Συνεχης ενημερωση
Αύξηση κύκλου εργασιών ομίλου 7,5%. 
Αύξηση της Κερδοφορίας προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου ΙΑΣΩ (+6,3%). 
Ενίσχυση της Κερδοφορίας προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του ΙΑΣΩ General (+19,6%). 
Σημαντική ενίσχυση των μετά φόρων κερδών του ΙΑΣΩ General (+606,9%). 
Οριακή μείωση των κερδών μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κατά 3,7% 
Ο κύκλος εργασιών του ομίλου για την περίοδο του Α τριμήνου 2008 ανήλθε σε ευρώ 45,8 εκατ. παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 7,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του ομίλου διαμορφώθηκαν σε ευρώ 12,7 εκατ. καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 6,3%. 
Τα προ φόρων κέρδη του ομίλου ανήλθαν ευρώ 9,3 εκατ. παρουσιάζοντας οριακή μείωση της τάξεως του 2,3%, ενώ τα καθαρά κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας ανήλθαν σε ευρώ 6,9 εκατ. παρουσιάζοντας μικρή μείωση 3,7%. 
Αναλυτικότερα: 
ΙΑΣΩ Α.Ε.: Συνεχίζεται σταθερά η βελτίωση του περιθωρίου κερδών προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA). Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας για τη χρήση του Α΄ τριμήνου 2008 ανήλθε σε ευρώ 26,5 εκατ. παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 3,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Η αύξηση του κύκλου εργασιών οφείλεται στην αύξηση των εσόδων των εσωτερικών και εξωτερικών ασθενών κατά 3,8% και 1,9% αντίστοιχα. 
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε ευρώ 10,3 εκατ. καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 3,7%, ενώ το εν λόγω περιθώριο κέρδους ανήλθε σε 38,9% και παρουσιάζεται ενισχυμένο κατά 12 μονάδες βάσης σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 
Τα προ φόρων κέρδη της εταιρίας ανήλθαν σε ευρώ 8,5 εκατ. και παρουσιάζονται μειωμένα κατά 7,6%, τα καθαρά κέρδη (μετά από φόρους) ανήλθαν σε ευρώ 6,3 εκατ. μειωμένα κατά 8,9%. Η μείωση των καθαρών κερδών οφείλεται κυρίως στην αύξηση των χρηματοοικονομικών εξόδων ευρώ 830 χιλ. σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 
ΙΑΣΩ General Α.Ε.: Σημαντική ενίσχυση των μετά φόρων κερδών. 
Ο κύκλος εργασιών του ΙΑΣΩ General για το Α΄ τρίμηνο 2008 ανήλθε σε ευρώ 18,3 εκατ. παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 13,4% σε σχέση με την αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο. Η αύξηση του κύκλου εργασιών οφείλεται στην αύξηση των περιστατικών εσωτερικών και εξωτερικών ασθενών κατά 6,8% και 37,3% αντίστοιχα. 
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε ευρώ 2,1 εκατ. και παρουσιάζονται αύξηση της τάξεως του 19,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Επισημαίνουμε, ότι το περιθώριο (EBITDA) ανήλθε σε 11,6% και παρουσιάζεται ενισχυμένο κατά 60 μονάδες βάσης. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε ευρώ 546 χιλ. έναντι ευρώ 133 χιλ. και παρουσιάζονται ενισχυμένα κατά 310% σε σχέση με το Α΄ τρίμηνο του 2007. Σε επίπεδο καθαρού αποτελέσματος διατηρείται η θετική εικόνα, αφού τα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν σε ευρώ 410 χιλ. παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 606,9% 
MedStem Services Α.Ε.: Ενίσχυση της θετικής πορείας 
Ο κύκλος εργασιών της MedStem κατά το Α΄ τριμήνου του 2008 κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 16,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και ανήλθε σε ευρώ 1,1 εκατ. 
Η αύξηση του κύκλου εργασιών οφείλεται κυρίως στην αύξηση των αποθηκευμένων δειγμάτων βλαστοκυττάρων κατά 15% γεγονός που οφείλεται στην ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση της αναγκαιότητας αποθήκευσης βλαστοκυττάρων και αποδοχής της μεθόδου από τους νέους γονείς. 
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε ευρώ 323 χιλ. παρουσιάζοντας οριακή μεταβολή, 0,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν σε ευρώ 319 χιλ. παρουσιάζοντας αύξηση 2,1%. 
Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε ευρώ 209 χιλ. και παρουσιάζονται μειωμένα κατά 10,7%, γεγονός το οποίο οφείλεται στο σχηματισμό πρόβλεψης για διαφορές φορολογικού ελέγχου.
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
- 
                                Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
