Συνεχης ενημερωση
Στα πλαίσια των διατάξεων του Π.Δ. 350/85 και των άρθρων 276 και 278 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρία ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, η οποία έλαβε χώρα στις 13 Ιουνίου 2008 και ώρα 9:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της, σύμφωνα με την από 22/5/2008 Πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της, παρευρέθηκαν αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπο 15 Μέτοχοι, κάτοχοι Κοινών ονομαστικών μετοχών, με σύνολο ψήφων 11.762.937 επί του συνόλου 19.461.000 μετοχών, που εκπροσωπούσαν το 60,44% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας και αφού συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από το Νόμο και το Καταστατικό απαρτία και πλειοψηφία ψηφίστηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ως κάτωθι: 
Θέμα 1ο: Εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ, οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 1/1/2007 - 31/12/2007 καθώς και οι σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή και ο πίνακας διάθεσης κερδών. 
Θέμα 2ο: Εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ, οι ετήσιες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 1/1/2007 - 31/12/2007 καθώς και οι σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή και ο πίνακας διάθεσης κερδών. 
Θέμα 3ο: Εγκρίθηκε με ποσοστό 99,23% ως ημερομηνία της αποκοπής του μερίσματος στους δικαιούχους να είναι η 26η Ιουνίου 2008 (δικαιούχοι οι κάτοχοι μετοχών την 25η Ιουνίου 2008). Από την 26 Ιουνίου 2008 οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα απολαβής μερίσματος χρήσης 2007. 
Το δε ποσό του μερίσματος να είναι 0,06 ανά μετοχή. Επίσης εγκρίθηκε ως ημερομηνία έναρξης διανομής του μερίσματος να είναι η 04η Ιουλίου 2008. Η καταβολή του μερίσματος στους μετόχους της Εταιρίας για τη χρήση 2007 αποφασίστηκε να γίνει έως και την 31η Δεκεμβρίου 2008. Ο τρόπος καταβολής θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας. 
Θέμα 4ο: Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης 2007, τις οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας καθώς και τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης αυτής. 
Θέμα 5ο: Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η εκλογή ως τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τη χρήση 2008 του κ. Σταματίου Γεώργιου του Παρασκευά με Α.Μ. ΣΟΕΛ 14771, και ως αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή του κ. Παπαγιάννη Αντώνιου του Χρήστου με Α.Μ. ΣΟΕΛ 14251. Επίσης εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ως αμοιβή των ανωτέρω να είναι τα ελάχιστα που προβλέπονται από το εποπτικό συμβούλιο του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών. 
Θέμα 6ο: Εγκρίθηκε με ποσοστό 99,23% η εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε αυτό να μπορεί να εγγυάται υπέρ των θυγατρικών του χωρίς ειδική έγκριση. 
Θέμα 7ο: Εγκρίθηκαν με ποσοστό 99,23% οι αμοιβές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντικών Στελεχών για την οικονομική χρήση 1/1/2007-31/12/2007 και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές αυτών για την οικονομική χρήση 1/1/2008-31/12/2008. 
Θέμα 8ο: Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Διευθυντικών Στελεχών της εταιρείας σε Διοικητικό Συμβούλιο ή στη Διεύθυνση θυγατρικών εταιρειών κοινού αντικειμένου. 
Θέμα 9ο: Εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2007. 
Θέμα 10ο: Ενημερώθηκαν οι μέτοχοι για τους πίνακες που υπάρχουν στο Ετήσιο Δελτίο Χρήσης 2007 και που αφορούν τις διεταιρικές συναλλαγές και τα ενδοεταιρικά υπόλοιπα την 31/12/2007, καλύπτοντας έτσι την υποχρέωση της εταιρείας να ενημερώνει τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, σχετικά με το ύψος και τους όρους των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μεταξύ αυτής και των θυγατρικών της. Τέλος ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Στέλιος Πιτάκας και ο Αντιπρόεδρος αυτής κ. Στέφανος Μανέλλης αναφέρθηκαν στην εξαιρετική πορεία της εταιρίας το 2007 μέσα από μία σειρά εξαγορών που έλαβαν χώρα την χρονιά που πέρασε αλλά και στην συνεχή ενδυνάμωση και προοπτικές του Ομίλου την τρέχουσα χρήση καθώς και του κλάδου ιχθυοκαλλιεργειών εν γένει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
- 
                                09:35 "Ημέρα Καριέρας" της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα: Πάνω 30 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας
- 
                                09:32 Uber: Θα επενδύσει 200 εκατ. δολάρια σε τεχνολογικό κέντρο στην Τουρκία
- 
                                09:30 Ν. Παπαθανάσης: 72,6 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για επαγγελματική κατάρτιση σπουδαστών
- 
                                09:25 Όρμπαν: Θα ζητήσω από τον Τραμπ εξαίρεση από τις κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο
- 
                                09:17 ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Φεύγας θεωρεί πραγματικούς αγρότες τον "Φραπέ" και τον "Χασάπη" και αγνοεί τους τίμιους αγρότες
- 
                                09:13 Κυκλώνας Μελίσα: Σχεδόν 50 νεκροί στην Καραϊβική, καταφθάνει βοήθεια
- 
                                09:11 Μεικτές τάσεις στις ασιατικές αγορές στον απόηχο της συνάντησης Τραμπ-Σι
- 
                                09:05 Siemens και Sidenor: Εξοικονόμηση ενέργειας 46% στο αντλητικό συγκρότημα του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης
- 
                                09:00 SELECTED HIDEAWAYS - Η υπερδύναμη στην διαχείριση των ξενοδοχείων
- 
                                08:56 Αναταραχή διαρκείας στο ΠΑΣΟΚ- Ο Τσίπρας "χτίζει" κόμμα
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης
- 
                                Η κοινή παραδοχή για τη γήρανση που ίσως είναι λανθασμένη
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (24)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (7)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (7)
- 
                                ΗΠΑ και Κίνα υπέγραψαν 10ετές πλαίσιο αμυντικής συμφωνίας (3)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (3)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (2)
- 
                                Ο Μητσοτάκης στη Μονή Σινά, με μηνύματα διπλωματικής αναβάθμισης της Ελλάδας (1)
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία (1)
- 
                                Αναταραχή διαρκείας στο ΠΑΣΟΚ- Ο Τσίπρας "χτίζει" κόμμα (1)
- 
                                Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας (1)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
