Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Quality & Reliability Εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας Α.Β.Ε.Ε." και τον διακριτικό τίτλο «Quality & Reliability A.E." σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 26η Ιουνίου 2008, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00 στην έδρα της Εταιρείας που βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής Κονίτσης αρ. 11β, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή της εταιρικής χρήσης 01/01/2007 - 31/12/2007.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την χρήση 01/01/2007 -31/12/2007.
3. Εκλογή Ελεγκτών για την νέα χρήση 01/01/2008 - 31/12/2008.
4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
5. Αμοιβές Μελών Διοικητικού Συμβουλίου
6. Τροποποίηση όλων των άρθρων του Καταστατικού, κατάργηση ορισμένων άρθρων και αναρίθμηση αυτών, προκειμένου να εναρμονισθεί το Καταστατικό με τις διατάξεις του νέου νόμου 3604/2007 για την τροποποίηση του Κ.Ν. 2190/1920 "Περί ανωνύμων εταιρειών" και κωδικοποίηση του Καταστατικού
7. Λοιπά θέματα
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση αυτοπροσώ¬πως ή με αντιπρόσωπο, σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 22 του Καταστατικού της εταιρείας, θα πρέπει να καταθέσουν την βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή την βεβαίωση δέσμευσή τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.Ε. σε περίπτωση που οι μετοχές τους βρίσκο¬νται στον ειδικό λογαριασμό του Κ.Α.Α. πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία, οι Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν στην εταιρεία (Κονίστης 11β Μαρούσι) τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χο¬ρηγηθεί καθώς και τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.
Σημειώνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα παράστασης και ψήφου στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι - νομικά πρόσωπα οι οποίοι δεν έχουν παράσχει στην Εταιρεία τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους κατά την έννοια της παρ. 5 του άρθρου 1 του Π.Δ. 82/96. Οι μέτοχοι αυτοί θα ανακτήσουν τα δικαιώματά τους αυτά, εφόσον παράσχουν εμπρόθεσμα στην Εταιρεία τις ως άνω πληροφορίες.
-
16:32 Νέα παρέμβαση Τραμπ για τα επιτόκια της Fed - "Απόλυτη καταστροφή ο Πάουελ"
-
16:29 Jefferies: Πρωταθλήτριες οι ελληνικές τράπεζες στην πιστωτική επέκταση στην Ευρώπη – Γιατί θα διατηρήσουν το "χρυσό μετάλλιο" για πολλά χρόνια
-
16:25 Λίστα Forbes 400: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Αμερικανοί το 2025
-
16:22 Βρετανία: Θα εξετάσει την ενίσχυση της αεράμυνας του ΝΑΤΟ πάνω από την Πολωνία
-
16:21 ΗΠΑ: Απροσδόκητη πτώση στις τιμές παραγωγού τον Αύγουστο
-
15:59 Υπ. Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας: 11 + 1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νόμο Κοινωνικής Αντιπαροχής
-
15:56 Ουγγαρία και Σλοβακία καταδίκασαν την παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας
-
15:47 Ρούτε: "Επικίνδυνη η συμπεριφορά" της Ρωσίας - Η Συμμαχία ανταποκρίθηκε "πολύ αποτελεσματικά"
-
15:37 Guardian: Η Ρωσία μετατρέπει απαχθέντα ουκρανόπουλα σε γενίτσαρους
-
15:33 Στο εργοτάξιο του εμπορικού προορισμού Riviera Galleria στο Ελληνικό ο Kengo Kuma
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (132)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (37)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (34)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (21)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (15)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)
-
Λιθουανία: Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η εισβολή ρωσικών drones στην Πολωνία ήταν σκόπιμη (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
