εταιρίας στην Ανθούσα την Τρίτη 17 Ιουνίου 2008, στην οποία παρέστησαν 21 μέτοχοι κατέχοντες 59.139.360 μετοχές επί συνόλου 78.787.980 μετοχών εκπροσωπούντες ποσοστό 75,06% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και επομένως η Γενική Συνέλευση αυτή συνεδρίασε έγκυρα σε απαρτία επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Η Γενική Συνέλευση: 
1.Ενέκρινε με ποσοστό 99,96% επί των παρισταμένων δικαιωμάτων ψήφων τις εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 01/01/2007-31/12/2007, το λογαριασμό αποτελεσμάτων, την κατάσταση ταμειακών ροών και τις σημειώσεις επί των ανωτέρω οικονομικών καταστάσεων, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, ύστερα από προηγούμενη ακρόαση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών επ΄ αυτών. 
2.Ενέκρινε ομόφωνα και με παμψηφία επί των παρισταμένων δικαιωμάτων ψήφων την διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσης από 01/01/2007 - 31/12/2007 και την διανομή μερίσματος ύψους ευρώ 0,089 ανά μετοχή. Ως ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η 1η Ιουλίου 2008 (δικαίωμα προς απόληψη μερίσματος θα έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρείας την 30η Ιουνίου 2008) και ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος η 9η Ιουλίου 2008 και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει τις σχετικές διαδικασίες. 
3.Αποφάσισε με ποσοστό 99,85% επί των παρισταμένων δικαιωμάτων ψήφων την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 01/01/2007-31/12/2007. 
4.Ενέκρινε με ποσοστό 99,87% επί των παρισταμένων δικαιωμάτων ψήφων τις αμοιβές και τα έξοδα παραστάσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση του 2007, συνολικού ύψους ευρώ 168.690,99 και προενέκρινε την καταβολή αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2008 (01/01/2008-31/12/2008) μέχρι του ποσού των ευρώ δέκα χιλιάδων (10.000) ανά μήνα για κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 
5.Εξέλεξε με ποσοστό 85,53% επί των παρισταμένων δικαιωμάτων ψήφων για τον έλεγχο της εταιρικής χρήσης 2008 την ελεγκτική εταιρία με την επωνυμία GRANT THORNTON Α.Ε. και ειδικότερα ως Τακτικό Ορκωτό Ελεγκτή τον κ. Βασίλειο Καζά (Αρ. Μητρώου ΣΟΕΛ 13281) και ως αναπληρωματικό τον κ. Παύλο Στελλάκη (Αρ. Μητρώου ΣΟΕΛ 24941). 
6.Λοιπά θέματα, αποφάσεις, ανακοινώσεις. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος αναφέρθηκαν εν συντομία στο ιστορικό και στην δραστηριότητα της Εταιρίας καθώς και στις προοπτικές της τρέχουσας χρήσης.
- 
                                20:00 Μπαράζ πληρωμών για αναδρομικά με δικαστικές αποφάσεις - Τα ποσά και οι δικαιούχοι
- 
                                19:48 Αλβανία: Πέθανε ο Φάτος Νάνο
- 
                                19:46 Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση απέρριψε τις προτάσεις για φόρο περιουσίας στον προϋπολογισμό
- 
                                19:42 Μπλε Κέδρος: Ολοκλήρωσε την πώληση θυγατρικής έναντι €18,89 εκατ. - Μηδένισε τον τραπεζικό της δανεισμό
- 
                                19:39 Στα "κόκκινα" οι ευρωαγορές με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα και τα στοιχεία για τον πληθωρισμό
- 
                                19:27 Πρωθυπουργός της Μολδαβίας διορίσθηκε ο φιλοευρωπαίος οικονομολόγος Αλεξάντρου Μουντεάνου
- 
                                19:20 Λιθουανία: Σχεδόν 2.000 νταλίκες έχουν μπλοκαριστεί στη Λευκορωσία, αφού έκλεισαν τα σύνορα των δύο χωρών
- 
                                19:10 Μοτοδυναμική: Αύξηση κατά 11,7% του τζίρου στο 9μηνο
- 
                                19:03 Εκατοντάδες άνθρωποι ενδέχεται να εκτελέστηκαν κατά την κατάληψη μιας πόλης του Σουδάν από τις RSF
- 
                                18:55 Διχασμένη η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας για τις ενέργειες των ΗΠΑ
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Πρόταση της ΕΕΝ για ελληνικά πολεμικά πλοία στο πρόγραμμα SAFE
- 
                                Νέα τραπεζική διόρθωση στο Χρηματιστήριο με επιπλέον πίεση από HelleniQ Energy
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν
- 
                                Επανεμφάνιση μετά από χρόνια του "Mr. Big Short" Μάικλ Μπέρι με χρησμό για φούσκα στις αγορές
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (109)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (67)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (29)
- 
                                ΕΥΔΑΠ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα (15)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (10)
- 
                                Ανακοίνωση ΕΛΤΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει χωρίς ταχυδρόμο και κανένα νησί χωρίς κατάστημα (9)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (8)
- 
                                Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη του "Ευαγγελισμού" - Έξι συλλήψεις για την επίθεση κατά Βορίδη (7)
- 
                                Πειραιώς: Στα €854 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο, στο 15% η απόδοση ιδίων κεφαλαίων (6)
- 
                                Eurostat: Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο στην Ελλάδα - Ο πέμπτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη (5)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
