Συνεχης ενημερωση
Δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας και του Ομίλου περιόδου 01/01-31/12/2007
Η Διεύθυνση του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής ενημερώνει ότι από 06/06/2008 θα είναι διαθέσιμες στο επενδυτικό κοινό οι οικονομικές καταστάσεις, εταιρικές και ενοποιημένες περιόδου 01/01-31/12/2007 στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.techol.gr καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr . Η δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων θα γίνει στην εφημερίδα Εξπρές στις 08/06/2008 και στην εφημερίδα Έθνος στις 09/06/2008.
Η Διεύθυνση του Ομίλου διευκρινίζει επίσης, ότι δημοσιεύει μη οριστικές Καταστάσεις Οικονομικών Στοιχείων και Πληροφοριών σε ενοποιημένη βάση περιόδου 1/1/2007 - 31/12/2007, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως μη οριστικές, για το λόγο ότι, ως προς την θυγατρική μας εταιρεία TOUSA Inc ενσωματώνονται οι οικονομικές καταστάσεις της για την περίοδο 1/1/2007 έως 30/9/2007 αντί της περιόδου 1/1/2007 έως 31/12/2007, για την οποία τα οριστικά στοιχεία της δεν μας διατέθηκαν ως σήμερα, λόγω αδυναμίας της ως άνω θυγατρικής να ολοκληρώσει τον έλεγχο και να δημοσιεύσει τις οικονομικές της καταστάσεις της χρήσης 01/01-31/12/2007.
Όταν τα οικονομικά στοιχεία της περιόδου 01/01-31/12/2007 της θυγατρικής TOUSA Inc. οριστικοποιηθούν και δημοσιευθούν, τότε ο Όμιλος θα συντάξει και θα δημοσιεύσει τις οριστικές οικονομικές καταστάσεις και τις αντίστοιχες σημειώσεις.
Από το Γραφείο Τύπου
του Ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ
-
01/11 Η πρώτη ανάρτηση της Γκίλφοϊλ από την Αθήνα: "Μαζί θα ενισχύσουμε τη συμμαχία ΗΠΑ - Ελλάδας"
-
01/11 Ο Τραμπ απειλεί με "στρατιωτική δράση" τη Νιγηρία για τις δολοφονίες χριστιανών
-
01/11 Ν. Ανδρουλάκης: "Στις κάλπες ξεβολεύουμε τη διαφθορά, την ατιμωρησία και την αλαζονεία της ΝΔ"
-
01/11 Ληστεία στο Λούβρο: Θα πωλούσαν τα κλοπιμαία στο dark web - Η επαφή με ισραηλινή εταιρεία
-
01/11 Αγωγή Κ. Κυρανάκη κατά της εφημερίδας "Δημοκρατία"
-
01/11 Εγκαινιάστηκε το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο - "Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία"
-
01/11 Γ. Γεραπετρίτης: "Η Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και περιοχής του Κόλπου"
-
01/11 Βεντέτα με δύο νεκρούς στα Βορίζια: Πώς συνέβη το μακελειό
-
01/11 Μυστηριώδης επίλογος στην Τουρκία: Νεκρός στο κελί του στη Ραιδεστό ο ιδρυτής της Thodex
-
01/11 Στα πρόθυρα νέας κούρσας πυρηνικών εξοπλισμών
-
Στον "πάγο" αδειοδοτήσεις καταστημάτων και απαξίωση ακινήτων ελέω πολεοδομικού σχεδιασμού
-
Τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ με ΗΠΑ για την ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Πλειστηριασμοί: Τα "επώνυμα" σφυριά που θα χτυπήσουν τον Νοέμβριο
-
Καζίνο στην Ελλάδα: Μετέωρο βήμα και ανάκαμψη με… λίγους παίκτες
-
Βεντέτα στην Κρήτη - Βόμβες και πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο
-
Η Χρυσή Ζωή
-
Berkshire Hathaway: Νέο ρεκόρ ρευστότητας $381,7 δισ. - Καθαρός πωλητής για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο
-
Δύο νέες έρευνες δίνουν απαντήσεις για το περπάτημα: Πόση ώρα; Πόσα βήματα είναι αρκετά;
-
Τουρκία: 550.000 Σύροι πρόσφυγες επέστρεψαν στη χώρα τους μετά την πτώση του Άσαντ
-
Μυστηριώδης επίλογος στην Τουρκία: Νεκρός στο κελί του στη Ραιδεστό ο ιδρυτής της Thodex
-
Berkshire Hathaway: Νέο ρεκόρ ρευστότητας $381,7 δισ. - Καθαρός πωλητής για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο (32)
-
Βεντέτα στην Κρήτη - Βόμβες και πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο (30)
-
Ο αρχιστρατηγός της Ουκρανίας διαψεύδει τους Ρώσους: Κρατάμε το Ποκρόβσκ - Τι δείχνει το Deepstate (15)
-
Η Χρυσή Ζωή (9)
-
Τι σημαίνει για τις τιμές "στο ράφι" η μείωση του πληθωρισμού στο 1,7% τον Οκτώβριο (8)
-
Α. Σαμαράς: Να επανεξεταστεί η απόφαση για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ (7)
-
Στα πρόθυρα νέας κούρσας πυρηνικών εξοπλισμών (5)
-
Πλήρης η επικράτηση του ψηφιακού χρήματος - Εννέα στις δέκα συναλλαγές ανέπαφες (5)
-
Ο ρωσικός στρατός απέτρεψε προσπάθεια του Κιέβου να ενισχύσει με ειδικές δυνάμεις την άμυνα του Ποκρόβσκ (5)
-
Οι G7 ανακοίνωσαν σχέδια ενάντια στην κυριαρχία της Κίνας στις σπάνιες γαίες (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ