Συνεχης ενημερωση
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε. ΤΗΣ 6ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε. ΤΗΣ 6ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ανώνυμης εταιρείας «FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» η οποία συνήλθε την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν και ψήφισαν 92 μέτοχοι της εταιρίας που εκπροσώπησαν 27.700.877 μετοχές, επί συνόλου 40.200.610, ή ποσοστό 68,90% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και έλαβαν χώρα τα ακόλουθα:
1. Υποβλήθηκαν και αναγνώσθηκαν οι Εκθέσεις Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και η Έκθεση Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή–Λογιστή, επί των Οικονομικών Καταστάσεων και πεπραγμένων της εταιρικής χρήσης 2007 (01.01.2007 – 31.12.2007).
2. Υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2007 (01.01.2007 – 31.12.2007) και οι σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
3. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ελεγκτές της εταιρείας απηλλάγησαν από κάθε ευθύνη για την δραστηριότητά τους κατά την εταιρική χρήση που έληξε την 31.12.2007.
4. Εγκρίθηκαν οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τις παραστάσεις τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και για τις προσφερόμενες προς την εταιρεία υπηρεσίες τους για την εταιρική χρήση 2007 (01.01.2007–31.12.2007) και προεγκρίθηκαν οι σχετικές αμοιβές για τη χρήση 2008 (1.01.2008–31.12.2008).
5. Ορκωτοί Ελεγκτές για την εταιρική χρήση 2008 (1.01.2008–31.12.2008) ορίσθηκε η ελεγκτική εταιρεία PricewaterhouseCoopers και το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να καθορίσει την αμοιβή της.
6. Εγκρίθηκε διανομή μερίσματος 0,38 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2007 (01.01.2007–31.12.2007). Δικαιούχοι είσπραξης του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της εταιρείας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 9ης Ιουνίου 2008. Από την Τρίτη 10 Ιουνίου 2008 η μετοχή της εταιρείας θα διαπραγματεύεται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα του άνω μερίσματος. Ως ημερομηνία έναρξης διανομής του μερίσματος ορίσθηκε η 18η Ιουνίου 2008.
7. Eνόψει του γεγονότος ότι ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων προαίρεσης που εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2007 δεν έχει ακόμα διατεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο στους δικαιούχους, κατόπιν εισήγησης αυτού, το θέμα δεν συζητήθηκε στην παρούσα γενική συνέλευση.
8. Εγκρίθηκε η εκλογή νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα ακόλουθα πρόσωπα:
κ. Χαράλαμπος Δαυίδ του Γεωργίου
κ. Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος του Κωνσταντίνου
κ. Πέτρος Διαμαντίδης του Κύπρου
κ. Λουκάς Κόμης του Δημητρίου
κ. Eυάγγελος Καλούσης του Ιωάννη
κ. Χριστόδουλος-Robert Λεβέντης του Χαράλαμπου - Κρίτωνα
κα. Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου του Θεοδώρου
κ. Βίκτωρ Πιζάντε του Ανδρέα
κ. Bασίλειος Φουρλής του Στυλιανού
9. Ορίστηκαν ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τον νόμο 3016/2002 οι κ.κ. Βίκτωρ Πιζάντε του Ανδρέα και Ευάγγελος Καλούσης του Ιωάννη.
10. Αποφασίστηκε η τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του καταστατικού (άρθρο 3 παρ. 3 (β), παρ. 4 (β) και παρ. 5, άρθρο 6 παρ. 2 και 5, άρθρο 8, άρθρο 9 παρ. 4, άρθρα 11, 12, 15 παρ. 1 και 2, άρθρα 17, 21, 22, 23 παρ.2 και 3 και άρθρο 24) με σκοπό την προσαρμογή του στις διατάξεις του Ν.3604/2007, σύμφωνα με τον οποίο αναμορφώθηκε ο Κ.Ν 2190/1920.
Όλες οι ανωτέρω αποφάσεις ελήφθησαν κατά πλειοψηφία από τη Γενική Συνέλευση.
-
17:13 Κ. Πιερρακάκης: Η περιφέρεια είναι στον πυρήνα της κυβερνητικής στρατηγικής
-
17:11 Υπ. Τουρισμού για την απεργία των ταξί: Η πρόσφατη ΚΥΑ δεν εισάγει νέες ρυθμίσεις αλλά αποσαφηνίζει και ενισχύει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο
-
17:09 Γαλλία: Το Κομμουνιστικό Κόμμα χάνει μέρος της κρατικής επιχορήγησης επειδή οι γυναίκες υποψήφιες στις βουλευτικές εκλογές ήταν περισσότερες από τους άνδρες
-
16:58 Νεπάλ: Ο πρόεδρος καλεί σε "αυτοσυγκράτηση" έπειτα από βίαιες διαδηλώσεις
-
16:53 Κ. Πιερρακάκης: Μηδενικός φόρος για εισόδημα έως 20.000 ευρώ σε πολύτεκνους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες
-
16:51 Κρητική μαφία: Απολογούνται οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης
-
16:44 Ουγγαρία: 10ετής συμφωνία με τη Shell για το φυσικό αέριο ενώ η ΕΕ ετοιμάζεται να σταματήσει τις προμήθειες από τη Ρωσία
-
16:43 Ήπιες μεταβολές στη Wall με το βλέμμα στα στοιχεία για την απασχόληση
-
16:32 Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ
-
16:24 Θ. Πλεύρης: Το νέο μεταναστευτικό ν/σ δεν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη πάρει υπηκοότητα
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (62)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (37)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (15)
-
Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (11)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (10)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
