Συνεχης ενημερωση
Οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Inform Λύκος δημοσιεύονται στις 31/5/2008, με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Δ.Π.Χ.Π.) και περιλαμβάνουν τις εταιρείες: INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε., ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., LYKOS PAPERLESS SOLUTIONS Α.Ε., TERRANE LTD (με ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις) και Sagime GmbH (με ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις). Η Sagime GmbH αποτελεί εταιρεία holding με έδρα την Βιέννη-Αυστρία, μέσω της οποίας ενσωματώθηκαν για πρώτη φορά οι οικονομικές καταστάσεις της «Austria Card GmbH».
Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών για το Α’ Τρίμηνο του 2008 αγγίζει τα 33,3 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένος κατά 82,2% έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος το 2007. Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ξεπερνούν τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 60,1% από το Α’ τρίμηνο του 2007. Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προ φόρων αγγίζουν τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένα κατά 172,0% έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου του 2007. Τα προ φόρων αποτελέσματα επηρεάζονται ιδιαιτέρως θετικά κατά 3,3 εκατομμύρια ευρώ λόγω υπεραξίας που προέκυψε από την απόκτηση της Austria Card με βάση τα Δ.Π.Χ.Π.. Τέλος, τα ενοποιημένα κέρδη μετά φόρων στα 6,0 εκατομμύρια ευρώ, εμφανίζουν αύξηση κατά 203,2%.
«Το Α’ Τρίμηνο του 2008 ενσωματώνονται για πρώτη φορά στον Όμιλο τα οικονομικά αποτελέσματα της Austria Card» δήλωσε ο Παύλος Τρυποσκιάδης, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, «η εξαγορά της οποίας οριστικοποιήθηκε την 1/1/2008. Όπως αποδεικνύεται η βελτίωση των μεγεθών σε όλα τα επίπεδα είναι ισχυρή, όπως ακριβώς αναμενόταν. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για το Α’ Τρίμηνο είναι η εξαιρετικά θετική πορεία της Austria Card, η σταθερότητα των μεγεθών της μητρικής εταιρείας στην ώριμη Ελληνική αγορά και η σχετική μεταβλητότητα των μεγεθών στην αναδυόμενη αγορά της Ρουμανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Austria Card συνεχίζει την καλή πορεία που είχε ολόκληρο το 2007 και ιδιαίτερα στο τελευταίο εξάμηνο της χρήσης. Γεωγραφικά οι πωλήσεις σε επίπεδο Ομίλου κατανέμονται κατά 30% στην Ελληνική αγορά, 24% στην Ρουμανία, 17% στην Αυστρία και κατά 29% στις υπόλοιπες αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Η εξαγορά επομένως της Austria Card δημιουργεί μια ιδιαίτερη δυναμική και σηματοδοτεί την πορεία που θα ακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης».
-
10:20 Ιαπωνία: Πέρασε συμπληρωματικός προϋπολογισμός-μαμούθ 118 δισ. δολ. - Ο μεγαλύτερος από την εποχή της πανδημίας
-
10:12 Γάζα: Η Τουρκία του Ερντογάν θέλει να αλλάξει τα δεδομένα με "τις πλάτες" του Τραμπ
-
10:09 Κομισιόν: Παρουσιάζει σχέδιο για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης
-
10:00 Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
09:57 Μεγάλη μείωση των εταιρειών "ζόμπι" καταγράφει μελέτη της PwC
-
09:56 Τράπεζα Πειραιώς: Επέκταση στο εξωτερικό με κοινοπρακτικά, γραφεία στο Abu Dhabi και ανάπτυξη της Snappi
-
09:53 Χαλάνδρι: Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά από καταδίωξη
-
09:47 Μετρό Θεσσαλονίκης: Πιλοτική 24ωρη λειτουργία στις 20 και 27 Δεκεμβρίου
-
09:43 Κ. Χατζηδάκης: Διαρκής διάλογος με λογικές και δίκαιες λύσεις για τους αγρότες
-
09:39 Νέα δρομολόγια των EasyJet και Jet2 από Ην. Βασίλειο προς Ελλάδα για το 2026
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν;
-
Μεγάλη άνοδος στο μισθολογικό κόστος - Πτώση στις κενές θέσεις εργασίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (19)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (12)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (10)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (5)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή τουλάχιστον 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (2)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (2)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (1)
-
Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό (1)
-
Πιέσεις στην Ασία, με το βλέμμα σε αποτιμήσεις AI, μάκρο ΗΠΑ και Bank of Japan (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ