Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας SATO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο SATO A.E., καλεί τους κ.κ. Μετόχους της εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 27η Ιουνίου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 στην έδρα της Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, (Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 168) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο : Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (Εταιρείας και ενοποιημένων) της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31.12.2007 μετά της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή.
Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης για τη διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσης 2007.
Θέμα 3ο: Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Εταιρείας, από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της χρήσης που έληξε την 31.12.2007.
Θέμα 4ο: Επικύρωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.
Θέμα 5ο: Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού.
Θέμα 6ο: Εκλογή ενός τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή καθώς και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2008 και καθορισμός της αμοιβής τους.
Θέμα 7ο: Έγκριση των αμοιβών και αποζημιώσεων που κατεβλήθησαν προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη χρήση 2007, καθώς και καθορισμός ποσών που θα καταβληθούν ως αμοιβές και αποζημιώσεις προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη χρήση 2008.
Θέμα 8ο: Έγκριση συμμετοχής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Διευθυντών της Εταιρείας στα διοικητικά συμβούλια ή στη διοίκηση άλλων συνδεδεμένων εταιρειών.
Θέμα 9ο: Έγκριση συμβάσεων της Εταιρείας με πρόσωπα του άρθρου 23 α παρ. 5 του ΚΝ 2190/1920.
Θέμα 10ο: Τροποποίηση των άρθρων 1 και 3 του Καταστατικού περί επωνυμίας και σκοπού της Εταιρείας.
Θέμα 11ο: Παροχή εξουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας, κατ΄ άρθρο 13 παρ. 1β του Κ.Ν. 2190/20 και τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού.
Θέμα 12ο: Παροχή εξουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να αποφασίζει για την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003, καθώς και για την έκδοση μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων, κατά τα άρθρα 3α και 13 παρ. 1 του ΚΝ 2190/1920 και τροποποίηση του άρθρου 11 του Καταστατικού.
Θέμα 13ο: Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση άρθρων του Καταστατικού με σκοπό την προσαρμογή τους στην ισχύουσα νομοθεσία (Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε με το ν. 3604/2007) και ενσωμάτωση των τροποποιήσεων σε ενιαίο κείμενο.
Θέμα 14ο: Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατ άρθρο 13 παρ. 14 ΚΝ 2190/1920, να θεσπίζει πρόγραμμα διάθεσης μετοχών, με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης (option) απόκτησης μετοχών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών κατά την έννοια της παρ. 5 του άρθρου 42ε.
Τροποποίηση των ενεργών προγραμμάτων stock options προκειμένου να καταστεί δυνατή εναλλακτικά η διάθεση υφιστάμενων ιδίων μετοχών παράλληλα με την έκδοση νέων, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 13 του κ.ν. 2190/1920.
Θέμα 15ο: Διάφορες ανακοινώσεις
Σε περίπτωση που κατά την ως άνω συνεδρίαση της 27-6-2008 δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της Εταιρείας σε πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση που θα γίνει την δεκάτη (10η) του μηνός Ιουλίου του 2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 στα γραφεία της Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, (Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 168) χωρίς τη δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως.
Σε περίπτωση που και κατά την πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της Εταιρείας σε δεύτερη επαναληπτική συνεδρίαση που θα γίνει την εικοστή δεύτερη (22η) του μηνός Ιουλίου του 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στον ίδιο ως άνω τόπο (Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 168), χωρίς τη δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν επαναληπτικών συνεδριάσεων θα είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.
Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σύστημα άϋλων τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους.
Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο αρμόδιο τμήμα της Ε.Χ.Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 168 υπηρεσία εξυπηρέτησης μετόχων) σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης. Στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης ή τα Νομιμοποιητικά Έγγραφα (αν πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο).
-
13:56 ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά
-
13:51 BBC: Θα αντιπαλέψει την αγωγή του Τραμπ για δυσφήμηση
-
13:50 Live οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2026
-
13:45 Δίκη υποκλοπών: ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν ως "ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων" κατέθεσε ο Κ. Βαξεβάνης
-
13:44 EFA Group: Νέοι επενδυτές Motor Oil και EOS Capital Partners – Η ΑΜΚ 80 εκατ. και οι νέες επενδύσεις
-
13:39 Κούσνερ: Υποχωρεί από την επένδυση στο Βελιγράδι μετά από τις αντιδράσεις
-
13:37 Κ. Μητσοτάκης: Δημιουργία διακομματικής επιτροπής στη Βουλή για την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα
-
13:34 Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους οι δύο από τους επτά κατηγορούμενους για παράνομες επιδοτήσεις
-
13:32 Γαλλία: Δρόμοι και σιδηροδρομικός άξονας αποκλεισμένοι από οργισμένους αγρότες
-
13:24 Όμιλος ΑΒΑΞ: Έτοιμο το 90% της σήραγγας από την Κατεχάκη στον Ευαγγελισμό της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (49)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (27)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (21)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (17)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (12)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (10)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (7)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ