Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το ΠΔ 350/1985 Αρθρο 6 - παρ. 1β σας γνωστοποιούμε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για Διεξαγωγή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την 19η Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της Εταιρίας επί της Λεωφ. Κηφισίας 38, Μαρούσι, με θέματα ημερησίας διάταξης: 
1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε 31.12.2007 μετά των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών και των ετήσιων Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε 31.12.2007 μετά των επ΄ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών
2. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων Δ.Σ. για τη χρήση 2007
3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της χρήσης 2007
4. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2008 και καθορισμός της αμοιβής τους
5. Έγκριση αμοιβών και άλλων παροχών προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2007 και προέγκριση αμοιβών προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τρέχουσα χρήση
6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
7.Υιοθέτηση εκ νέου του προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 13 του κ.ν. 2190/1920 που είχε αποφασιστεί από την από 15.6.2005 Τακτική Γενική Συνέλευση λόγω παρόδου της διάρκειάς του.
8. Τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρίας, ούτως ώστε αυτό να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, όπως σήμερα ισχύει, σύμφωνα με το άρθρο 79 παράγραφος 10 του νόμου 3604/2007 και συγκεκριμένα τροποποίηση των άρθρων 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 17, 23, 24, 27 και 28, κατάργηση των άρθρων 14,15,16,18,19,20,21,22,25,26,29,30,31, και 32 και αναρίθμηση του συνόλου των άρθρων και των κεφαλαίων του Καταστατικού σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.2 σε συνδυασμό με το άρθρο 79 παρ.10 του Ν.3604/2007.
9. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις.
Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ?υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν βεβαίωση για την δέσμευση τους, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από ημερομηνία της Συνέλευσης, στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφ. Κηφισίας 38, Μαρούσι. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Λ. Αθηνών 110, Αθήνα). Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.
Το Ετήσιο Δελτίο της Εταιρίας για τη χρήση 2007 είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους επενδυτές στα γραφεία της Εταιρείας. Το Ετήσιο Δελτίο αναρτάται στην ιστοσελίδα της Εταιρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.varangis.com.gr.
Μαρούσι, 20 Μαΐου 2008
Το Διοικητικό Συμβούλιο
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
- 
                                Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
