Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 11-Ιουν-2008 12:42

    Pasal: Ανακοίνωση για Πειραιώς ΑΕΕΑΠ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    H PASAL DEVELOPMENT S.A. ανακοινώνει την απόκτηση του 37,08% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.Ε.Α.Π., εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με αγορά 20.353.776 μετοχών από την Sciens Διεθνής Συμμετοχών ΑΕ, έναντι συνολικού τιμήματος 42.335.854 ευρώ ή ευρώ 2,08 ανά μετοχή. 

    Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην στρατηγική ανάπτυξης της PASAL και είναι αποτέλεσμα προσεκτικής μελέτης και σχεδιασμού. Η χρηματοδότηση έγινε με μακροπρόθεσμο δανεισμό και ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας σε αναλογία 70/30. Τα χρησιμοποιηθέντα κεφάλαια δεν αφορούν τα αντληθέντα κεφάλαια της πρόσφατης εισαγωγής της PASAL στο Χρηματιστήριο, αλλά προέρχονται από λειτουργικά έσοδα και κέρδη πώλησης ακινήτων. 

    Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να επιταχύνει το επενδυτικό πλάνο και συνεπώς την ανάπτυξη της PASAL, η οποία ενισχύει σημαντικά την θέση της στον κλάδο ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ