Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το Ν.2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών και το άρθρο 13 του Καταστατικού της Εταιρείας και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της εδρεύουσας στην Αθήνα (οδός Σανταρόζα 1 και Σταδίου) Ανώνυμης Ξενοδοχειακής Εταιρείας με την επωνυμία "ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.", σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 30 Ιουνίου 2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30, στο χώρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος "ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ", το οποίο βρίσκεται επί της οδού Απόλλωνος 40 του Δήμου Βουλιαγμένης, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2007 (1/1/2007-31/12/2007),του Προσαρτήματος καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2007 (1/1/2007-31/12/2007).
3. Εγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και εξόδων παραστάσεως από 1 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Δεκεμβρίου 2007 και προέγκριση αυτών μέχρι την τακτική Γενική συνέλευση του 2009.
4. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο της χρήσης 2008 και έγκριση της αμοιβής τους.
5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν.2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιρειών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
6. Μεταβίβαση αρμοδιότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίζει την έκδοση ομολογιακών δανείων για 5 έτη με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του νόμου 3156/2003 και του άρθρου 13 παρ.1 εδάφιο γ του νόμου 2190/1920.
7. Αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκλογή νέου μέλους.
8. Τροποποίηση καταστατικού και εναρμόνιση με τις νέες διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 (μετά το Ν. 3604/2007) και του Ν. 3601/2007: τροποποίηση των άρθρων 5, 6, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 25, 26, 27, 29, 30, 33, 34 και 35, συμπλήρωση, κατάργηση, αναρίθμηση διατάξεων και άρθρων και διαμόρφωση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.
9. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 100 εκατομμύρια ευρώ με καταβολή μετρητών.
10. Τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρίας και ειδικότερα της επωνυμίας της εταιρίας.
11. Τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρίας και ειδικότερα της καταστατικής έδρας της εταιρίας.
12. Διάφορες ανακοινώσεις.
Για να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Μέτοχοι, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των αποϋλοποιημένων μετοχών τους οι οποίες βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας. Οσοι από τους Μετόχους είναι νομικά πρόσωπα, πρέπει μέσα στην ίδια προθεσμία να καταθέσουν σύμφωνα με το Νόμο και τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα, εκτός εάν έχουν ήδη κατατεθεί στην Εταιρεία μας, οπότε αρκεί να μνημονευθεί στο έγγραφο αντιπροσώπευσης που έχουν παραδοθεί αυτά. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να παραδοθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης σε περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.
Η Γενική Συνέλευση που είχε συγκληθεί για την Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008, θα ματαιωθεί.
-
20:41 Ισραήλ: Η οικογένεια του Όφιρ Τζαρφάτι κήδευσε για τρίτη φορά τον γιο της
-
20:29 Σερβία: Στους δρόμους οι φοιτητές για την επέτειο ενός έτους από την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ
-
20:24 "Τελείωσέ τον, τι περιμένεις": Ρώσοι διοικητές βασανίζουν και εκτελούν στρατιώτες που αρνούνται να πολεμήσουν στην Ουκρανία
-
20:12 Ισραήλ: Έφηβος σκοτώθηκε σε διαδήλωση υπερορθόδοξων Εβραίων
-
20:04 ΟΗΕ: 24.000 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας εισήλθαν στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
-
20:00 Τα ξένα επενδυτικά χαρτοφυλάκια "καλοβλέπουν" τις ελληνικές εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα
-
19:57 Μέχρι 60% μέρισμα από τη Eurobank- Τι σχεδιάζει για Eurolife
-
19:56 ΟΣΠΑΠΔ: Μια δοκιμή πυρηνικών όπλων θα είναι επιβλαβής για την ειρήνη και την ασφάλεια
-
19:49 Κ. Πιερρακάκης: Το πραγματικό τεστ αξιοπιστίας θα είναι οι πράξεις, όχι τα σχέδια
-
19:45 ΣΥΡΙΖΑ: Η φιέστα Μητσοτάκη στην ΕΥΔΑΠ έκρυβε αυξήσεις
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (92)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (19)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (14)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ