Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προσκαλεί σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό τους Μετόχους της Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 26η Ιουνίου 2008 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη), για να λάβουν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:
1) Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, της εταιρικής χρήσης από 1.1.2007 έως 31.12.2007, έπειτα από ακρόαση και έγκριση των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών.
2) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση από 1.1.2007 έως 31.12.2007.
3) Εκλογή τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή και αναπληρωματικού για τον έλεγχο των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, για την εταιρική χρήση από 1.1.2008 έως 31.12.2008 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4) Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
5) Προέγκριση καταβολής μισθών, εξόδων παραστάσεως και λοιπών αμοιβών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη εταιρική χρήση από 1.1.2008 έως 31.12.2008.
6) Επικύρωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατ εφαρμογή του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης, όπως ισχύει.
7) Τροποποίηση των άρθρων 6, 8, 9, 11, 12, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 22, 25, 28, 29, 30, 31, 32 του Καταστατικού της Εταιρείας, προκειμένου αυτό να εναρμονισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3604/2007.
8) Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να μετάσχουν όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο υπογράφοντας σχετική εξουσιοδότηση.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω της εταιρείας "Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών" (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών) (αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Δήμος Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη) τηλ. 24220-77200) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των μετοχών.
Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία και τα έγγραφα νομιμοποίησης των τυχόν αντιπροσώπων τους.
-
22:30 Λευκός Οίκος: Ο πρόεδρος Τραμπ στηρίζει τον υπουργό Εμπορίου Χάουαρντ Λάτνικ
-
22:24 Καναδάς: Θα διευθετηθεί η κατάσταση με τη γέφυρα Γκόρντι Χόου
-
22:09 Ν. Ανδρουλάκης: Στις επόμενες εκλογές δεν κρίνεται το μέλλον του Κ. Μητσοτάκη - Η νίκη του ΠΑΣΟΚ θα είναι νίκη των πολιτών
-
21:51 Ν. Κεραμέως για δημοσιεύματα που αφορούν σε προγράμματα κατάρτισης: Ζούμε την απόλυτη διαστρέβλωση
-
21:34 Δύο προφυλακίσεις για το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων - Αύριο απολογούνται οι φερόμενοι ως αρχηγοί
-
21:25 Hammack (Cleveland Fed): Τα επιτόκια θα μπορούσαν να μείνουν αμετάβλητα για αρκετό καιρό
-
21:23 Σαουδική Αραβία: Στο Ριάντ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε με νεαρές αθλήτριες του ποδοσφαίρου
-
21:05 Ερώτηση στην Κομισιόν για το ναυάγιο με τους μετανάστες στη Χίο
-
21:04 Απώλειες για τα πολύτιμα μέταλλα
-
20:55 ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισε στο ΕΚ τη ρήτρα διασφάλισης της συμφωνίας EU-MERCOSUR
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει"
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης
-
Η Ινδία κατάσχεσε τρία δεξαμενόπλοια - Το πρώτο "χτύπημα" του Νέου Δελχί στον "σκιώδη στόλο"
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο"
-
Τουρκία: "Ίσως αναγκαστούμε να συμμετάσχουμε" σε μια κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών λόγω Ιράν
-
NBG Securities: Η τρέχουσα τιμή της μετοχής της Metlen καλή ευκαιρία εισόδου για τους επενδυτές - Στα €58 η τιμή-στόχος
-
Ενισχύεται η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο Κέρας της Αφρικής
-
Μακρόν: Ο διάλογος με τον Πούτιν πρέπει να γίνει χωρίς "υπερβολικά πολλούς συνομιλητές"
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα (138)
-
Δημοσκόπηση Interview: Κοντά στο 32% η ΝΔ - Τάσεις υποχώρησης για Καρυστιανού, χαμηλότερα και ο Τσίπρας (29)
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης (29)
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο" (17)
-
Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Ελ. Καραγεωργοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας - Με 5 μέλη μένει η Κ.Ο. της Ζ. Κωνσταντοπούλου (13)
-
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. 6 δεδομένα και 5 ερωτήσεις, για ένα κακό που μπορούμε ακόμη να αποφύγουμε (10)
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες (9)
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει" (7)
-
Καρυστιανού: "Ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να δει τον Ερντογάν, επιμένω για τις αμβλώσεις" (6)
-
Bloomberg: Ελλάδα και Μάλτα εκφράζουν επιφυλάξεις για το μπλόκο στις ναυτιλιακές υπηρεσίες για το ρωσικό πετρέλαιο (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ