Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ A.E., σύμφωνα με το νόμο 2190/1920 και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλεί τους μετόχους της σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 30 Ιουνίου 2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στην έδρα της εταιρείας στην οδό Μακρυγιάννη αριθμ. 20, Μοσχάτο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή και έγκριση των απλών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσεως 1.1.2007-31.12.2007, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή και έγκριση διάθεσης κερδών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 1.1.2007-31.12.2007.
3. Έγκριση αμοιβών και εξόδων παραστάσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 1.1.2007-31.12.2007 και προέγκριση αυτών για την εταιρική χρήση 1.1.2008-31.12.2008.
4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για την εταιρική χρήση 1.1.2008 - 31.12.2008.
5. Επικύρωση εκλογής μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.
6. Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση διατάξεων και άρθρων του καταστατικού και εναρμόνισή του με τις νέες διατάξεις του νόμου 2190/1920 (μετά και τις τροποποιήσεις που επήλθαν με το νόμο 3604/2007).
7. Επέκταση του εταιρικού σκοπού της Εταιρείας και σχετική τροποποίηση του καταστατικού.
8. Διευκρίνιση / τροποποίηση της απόφασης περί αγοράς ιδίων μετοχών την οποία είχε λάβει η από 27.7.2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.
9. Αγορά ιδίων μετοχών κατά άρθρο 16 του κ.κ.2190/1920.
10. Παροχή άδειας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους σε νομικά πρόσωπα με σκοπούς συναφείς προς τους σκοπούς της Εταιρείας.
11. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.
Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως είτε δι΄ αντιπροσώπου όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Για να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι κ.κ. μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. και να καταθέσουν στην Εταιρεία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσώπευσής τους. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία, η Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την 14/07/2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στην έδρα της Εταιρείας, Μακρυγιάννη 20, Μοσχάτο, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.
Οι κ.κ. Μέτοχοι που θα δεσμεύσουν τις μετοχές τους για τη συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση, σε περίπτωση επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, πρέπει να τις διατηρήσουν δεσμευμένες ή σε περίπτωση άρσης της δέσμευσης να τις επαναδεσμεύσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, οι Μέτοχοι που δεν θα λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση της 30.6.2008, μπορούν στη συνέχεια να δεσμεύσουν τις μετοχές τους για να λάβουν μέρος στην τυχόν επαναληπτική.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (104)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
