Συνεχης ενημερωση
ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ" και το διακριτικό τίτλο "ΥΙΟΙ Χ.ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ" σε Τακτική Γενική Συνέλευση (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 13492/06/Β/86/15).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, τους μετόχους σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας, στη θέση Λουτρό Αχαρνών, με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Ανάγνωση της έκθεσης πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τη χρήση 01.01-31.12.2007.
2. Υποβολή προς έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 01.01-31.12.2007.
3. Υποβολή προς έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 01.01-31.12.2007 μετά από ανάγνωση των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 01.01-31.12.2007.
5. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή (τακτικού και αναπληρωματικού) για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2008 και καθορισμός της αμοιβής του.
6. ΄Έγκριση συμβάσεων εργασίας και αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εταιρείας για την εταιρική χρήση 2007 και καθορισμός αυτών για τη χρήση 2008.
7. Ενημέρωση για αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς την δημοσίευση νέας πρόσκλησης την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της παραγράφου 2 του άρθρου 29 του Κ.Ν. 2190/1920,.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό να ζητήσουν, από το χειριστή του λογαριασμού τους ή σε περίπτωση που οι μετοχές τους βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό της εταιρείας "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ" (ΕΧΑΕ), απ΄ευθείας από την ΕΧΑΕ, τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008), σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών μαζί με τα έγγραφα αντιπροσώπευσης και πληρεξουσιότητάς τους. Σε περίπτωση Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, η κατάθεση των βεβαιώσεων δέσμευσης μετοχών και των εγγράφων αντιπροσώπευσης και πληρεξουσιότητάς στα γραφεία της Εταιρείας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008.
-
10:47 ΟΠΑΠ: Μετοχές αξίας 4 εκατ. ευρώ αγόρασε η Allwyn τη Δευτέρα
-
10:47 Aktor: Η ενέργεια στο επίκεντρο των νέων επενδύσεων του ομίλου
-
10:47 Βρετανός υπουργός καλεί το BBC να μην υποχωρήσει μπροστά στην αγωγή του Τραμπ
-
10:43 Alpha Bank: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της AXIA Ventures
-
10:39 Κανονικά τα δρομολόγια ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης – Αθήνας, παρά τις καθυστερήσεις λόγω μπλόκων
-
10:38 Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο υπουργείο Εργασίας - Τι διεκδικούν
-
10:34 Ρωσία: Καμία υποχώρηση σε Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία
-
10:31 Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου
-
10:24 Μικρές απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με το βλέμμα στις κεντρικές τράπεζες
-
10:20 Ιαπωνία: Πέρασε συμπληρωματικός προϋπολογισμός-μαμούθ 118 δισ. δολ. - Ο μεγαλύτερος από την εποχή της πανδημίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (24)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (14)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (12)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (5)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (5)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (2)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή τουλάχιστον 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (2)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ